Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BarunkaS09 to už je tedy kus ženské
krása Baru!!! Budu se těšit na fotečku
Většinou se říká, že když řeknou na screeningu kluk, tak se nepletou
ale je to jedno.. hlavně zdravíčko!!! ![]()
@Anonymni_navstevnice díky moc 💋,uvidíme ve čtvrtek, jj hlavně ať je zdravé to je důležitý
@Anonymni_navstevnice
Jeee opravdu? Toho sem ještě taky nevidela, nebo možná jo, pokud je takový mladý?
tak moc dekuju ![]()
@Terina91 tak snad ví co děla, já bych ho ještě na to upozornila, jinak Zobač je skvělý
@Terina91 ano Zobac je mladý. Také byl u našeho úspěšného transferu
a je to můj gynekolog, je fakt výborný! Gogela moc na sále nebývá, tak myslím, že tě tam spíš čeká někdo jiný.. dej pak vědět ![]()
Ahoj holky, jedu z kliniky. 16 foliku, ale náběh na hyperstimulak. V pondělí OPU a pak se rozhodne zda bude transfer nebo az dalsi měsíc
mam hrozny bolesti, mam 50 kg a primář říkal, že má docela o me strach, ale ze to kdyztak zkusi rozehnat infuzema. Opu i transfer vychází na dr. MATSKULA. Tak snad to zmakne
ale určitě jo.
@Terina91 16 je krásný počet, ale drž se a hodně vody popíjej a proteiny. Bude to určitě dobrý 🌸 ❤️️
Me drahe holky,
jsem ostuda, ze pisi az nyni, ale jsem v jednom kole a vubec nic nestiham.. ![]()
Predstavuji vam nasi dcerku - Terezku, ktera se narodila 26.03.2021 v 06:28. Krasnych 52cm a 3440g ![]()
Ve 03:30 jsem citila uvnitr sebe dunive „lup“. Sla na wcko a odtekala ze me naruzovela plodova voda. Dala jsem sprchu, oholila se, vyfoukala vlasy
vzbudila tatinka, dobalila veci a pred 5.hodinou jsme vyjeli smer porodnice. Citila jsem lehke MS bolesti ![]()
V porodnici vysetreni a ze tatinek, at uz zustane semnou. Prezil covid vysetreni
Dali mi klystyr (vubec se toho nebojte!) a uz jsem citila po chvili na tlaceni… Doktor, ze je to brzy - šáhl a ze jdeme na vec
![]()
Mela jsem na doktora a asistentky opravdu stesti. Behem tlaceni mi rekli, at si sahnu na „svou motivaci“ - pulzujici hlavicka, vyjela a zase zajela.
Neskutecny pocit.. Na dve zatlaceni uz pak byla venku. Tatinek strihal pupecni snuru a pak mi dali malou hned na brisko. Ten pocit, nejde nicim popsat. Nadhera a uleva zaroven!
Ja bez nastrihu, bez natrzeni a bez epiduralu. Jen 2 male vnitrni stehy a ty uz mi vypadly
(doktorka, ze mam pevnou hraz a ze to bez nastrihu asi nepujde a vidite
)
Nechali nas spolecne na sale 6 hodin - nemeli pro me misto na sestinedeli, ale to nam nevadilo, byli jsme spolu!
Mala je zlata, krasne papa, kaka a spinka
![]()
@majdulacek moc, moc gratuluji mala je krasna a posilam zdravicko
![]()
@majdulacek Teeeda veliká gratulace, to je kočička nádherná, tak užívejte a hodně zdravíčka do života ![]()
@majdulacek velká gratulace 😍 ❤️️, princezna je nádherná 😍přeji hodně zdravíčka Terezce 😘
@Terina91 to je krásný počet 😀,tak uvidíš třeba to ještě bude dobrý, hlavně fakt hodně pít, držím palce 🍀
@majdulacek Já mám tam velkou radost ❤️️ Moc moc gratuluji 💐 🍀 😘
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.