Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mik.Martina krásné zprávy! Gratuluji
já myslím, že to byl nekonečný čas
až nějaký 7 TT? Myslím, že snad skoro měsíc čekání od testu ![]()
@Anonymni_navstevnice ajaja
Ja jsem objednana taky na 7tt na kliniku a 7+1 na imunologii na kontrolu a nevim zda rovnou tedy se neobjednat ke svemu gynekologovi.
A chodili jste v prubehu na krev?
@Mik.Martina já teď nechodila, ale když jsem čekala syna, tak jsem spinila, tak pro jistotu sem tam jsem zašla.. na klinice v tom 7tt potvrdí srdíčko a pak už odešlou k tvému gynekologovi. Můžeš jít rovnou ke svému doktorovi a na kliniku už nemusíš.. ![]()
Holky, já se s vama loučím. Poslední ket nevyšel. Držte se, všem přeji štěstí! 🍀 🤞
Holky, nikam, já už ivf podporovat nehodlám. Prostě nevyšlo nevyšlo. Udělám si detox a buď to zase vyjde přirozeně nebo ne…
Tak holky v patek sliznice hezka folikul jen 16 takze dneska sono a folikul uz praskl
.. Takze zase za mesic ale pan doktor je za klidne zase nativ, jen lepsi nacasovani
Ahojky, jen se chci optat, nemaji tam nejake v Unice, slevy na neco pokud neco vite. A keho by jste me doporucili jakeho lékaře dekuji. ![]()
@Staninka30 ahojky, no když jsme tam byli, dostali jsme zdarma dvě metody. Myslím, že holky před měly zase jiné. Doktoři jsou tam super všichni, jen mi nejmíň seděla Dr. Matskula. ![]()
@Pavlifa
Ahoojky
uz ano, děkuji za optání. Budu volat na kontrolu, chci aby se podívali jak vypadají vajecniky a zda bude moct byt další cyklus už KET
doufaaaam ![]()
@Terina91 Tak to jsem moc ráda ❤️️ Dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Ahojky, no já jdu ve čtvrtek na histeroskopii, nakonec mi to zařídil můj gynekolog, poté mám ještě požadavek na imunologii, mám se domluvit po telefonu s Brnem a když to u nich nepůjde tak mi to napíše on, už sem si prostě dupla, že bez toho už do toho nepůjdu. A jak se máte vy ostatní?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.