Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.4.21 12:04

@BarunkaS09 to už je tedy kus ženské :hug: krása Baru!!! Budu se těšit na fotečku :kytka: Většinou se říká, že když řeknou na screeningu kluk, tak se nepletou :lol: ale je to jedno.. hlavně zdravíčko!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
16.4.21 12:14

@Anonymni_navstevnice Jj ten mi udělal miminko 😀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
16.4.21 12:15

@Anonymni_navstevnice díky moc 💋,uvidíme ve čtvrtek, jj hlavně ať je zdravé to je důležitý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
16.4.21 12:16

@Anonymni_navstevnice
Jeee opravdu? Toho sem ještě taky nevidela, nebo možná jo, pokud je takový mladý? :D tak moc dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
16.4.21 12:18

@Terina91 tak snad ví co děla, já bych ho ještě na to upozornila, jinak Zobač je skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.21 13:10

@Terina91 ano Zobac je mladý. Také byl u našeho úspěšného transferu :palec: a je to můj gynekolog, je fakt výborný! Gogela moc na sále nebývá, tak myslím, že tě tam spíš čeká někdo jiný.. dej pak vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
17.4.21 10:23

Ahoj holky, jedu z kliniky. 16 foliku, ale náběh na hyperstimulak. V pondělí OPU a pak se rozhodne zda bude transfer nebo az dalsi měsíc :( mam hrozny bolesti, mam 50 kg a primář říkal, že má docela o me strach, ale ze to kdyztak zkusi rozehnat infuzema. Opu i transfer vychází na dr. MATSKULA. Tak snad to zmakne :potlesk: ale určitě jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
17.4.21 11:46

@Terina91 16 je krásný počet, ale drž se a hodně vody popíjej a proteiny. Bude to určitě dobrý 🌸 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.4.21 21:30

Me drahe holky,
jsem ostuda, ze pisi az nyni, ale jsem v jednom kole a vubec nic nestiham.. :)

Predstavuji vam nasi dcerku - Terezku, ktera se narodila 26.03.2021 v 06:28. Krasnych 52cm a 3440g :srdce:

Ve 03:30 jsem citila uvnitr sebe dunive „lup“. Sla na wcko a odtekala ze me naruzovela plodova voda. Dala jsem sprchu, oholila se, vyfoukala vlasy :mrgreen: vzbudila tatinka, dobalila veci a pred 5.hodinou jsme vyjeli smer porodnice. Citila jsem lehke MS bolesti :)

V porodnici vysetreni a ze tatinek, at uz zustane semnou. Prezil covid vysetreni :mrgreen: Dali mi klystyr (vubec se toho nebojte!) a uz jsem citila po chvili na tlaceni… Doktor, ze je to brzy - šáhl a ze jdeme na vec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mela jsem na doktora a asistentky opravdu stesti. Behem tlaceni mi rekli, at si sahnu na „svou motivaci“ - pulzujici hlavicka, vyjela a zase zajela. :srdce: Neskutecny pocit.. Na dve zatlaceni uz pak byla venku. Tatinek strihal pupecni snuru a pak mi dali malou hned na brisko. Ten pocit, nejde nicim popsat. Nadhera a uleva zaroven!

Ja bez nastrihu, bez natrzeni a bez epiduralu. Jen 2 male vnitrni stehy a ty uz mi vypadly :) (doktorka, ze mam pevnou hraz a ze to bez nastrihu asi nepujde a vidite :mrgreen: )

Nechali nas spolecne na sale 6 hodin - nemeli pro me misto na sestinedeli, ale to nam nevadilo, byli jsme spolu!

Mala je zlata, krasne papa, kaka a spinka :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
18.4.21 09:38

@majdulacek moc, moc gratuluji mala je krasna a posilam zdravicko :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
18.4.21 10:54

@majdulacek Teeeda veliká gratulace, to je kočička nádherná, tak užívejte a hodně zdravíčka do života :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
18.4.21 18:46

@majdulacek velká gratulace 😍 ❤️️, princezna je nádherná 😍přeji hodně zdravíčka Terezce 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
18.4.21 18:48

@Terina91 to je krásný počet 😀,tak uvidíš třeba to ještě bude dobrý, hlavně fakt hodně pít, držím palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.21 19:20

@majdulacek gratuluji, hlavně zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
18.4.21 22:58

@majdulacek Já mám tam velkou radost ❤️️ Moc moc gratuluji 💐 🍀 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.