Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
13.2.21 09:50

@nenala Demkujiiii ;-) už se těším až i z tebe budeme mít radost ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
13.2.21 12:30

@Ikousek děkuju 😘 😘 ❣️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
13.2.21 12:37

@Pavlifa no já jdu 8.3.na krev kvůli ty cukrovce a 18.3. k dr, ale ještě mi nic neříkal o 2 screeningu🤷‍♀️to bych měla být nějak 17tt a to se jde ve 20tt? Jinak děkuji a gratuluji k výsledkům 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
13.2.21 12:40

@majdulacek děkuju,princezna už chce na svět 😍no jo chce do náruči mamince ❣️️Musí ještě chvíli počkat 😀ale stejně jak to rychle uteklo, člověk tomu nechce ani věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
13.2.21 12:44

@BarunkaS09 II. screening bývá mezi 21.-23.tydnem těhotenství :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
13.2.21 12:44

@Tabbynka tak to se divím, že s tím mají takový problém, já mám hotovou imunologii myslím z roku 2016 a teď jsem chtěla zase zopaknout, dr Matskula s tím vůbec neměla problém, napsala mi žádanku a úplně v pohodě, tak si zajdi je svému dr ať ti ji napíše a objednej se samá, Unica stejně to nedělá a vůbec bych nevysvětlovála proč to chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
13.2.21 12:45

@majdulacek aha díky, tak to možná mi řekne toho 18.3. to ještě budu mít čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
13.2.21 13:30

@BarunkaS09 Děkujiiiii 😘 🌸 Já jdu 9.3. Ke své dr na kontrolu a pak mě včera rovnou objednali na 9.4. Ale je pravda, že tobě to dělá tvůj gyndař, že? Já musím do Brna a asi tím že toho mají hodně, tak objednavají rovnou.

@majdulacek kde ty vlastně budeš rodit? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
13.2.21 14:43

@BarunkaS09 Udělám to tak, stejně musím na gyndu skrz ty stěry, chci mít prostě jistotu. Jsem z nich tak zklamaná, ale tak… :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
13.2.21 19:26

@Pavlifa Břeclav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
13.2.21 19:38

Ahoj holky,
tak mi dnes celý den tvrdne břicho :? Navysila jsem tedy hořčík a ještě skrz nižší hladinu hemoglobinu zobu Tardyferon. Utrogestan 2-0-2 :) Tak doufam, že tu naši pipenku ještě nachvili zdrzime v brisku :srdce:

Celý den polehavam, odpocivam :) Na obed byly jahodove knedliky, tak byl chlap spokojeny :mrgreen: A ještě jsem něco málo poklidila u malé v pokojíčku + mi zbývá dozehlit pár kousků oblečení, tak snad zítra.

Zitra se musim dokopat, abych teda konecne objednala 2× kojici podprsenky a nejakou noční kosili. Ve meste je super maly obchudek s tehu a kojicim oblecenim, ale v teto dobe nemohu spolehat, ze se neco mozna otevře 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
15.2.21 11:08

@majdulacek Ahojky,jak ti je? Už je to lepší? Co bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.21 20:33

Ahoj holky,
Dnes jsem byla na první konzultaci u dr Mastkuly… Uplne jsem odchazela jako oparena… Byli jsme tam s manželem 3 hodiny, spermio vysledky hned, imuno a hematologii mam z 2019,ty vysly ok, oboum nam nabrali krev a v utery si jedeme pro leky a pro protokol 8o 8o 8o
Nechapala jsem tu rychlost. Stimulovat zacinam 27. 2(cca)…ja ani nevim, jestli je to tak v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
17.2.21 20:46

@Markét5209 ahoj, ja to mela podobne.. Byli jsme tam hrozne dlouho, spermos hned.. A hodne se nam venovala.. Nevim jak ty, ale mi tam sli s tim ze pokud nemaji neco zazracneho, coz sem vedela ze nemaji :lol:.. Tak ze jdeme do ivf.. Par dni na to mi mel zacinat cyklus takze asi 5 dni po prvni schuzce uz jsem pichala hormony.. Aasi zalezi co ma kdo za sebou a co je potreba udelat a co kdo chce.. Mi uz po vsech vysetrenich a cekani do toho chteli jit.. Tak drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.21 20:54

@Hellenix ano… Venovala se opravdu hodne, byla extra mila. Az na ultrazvuk pred manzelem :oops: ja se strasne stydim a oba se smali. Ledy prolomila teda perfektne :lol:
My jsme teda rekli, ze prijedeme pro leky zvlast a doladime metody, co se priplaci. Cena nas teda vydesila, myslela jsem, ze se vejdeme do 40 k, ale asi to bude daleko vic. U nas take nebylo co resit, sli jsme tam s tim, ze nemame jinou moznost a nic jineho nam nezbyva. A bud ano, nebo ne. :nevim: d
A jak vam to dopadlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.