Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.4.21 23:32

@Ikousek
Ahoj, jaký vyšetření máš na mysli, jestli se můžu zeptat? Budeme tam muset taky jít, až zhubnu a vůbec se v téhle problematice neorientuju. Oni na IVF klinikách nedělají všechna potřebná vyšetření sami od sebe?

Dík za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.4.21 11:41

@Chelsea XX Ahojky.Ja mám na mysli histeroskopii, už kvůli dvou nevydařeným ivf i z důvodu že mám nízké AMH a vždy mám jen jedno vajíčko, takže už chci mít jistotu že uvnitř není něco co by bránilo udržení embria, navic mám pořád bolesti břicha menstruační jakoby, ale pořád a to oni nedělají na klinice v unice a potom se chci optat na imunologii, ale stou si myslím nepochodim, před rokem mi bylo řečeno, že bych neměla doma už jedno dítko přirozeně kdybych měla alergii na manželovo sperma a taky sem si o tom dost četla a příznaky alergie co píšou nemám. Jinak ne v unice dělali genetiku a odběry krve, AMH to se platí asi 800 to je dobrý udělat, jinak hormonální profil ti udělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
24.4.21 11:45

@Pavlifa
Ahojky, ani se neptej. Od včera lezim ve špitálu. Mimatek máme 5 :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
25.4.21 14:59

@Terina91 a jsi u těch Miloušů? Jsk ti je? 🍀 💐držím pěsti, ať jsi brzo fit 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.4.21 14:32

Ahojte,

máte někdo zkušenosti s akupunkturou nebo fyzioterapií v Unica Brno? Chtěla bych zkusit jedno nebo druhé, jen nevím jestli si najít někoho na vlastní pěst, nebo jít přímo přes Unicu.
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
27.4.21 09:28

@Pavlifa
Ahoj ano, pořád tu lezim :( dnes se mi udělalo lépe ale zhoršilo dýchání, tak sem. Zvědavá kdy me pustí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
30.4.21 15:52
@Turquoise píše:
Ahojte,máte někdo zkušenosti s akupunkturou nebo fyzioterapií v Unica Brno? Chtěla bych zkusit jedno nebo druhé, jen nevím jestli si najít někoho na vlastní pěst, nebo jít přímo přes Unicu.
Díky :)

Ahoj, nebyla jsem, ale upřímně 1500jim za to nedam a to mají 50% slevu 😂 😂 😂 když půjdeš jinam, stojí to asi 300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
30.4.21 15:52

Holky, jinak já mám dnes po KETu, poslední šance, víc mrazacku nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
30.4.21 17:38

@Tabbynka Tak teď to vyjde ❤️️ Držím pěstičky 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
1.5.21 13:11

@Pavlifa Díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.5.21 09:41

Ahoj holky, po delsi dobe se ozyvam.. Cekali jsme jeden cyklus a rozhodli se ze nas posledni ket skusime v prirozenem cyklu.. Ted jedu z unici a jsem trochu rozmrzela… 13sc a sliznice jen 6mm a folikul 9mm.pan doktor frgala si me pozval jeste v patek, zda se to trochu nevzpamatuje… Ale nevim zda do toho jit. Pred ivf jsem mela krasne pravidelne cykly 29 dni, ovulaci a vsechno.. Ted mam 35 a ovulace ani nevim zda nekdy je.. Pan doktor navrhoval kdyby se to do patku nezlepsilo tak jit zase v pristim cyklu do rizeneho.. Tak nevim co si pocit.. Pokud se sliznice a folikul do patku zlepsi.. Zda do toho vubec jit.. :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.21 11:01

@Hellenix já bych rozhodně poslechla pana primáře… Pokud sliznice nebude dostatečná, tak bych příští cyklus dala opět s léky. U mě třeba tělo bez léků reagovalo až po potratu, jinak nedělalo vůbec nic a cyklus v nativu u mě nepřicházel v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
3.5.21 18:10

@Hellenix Heli! Já jedu taky nativ a vůbec si z toho pomalého růstu nic nedělej! Měla jsem to stejně, mívám ovulaci později 16-19den a taky mi dorostl folikul později a sliznice taky. Takže dojizdej dál na utz a uvidíš. Já bych tomu klidně i ten další měsíc dala v nativu, pokus by to teď nedorostlo. Držím moc palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.5.21 21:29

Dekuji holky za radu.. Uvidime jak to dopadne pri pristim ultrazvuku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
5.5.21 10:20

Prvni utz po pozitivnim testu

Zdravim :mavam:, prosim o informaci, kdy si Vas poprve pozvali k doktorovi na UTZ po potvrzenem tehu z moci/krve? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.