Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
940
11.2.21 13:16

@Pavlifa musí to dopadnout dobře 😍chci slyšet jen dobré zprávy, jinak taky spím špatně, dnes jsem se probudila ve 2h a nemohla sem zabrat do 3:30,jinak mi vůbec nic není kromě těch zad, tak to víš taky trochu bojím, bojím 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
11.2.21 13:21

@nenala ty jo 😳ještě, že si sla na to vyšetření, no já jsem taky vždycky v pohodě otěhotněla i když to pak nedopadlo a pak to nešlo, dostala jsem tu alergii na sperma, že se to prej často stává když jseš s partnerem dlouho 😏,tak teď zlato se to povede na 100%,věřím tomu 😍 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
11.2.21 13:31

@BarunkaS09 Děkuji, jsi zlatíčo a zítra bude vše ok, těším se na foto od vás obou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
11.2.21 13:42

@Hellenix Být tebou nechám si udělat komplet imuno ( Praha, Plzen) v carech dělají pouze zákadní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
11.2.21 14:01

@nenala no a jak se k tomu dostanu? Ja jdu behem 3 tydnu na ket a rikala sem si ze kdyz to zas nevyjde tak jak to tu tak ctu ze bych sla na to vysetreni a na dalsi ket az potom.. Kde se objednava? Nebo me tam musi nekdo poslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
11.2.21 16:45

@Hellenix já jsem chtěla ještě jednou jít taky si zopaknout imuno a dr Matskula mi napsala žádanku, nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
11.2.21 16:53

@BarunkaS09 aha tak jednoduche :D diky.. Tak mam alespon plan.. Pripadne 3 ket chci az v lete takze bych i mela cas nez by dosli vysledky.. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
11.2.21 20:04

@BarunkaS09 Baru a ta imunologie ještě nějak ovlivní to, když už máš zamrazena embrya nebo v tomto momentě to už je pasé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
12.2.21 08:10

@Pavlifa @BarunkaS09 Holky moc držím palce a těším se na foto :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
12.2.21 08:14

@Tabbynka Také mám před ket a kdybych neměla udělané imuno, pravděpodobně by se embryo vůbec nechytlo, ono se nemusí chytnout ani tak, ale zvýšiy se mi šance, tak budu věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
12.2.21 08:29

@Tabbynka u mě co se týká ty alergii, tak určitě jo, protože moje tělo nechtělo přijmout embryo 🤷‍♀️
Asi na tom něco bude, protože jak už jsem psala, otěhotněla jsem bez problému přirozenou cestou 3× za sebou, potrat nějak v 11tt, mimoděložné a po třetí nebylo srdíčko, pak jsem si dala rok pauzu, po půlroce snažení zjistili, že i ten druhý jediný vejcovod je poškozený a musí ven, no a potom 4× IVF,2× nativ bez výsledku 😒 až poté mi nabídly imunologii a tam vše zjistili
Jo holky, včera sem potkala kamarádku a ta byla darovat vajíčka do Sanusu kam jsem dřív chodila a víte kolik ji je?34,přece má dvě děti, ale už jsou docela velký 13 a 11 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
12.2.21 09:36

@BarunkaS09 Baru držím pěsti já už čekám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
12.2.21 09:38

@nenala Děkujiii :-) už čekáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
12.2.21 11:10

Holky tak právě jedeme ze screeningu, ale zatím mám výsledek utz, kde bylo vše v naprostém pořádku krve budou kolem 20h na webu, popřípadě zavolají kolem 19. Samozřejmě zdůrazňovali, že v rámci věku bude výsledek možné zkonzultovat s genetikou. Ale spadl mi balvan ze srdce, byli jsme u kapacity Dr. Vlašína a sám říkal, že to vypadá na málo rizikovou skupinu. Joooo a máme kluka ❤️️ Opravdu to nešlo přehlédnout :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.21 12:03

Ach holky, to je krása! :dance: ten čas tak fici, první screening za vámi :srdce: moc se držte a všechny se opatrujte! Já se sem tam koukám, jak se vám daří, ale síla na vypisování chybí, navíc u mě se teď nic neděje, tak ani není co :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.