Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ikousek já tě chápu, jenže oni ti řeknou, že je to tvou ovariální zásobou a nazdar… já jsem rekla, že prostě do dalšího ivf nejdu. Pokud ano, na jiné klinice..
@Ikousek Jsem se bavila se známou a prý jim to Gogela po 2× neuspesich napsal, ale cekalo se prvně na schválení pojišťovnou ![]()
@majdulacek Jasný, děkuji, dokud se neodvazim obednat a probrat to přímo, tak nic nezjistim že ji
Jen mi chybí odvaha a říkám si zda to má ještě smysl…s mým AMH, manžel do darovaných vajíček jít nechce, když už jedno dítko máme a já to respektuji…s mi klidně počkáme, nespěcháme… Děkuji a snad se brzy odhodlam
@Ikousek prý se Dr pokusí napsat dopis na pojišťovnu, aby mi to schválili, ale nemyslí si, že to projde, když už jedno dítě máme přirozeně
to je fuk, prostě kolem 15/3 jdu na KET a ten vyjde, cítím to v kostech! ![]()
@Tabbynka Tak to jo, vy máte mrazacky, to máte super, mi nikdy nic…a jit znovu bez vyšetření stím že už potřetí y zase jedno…to se mi nechce.No uvidíme zatím se k ničemu nemám, furt sme naky nachcipany furt tak čekáme až se z toho vyhrabem
Tak holky, dnes ko ultrazvuk, sliznice 10mm od patku utros a 3.3. Ket… Tentokrat to vyjde
..
Jinak nevite jak je to s neschopenkou po ketu? Staci v den ketu si o ni rict?
@Tabbynka budu drzet palce ![]()
@Hellenix já nevím jak je to s neschopenkou, já to takto neřešila…mám možnost home office nebo si vezmu dovolenou. Ale mělo by stačit v den KETu podle mě… Holky, to jsme tři, co jdeme na KET v březnu! Musíme se psychicky podporovat ![]()
@Tabbynka presne tak, jsme bojovnice tak se nam to podari ![]()
Jen sem se blbec zapomela zeptat, jestli kdyz uz dnes mam 10mm sliznici, jestli na trasfer nebude az moc vysoka? Kdyz je ket za tyden. Nema nekdo zkusenost? ![]()
@Tabbynka no nekde sem slysela ze i vysoka neni dobra ze je prezrálá… Ale vis jak to je.. To centrum rekne ze je to jedno to rekne ze dava jdn do 10mm atd.. Kazde jinak a ty jako ta osoba uprostred chces to nejlepsi pro tebe ale nevis kde je pravda 😁
@Hellenix každým dnem se dozvím nějaké nové info. Otázka je, jestli je lepší nevědomost nebo přehršel informací
![]()
@Tabbynka no to je otazka, nekdy vice skodi.. Hlavne u teto informace nevim kde je pravda.. ![]()
Holky, tak nám budou zřejmě od pondělí zavírat školky…já se těším, mě se to na transfer hodí hihi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.