Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. V pondělí začínám s mojí první stimulaci
ale prosim o radu. Samozřejmě sem hledala na netu, jenže tam se to různí. Budu stimulovat gonalem. Aplikuje se do kožní řasy nebo hned do kůže? A pokud do kožní řasy, tak kožní řasu drzim po celou dobu aplikace nebo po vpichu pouštím a aplikují?
díky moc ![]()
@Terina91 Držíš kožní řasu celou dobu aplikace a picháš kolmo
jsou to subkutánní injekce neboli pod kůži, proto držíš
Tak hoooodně štěstí ❤️️🍀
@Pavlifa
Moc děkuji
Volala sem na kliniku, mela sem volat až to dostanu. Tak začínám až od úterý od 3.dc kvůli ultrazvuku, vycházel by na neděli. A mluvila sem asi přímo s ředitelkou, je to možný
?
@Anonymni_navstevnice Pro všechny teda hurá. Já ho tady měla tuším 4× a hrozný
i to, že člověk k té aplikaci potřeboval někoho dalšího… bolest k tomu a když se povedlo píchnout žilku… což se u mne povedlo
![]()
Děkuji za odpověď. Já i kvůli tomuhle změnila car. Chtěla jsem něco jiného než Agolutin a prý nic lepšího neměli.
@Anonymní mě z něj bývalo tak špatně, že jsem myslela, že je to můj konec
takže zlaté léky, co mám teď.. ale někomu to vyhovovalo a někdo k tomu ani nepotřeboval asistenci. Každá jsme jiná
ale super, že už jsou možnosti jiné a dokonce myslím i na výběr
tak hodně štěstí
@Terina91 jo, ona má pohotovost o víkendech. Koo o víkendech nepracují…
Holky, včera začala ms a dnes skončila. 1 den spinim, 1 den krvacim, 3 den dospinuji. Zítra začínám stimulovat. Mam to takhle slabé už asi půl roku. Ale nejde mi do hlavy jedna věc. Sliznici mam vždy pryy,, ukazkovou '' jednou 11mm,9mm a podobně, tak bych snad měla mít pořádnou ms ne? Musím se na to zeptat
neprijde mi moc normální takhle slaba ms po takové vysoké sliznici. ![]()
@Anonymni_navstevnice Opravdu dobře, že to postoupilo.
Za mne se ten Agolutin píchal do pravého a levého horního „rohu“ pozadí, to jsem sama fakt nedala ![]()
Ještě používají antikoncepci a Estrofem?
Také přeji hodně štěstí, při tomhle procesu je to třeba.
@anonymni já antikoncepce neměla od nich nikdy.. estrofem ano.
@Pavlifa tak co u doktora? U mě vše ok a dnes jsem dostala prukazku
a jestli pan doktor viděl dobře, i když je ještě brzo.. tak možná viděl camprdlika
další chlap do bytu ![]()
@Anonymni_navstevnice tak to mám radost za tebe 💙 my dobrý, 420g a v pátek druhý screening ❤️️
@Pavlifa ty jo ten krásně vyrostl 😍tak zítra fotečku prosím 🙏
@Anonymni_navstevnice gratuluji 😀tak už za chvíli první screening
Ahojte holky, 2 měsíce jsem tu nebyla…zkoušeli jsme domácí snaženíčko a samozřejmě nic. Tak jdeme do dalšího IVF jako samoplátci. Dnes jsem volala do Unicy a pujdeme na ultrazvuk a pro léky.
Muj dotaz zní?
Co vám pomáhalo pro kvalitní vajíčka a pak pro udržení embrya:
Před 4mi léty jsem užívala NosiFol pytlíky, ananas (tuším že před odběrem a před transferem..už si to nepamatuji), cvičila jsem Mojžu a měla jsem i tablety na imunitu.
Poradíte mi ještě něco, co by mohlo pomoci k vytouženému miminku?
Děkuji a držím palečky všem
@BarunkaS09 a ty vše ok? ![]()
@perloocko1 já bohužel neporadím. Já tentokrát nebrala nic. Zadařilo se na 4 pokus. Ale zase jsem cvičila Mojzisovku…
Ale pravda že u prvního dítka jsem nosifol brala a vyšel na první pokus. Ale zda to bylo vitamíny, kdo ví… ![]()
@Anonymni_navstevnice
Ahoj děkuji za názor. Vyzkoušela bych i kozí bobky, kdyby se po nich těhotnělo. ![]()
![]()
Někde jsem zahlídla že doporučují Fertipronu, má to bý stejny jak NosiFol, jen za polovičí cenu. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.