Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.5.21 14:07

@Mik.Martina krásné zprávy! Gratuluji :kytka: já myslím, že to byl nekonečný čas :lol: až nějaký 7 TT? Myslím, že snad skoro měsíc čekání od testu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
5.5.21 14:19

@Anonymni_navstevnice ajaja :lol: Ja jsem objednana taky na 7tt na kliniku a 7+1 na imunologii na kontrolu a nevim zda rovnou tedy se neobjednat ke svemu gynekologovi. :P A chodili jste v prubehu na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.21 15:01

@Mik.Martina já teď nechodila, ale když jsem čekala syna, tak jsem spinila, tak pro jistotu sem tam jsem zašla.. na klinice v tom 7tt potvrdí srdíčko a pak už odešlou k tvému gynekologovi. Můžeš jít rovnou ke svému doktorovi a na kliniku už nemusíš.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
7.5.21 17:02

Holky, já se s vama loučím. Poslední ket nevyšel. Držte se, všem přeji štěstí! 🍀 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.5.21 20:44

@Tabbynka to je mi lito.. A jaky mas dal plany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
9.5.21 15:51

@Tabbynka :( to je mi líto. Drž se a jdeš jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
9.5.21 16:16

Holky, nikam, já už ivf podporovat nehodlám. Prostě nevyšlo nevyšlo. Udělám si detox a buď to zase vyjde přirozeně nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.5.21 13:23

Tak holky v patek sliznice hezka folikul jen 16 takze dneska sono a folikul uz praskl :lol:.. Takze zase za mesic ale pan doktor je za klidne zase nativ, jen lepsi nacasovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
12.5.21 10:17

Ahojky, jen se chci optat, nemaji tam nejake v Unice, slevy na neco pokud neco vite. A keho by jste me doporucili jakeho lékaře dekuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
17.5.21 12:53

@Staninka30 ahojky, no když jsme tam byli, dostali jsme zdarma dvě metody. Myslím, že holky před měly zase jiné. Doktoři jsou tam super všichni, jen mi nejmíň seděla Dr. Matskula. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
17.5.21 12:55

@Terina91 Tak jak ti je? Už jsi v pořádku doma? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
17.5.21 22:51

@Pavlifa
Ahoojky :srdce: uz ano, děkuji za optání. Budu volat na kontrolu, chci aby se podívali jak vypadají vajecniky a zda bude moct byt další cyklus už KET :potlesk: doufaaaam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
18.5.21 07:42

@Terina91 Tak to jsem moc ráda ❤️️ Dej vědět, jak jsi dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
18.5.21 07:42

Holky jak se máte? 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
18.5.21 10:15

Ahojky, no já jdu ve čtvrtek na histeroskopii, nakonec mi to zařídil můj gynekolog, poté mám ještě požadavek na imunologii, mám se domluvit po telefonu s Brnem a když to u nich nepůjde tak mi to napíše on, už sem si prostě dupla, že bez toho už do toho nepůjdu. A jak se máte vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.