Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ikousek
Ahoj, jaký vyšetření máš na mysli, jestli se můžu zeptat? Budeme tam muset taky jít, až zhubnu a vůbec se v téhle problematice neorientuju. Oni na IVF klinikách nedělají všechna potřebná vyšetření sami od sebe?
Dík za odpověď.
@Chelsea XX Ahojky.Ja mám na mysli histeroskopii, už kvůli dvou nevydařeným ivf i z důvodu že mám nízké AMH a vždy mám jen jedno vajíčko, takže už chci mít jistotu že uvnitř není něco co by bránilo udržení embria, navic mám pořád bolesti břicha menstruační jakoby, ale pořád a to oni nedělají na klinice v unice a potom se chci optat na imunologii, ale stou si myslím nepochodim, před rokem mi bylo řečeno, že bych neměla doma už jedno dítko přirozeně kdybych měla alergii na manželovo sperma a taky sem si o tom dost četla a příznaky alergie co píšou nemám. Jinak ne v unice dělali genetiku a odběry krve, AMH to se platí asi 800 to je dobrý udělat, jinak hormonální profil ti udělají…
@Pavlifa
Ahojky, ani se neptej. Od včera lezim ve špitálu. Mimatek máme 5
![]()
@Terina91 a jsi u těch Miloušů? Jsk ti je? 🍀 💐držím pěsti, ať jsi brzo fit 😘
Ahojte,
máte někdo zkušenosti s akupunkturou nebo fyzioterapií v Unica Brno? Chtěla bych zkusit jedno nebo druhé, jen nevím jestli si najít někoho na vlastní pěst, nebo jít přímo přes Unicu.
Díky ![]()
@Pavlifa
Ahoj ano, pořád tu lezim
dnes se mi udělalo lépe ale zhoršilo dýchání, tak sem. Zvědavá kdy me pustí. ![]()
@Turquoise píše:
Ahojte,máte někdo zkušenosti s akupunkturou nebo fyzioterapií v Unica Brno? Chtěla bych zkusit jedno nebo druhé, jen nevím jestli si najít někoho na vlastní pěst, nebo jít přímo přes Unicu.
Díky
Ahoj, nebyla jsem, ale upřímně 1500jim za to nedam a to mají 50% slevu 😂 😂 😂 když půjdeš jinam, stojí to asi 300
Holky, jinak já mám dnes po KETu, poslední šance, víc mrazacku nemáme…
Ahoj holky, po delsi dobe se ozyvam.. Cekali jsme jeden cyklus a rozhodli se ze nas posledni ket skusime v prirozenem cyklu.. Ted jedu z unici a jsem trochu rozmrzela… 13sc a sliznice jen 6mm a folikul 9mm.pan doktor frgala si me pozval jeste v patek, zda se to trochu nevzpamatuje… Ale nevim zda do toho jit. Pred ivf jsem mela krasne pravidelne cykly 29 dni, ovulaci a vsechno.. Ted mam 35 a ovulace ani nevim zda nekdy je.. Pan doktor navrhoval kdyby se to do patku nezlepsilo tak jit zase v pristim cyklu do rizeneho.. Tak nevim co si pocit.. Pokud se sliznice a folikul do patku zlepsi.. Zda do toho vubec jit..
![]()
@Hellenix já bych rozhodně poslechla pana primáře… Pokud sliznice nebude dostatečná, tak bych příští cyklus dala opět s léky. U mě třeba tělo bez léků reagovalo až po potratu, jinak nedělalo vůbec nic a cyklus v nativu u mě nepřicházel v úvahu.
@Hellenix Heli! Já jedu taky nativ a vůbec si z toho pomalého růstu nic nedělej! Měla jsem to stejně, mívám ovulaci později 16-19den a taky mi dorostl folikul později a sliznice taky. Takže dojizdej dál na utz a uvidíš. Já bych tomu klidně i ten další měsíc dala v nativu, pokus by to teď nedorostlo. Držím moc palce!!!
Dekuji holky za radu.. Uvidime jak to dopadne pri pristim ultrazvuku..
Zdravim
, prosim o informaci, kdy si Vas poprve pozvali k doktorovi na UTZ po potvrzenem tehu z moci/krve? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.