Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavlifa Vlašín byl můj gynekolog a odešla jsem. On je super na ty screeningu, ale jako ošetřující gyndar úplně na ho… Úplně mi zanedbal péči co se týče jizvy po sekci. Vůbec nepoznal, že se mi ta jizva trhá a kdyby rupla, vykrvacim. Na to mi došli až před IVF. A ještě rypakoval. Nepříjemný doktor. Šla jsem k němu, protože jsem u něj byla na screeningu a tam byl úplně jiný člověk. Hrozně mě zklamal ![]()
@Anonymni_navstevnice Děkujiii 😘 neboj, za chvilku i ty budeš mít nervy ze screeningu ❤️️ To přijde, věřím tomu 🍀 ❤️️
@Tabbynka Tak on je takový studený psí čumák, kamošce s klidem oznámil, že to vypadá, že jedno z dvojčat má nemocné srdce a nepřežije takovým tónem, jako by si objednaval pizzu. Každopádně říkala, že to bylo strašný. Když mi dnes řekli, že jdu nakonec k němu, malém jsem se zhroutila, ale naštěstí měl pozitivní zprávy.
Ahoj holky, tak vše dopadlo na výbornou 😍,NT máme 1,6,aby bylo vše ok, tak hodnota nesmí převyšovat 2,5,jen mám zvýšený cukr,5,16 😏,8.3.jdu zase na krev a 18.3. na utz
@Pavlifa gratuluji 😍 😘 😘u nás nebylo pořádně vidět, strašně tam kopal a házel ručičkami, chlap byl úplně šťastný, pořád natáčel, doma ani nemohl se najíst, no je to nepopsatelný :smiling_face_with3_hearts:
@BarunkaS09 Supeeeer, mám za vás taky radoooost. no já ještě nemám výsledky krve, tak se ještě trochu bojím, ale důležitý je i utz. Trizomie máš všechny dobrý?
@Pavlifa to jsou nějaké chromozomy, že? Něco nám o tom povídal a že prej je to v pořádku
Holky, tak já volám do Unicy, aby se mi někdo ozval skrz tu imunologii, potřebuji to řešit v klidu v odpoledních hodinách a strašný problém všechno. Prý můžou každý den kolem 9:30. Já se prostě nemůžu někde zašít půl hodiny v práci, kde to může někdo navíc slyšet a vykecávat…Matskula to prý dneska asi nezvládne. Volala jsem o půl 12 a o půl třetí mi teprve volala sestřička zpět. Já už nevím co na to říct. A proč chcete imunologii?? No protože se mě na to nikdo ani nezeptal a asi proto, že čtyři roky se snažíme bez úspěchu, máme vyšší věk a já po rakovině. To je toho málo? Já už fakt nechápu holky a začínám mít vztek.
![]()
@Tabbynka No to mi ani neříkej, já ji po nich budu chtít taky, bez ní už do třetího IVF nepůjdu s ním AMH 0,35 a svelmi špatným spermio odmanzela, takže doufám, že mě nezavrhnou, jinak mají smůlu a neuvidí už ani korunu, tak jak to nakonec dopadlo, domluvila si se nějak?
@BarunkaS09 @Pavlifa Holky moc grstuluji ke krásným mimiskum ![]()
Ahoj holky,
nadherne zpravy
![]()
Mam z vas velikou radost, tfuj tfuj.. ![]()
Broučci, ať hezky rostou a jsou zdravi.
Ja byla ve středu (31+4) na kontrole
Máme krasnych 1809g a okolo 40-42cm
Zrovna mela na pilno - hrala si s pupecnikem ![]()
Vypadá to, že pujde pipenka dřív na svet. Čípek se mi rychle zkracuje. Nyni 27mm, minule 45mm.
Zkusíme malou trochu brzdit Utrogestanem, tak uvidíme ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.