Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
12.2.21 20:32

@BarunkaS09 Cipisek krasny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.2.21 20:36
@Pavlifa píše:
Holky tak právě jedeme ze screeningu, ale zatím mám výsledek utz, kde bylo vše v naprostém pořádku krve budou kolem 20h na webu, popřípadě zavolají kolem 19. Samozřejmě zdůrazňovali, že v rámci věku bude výsledek možné zkonzultovat s genetikou. Ale spadl mi balvan ze srdce, byli jsme u kapacity Dr. Vlašína a sám říkal, že to vypadá na málo rizikovou skupinu. Joooo a máme kluka ❤️️ Opravdu to nešlo přehlédnout :andel: :srdce:

Tak chlapak :srdce: Gratulace :kytka:
My tam měli výsledky taky až večer. Jsem byla napnutá… :mrgreen:
Jinak dr. Vlasin kapacita v oboru, ale jak píšeš „psí čumák“ :pocitac:
Na druhém screeningu jsem byla u dr. Grosmanove a byla skvělá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.2.21 21:00

@Ikousek samozřejmě, že se nikdo neobtěžoval zavolat. Jak jinak 😠 fakt jsem z Unicy hrozně zklamaná. Volala jsem i koordinátorce, ta mi to ani nevzala, nevolala zpět, nic. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
12.2.21 21:33

Tak výsledky negativní ❤️️😘 ❤️️💖 došlo to až teď po 21🙈 místo po 19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.2.21 22:08

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli vám po neúspěšných KET dělali v Unice nějaká doplňková vyšetření?
Chodíme do Unicy už rok. Poslali mě hned na hysteriskopii, která byla bez nálezu. Partnerovi udělali klasicky spermiogram, mě nějaké základní krevní testy na zjištění hladiny nějakého konkrétního hormonu, který byl ale v pořádku.
Pak začal IVF cyklus, kdy jsem pak dostala po ET silný hyperstimulační syndrom, skončila na 3 týdny v nemocnici. Nicméně se embryo ujalo, ale vydrželo jen do 10tt a pak přestalo bít srdíčko.
Poté jsem už absolvovala 2× KET neúspěšně a když jsem se snažila před zahájením cyklu objednat se na konzultaci, abych mohla třeba probrat postup nebo možnosti dalších vyšetření, vždycky to zazdili s tím, že si mám zavolat až v první den MS, kdy už se ale mají začít brát zase hormony pro nový cyklus. Jenomže to mi přijde strašně pozdě na to něco zkoumat. Navíc od doktorky slýchávám, že mám PCOS, ale žádnými testy to nemá podložené.
Chci se proto zeptat na vaše zkušenosti.
Vážně totiž uvažuji, že vezmu ty zbylé dvě zmrazené embrya a nechám si je převézt do jiného CAR. Do dalšího IVF kvůli předchozí zkušenosti jít nechci. Navíc ty hormony mi strašně ovlivňují chování a nálady a cítím se hrozně. Podruhé už tu stimulaci absolvovat nechci.

Příspěvek upraven 12.02.21 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.2.21 22:10
@Pavlifa píše:
Tak výsledky negativní ❤️️😘 ❤️️💖 došlo to až teď po 21🙈 místo po píše: Více

Paráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.2.21 22:42

@Ivča00 to jsme na tom úplně stejně Ivčo, já do dalšího ivf taky rozhodně nejdu. Také chování, kila, zdraví…je to náročné. Také máme už jen dvě embryjka a vkládám do nich veškerou naději. Mě dostalo, jak dneska se mnou sestra diskutovala, proč dělat imunologii. Jako nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.2.21 22:43

@Tabbynka už máš vybraný nějaký jiný CAR? Přemýšlím, že oslovíme Repromedu nebo Helios.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
13.2.21 08:58

@Ivča00 ne, trvám na imunologii, na sterech u meho gyndare a dojedeme tady ty dvě embrya a pokud další ivf bude, tak jinde. Šla jsem na unicu na doporučení kamarádek, ale dost se tam změnilo od té doby. Fakt mě to zklamalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
13.2.21 09:05

@BarunkaS09 @Pavlifa Holky mám z vás radost, krásné fotky :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.21 09:12

Ahoj holky. Tak teď jste ve mě vyvolali strach kvůli te imunologii. Mě dr. Frgal řekl do telefonu, že se nemám objednávat že mám kdykoliv přijed na recepci a že budou vědět že to mám napsané v pc že mám jít na imunologii. Ale taky jsem řekla, do 3 Ket nepůjdu, dokud nebudu vědět co se mnou je páč 4× samovolně potrat není už u mě normalní. Samozřejmě že jsem se sama musela ozvat že chci vyšetření ale žádny vyšetření kromě imuno mi nenabízí a to mě taky štve. Jinak gratuluji holky ❤️ Přeji hodně štěstíčka a zdravíčka ❤️
No uvidíme jak to dopadne. Mám z toho deprese 24/7 co bude dál že jo. Máme v mrazáčku 4 miminka po dvojčatech a dalsi 3 samovolně.. Kéž by tam z nich byl ten můj vysněny 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
13.2.21 09:13

@Ivča00 @Tabbynka Já si zařídila imunologii sama, můj gynekolog mi napsal žádanku a objednala jse se k profesorce Ulčové do Plzně, je důležité udělat kompletní imuno v carech dělají často jen základní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
13.2.21 09:18

@BarunkaS09 Tak to je super. Mě to vyšlo taky všechno krásně, ale dali si teda na čas :-) po dlouhé době jsem spala klidně ❤️️ Kdy máš druhy screening? Já 9.4. ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
13.2.21 09:18

@Ikousek Děkujiiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
13.2.21 09:49

@majdulacek Teeeeda to je už veliká kočička ❤️️ To my máme 6,66cm 😂 jsem rada, že jste taky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.