Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
23.2.21 21:54

@Ikousek já tě chápu, jenže oni ti řeknou, že je to tvou ovariální zásobou a nazdar… já jsem rekla, že prostě do dalšího ivf nejdu. Pokud ano, na jiné klinice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.2.21 21:55

@Tabbynka A co ti řekli? Dali ti ty doporučení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
23.2.21 22:27

@Ikousek Jsem se bavila se známou a prý jim to Gogela po 2× neuspesich napsal, ale cekalo se prvně na schválení pojišťovnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.2.21 22:34

@majdulacek Jasný, děkuji, dokud se neodvazim obednat a probrat to přímo, tak nic nezjistim že ji :) Jen mi chybí odvaha a říkám si zda to má ještě smysl…s mým AMH, manžel do darovaných vajíček jít nechce, když už jedno dítko máme a já to respektuji…s mi klidně počkáme, nespěcháme… Děkuji a snad se brzy odhodlam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
24.2.21 06:19

@Ikousek prý se Dr pokusí napsat dopis na pojišťovnu, aby mi to schválili, ale nemyslí si, že to projde, když už jedno dítě máme přirozeně :nevim: to je fuk, prostě kolem 15/3 jdu na KET a ten vyjde, cítím to v kostech! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.2.21 09:03

@Tabbynka Tak to jo, vy máte mrazacky, to máte super, mi nikdy nic…a jit znovu bez vyšetření stím že už potřetí y zase jedno…to se mi nechce.No uvidíme zatím se k ničemu nemám, furt sme naky nachcipany furt tak čekáme až se z toho vyhrabem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.2.21 09:26

Tak holky, dnes ko ultrazvuk, sliznice 10mm od patku utros a 3.3. Ket… Tentokrat to vyjde :palec:..
Jinak nevite jak je to s neschopenkou po ketu? Staci v den ketu si o ni rict?
@Tabbynka budu drzet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
24.2.21 09:39

@Hellenix já nevím jak je to s neschopenkou, já to takto neřešila…mám možnost home office nebo si vezmu dovolenou. Ale mělo by stačit v den KETu podle mě… Holky, to jsme tři, co jdeme na KET v březnu! Musíme se psychicky podporovat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
24.2.21 09:44

@Hellenix Super, drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.2.21 09:45

@Tabbynka presne tak, jsme bojovnice tak se nam to podari :palec:
Jen sem se blbec zapomela zeptat, jestli kdyz uz dnes mam 10mm sliznici, jestli na trasfer nebude az moc vysoka? Kdyz je ket za tyden. Nema nekdo zkusenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
24.2.21 12:46

@Hellenix ona může být MOC vysoká?? Bývá 9-11 ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.2.21 12:48

@Tabbynka no nekde sem slysela ze i vysoka neni dobra ze je prezrálá… Ale vis jak to je.. To centrum rekne ze je to jedno to rekne ze dava jdn do 10mm atd.. Kazde jinak a ty jako ta osoba uprostred chces to nejlepsi pro tebe ale nevis kde je pravda 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
24.2.21 23:41

@Hellenix každým dnem se dozvím nějaké nové info. Otázka je, jestli je lepší nevědomost nebo přehršel informací :) :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
25.2.21 09:57

@Tabbynka no to je otazka, nekdy vice skodi.. Hlavne u teto informace nevim kde je pravda.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.2.21 07:05

Holky, tak nám budou zřejmě od pondělí zavírat školky…já se těším, mě se to na transfer hodí hihi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.