Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, odebrání 27 vajíček, hodně tam nechápali. Transfer nebude. Mam hyperstimulacni syndrom.
![]()
@Terina91 Teeeeda, to je počet. Neboj, to se zlepší a budeš fit 😘 😘 a pak ti dají to nejlepší ❤️️ Hlavně se drž, pij a ty proteiny. 🍀 💐
@Pavlifa
Prosim te a nevíš, zda budu platit transfer, když ET je jakoby v ceně a nemužu za to, že nemohl být? Protože v ceníku je transfer ze zmrazených za nějakých 9500kc. Diky ![]()
@Terina91 ty jo tak to je úroda 😀,gratuluji, podle mě pokud neproběhne ET, tak KET by měl být zdarma, ale každá klinika to má jinak, s Unicou ty zkušenosti nemám, tak bohužel neporadím 🤷♀️
@Terina91 tak to já vůbec nevím. Měla jsem jen jeden depodařený cyklus bez mrazení, atd. Ale zavolej koo a ta ti řekne ![]()
Holky
tak z 27 se oplodnilo 10 embryi. Doufám, že jich aspoň 5 přežije, za to jak teď trpim s hyperstimulakem
![]()
Tak sem se konečně obednala znovu do unicy, jedu za 14 dní, tak mi držte palce ať dostanu vyšetření co pozaduju bez velkého dohadování a přemlouvání…jinak už do toho nepůjdu.
@Pavlifa píše:
@Terina91 tak co dnes? Porad 10? ❤️️
Ahojky, dneska sem musela na kapacky. Mam vajecniky jak grepy a mají být velikostne jak švestky. Nemůžu dýchat. Takže si picham i heparin. Byl u mě primář i Matskula. Říkala, že se chodi na naše miminka divat a že z těch 27 vajicek bylo 15 zralých. Dneska už máme jen 7 embryek.
jestli nevydrží ani jedno, tak nevim jak zvládnu tohle všechno podstupovat znovu. Je mi opravdu hrozne.
@Terina91 Ježíš chudáku, ty teda prožívas…Neboj vydrží jich co nejvíce, já měla jen jedno od samého začátku až do konce, nakonec se bohužel nepodařilo otěhotnět, ale to je jiná, ze sedmi vajíček ti určitě zbyde i na mražení, drž se ![]()
@Terina91 A jsi v nemocnici nebo jsi byla jen na kapačce v Unice? Jsi z Brna? Pokud ti bude teď hůř, jeďte do FN Bohunice nebo Obilňák. Nebo volej rychlou. Zase to není sranda. 🍀 💐 drž se a podávej info
@Ikousek @Pavlifa
Díky holky moc
byla sem v unice, jinak primář říkal, že kdyby bylo nejhůř a už neordinovali, tak mám jet k Milosrdným bratrům do nemocnice, ze snimi nějak spolupracují. No doufám, že se ráno vzbudím a bude mi líp. Už jsem z té bolesti dost vyčerpaná, boli každý pohyb. Sama se ani nezvednu z postele. A nejhorší to dýchání. Ale tekutinu tam nemam, jestli ty mega vajecniky mam proste až pod zebrama, fakt nevim
![]()
Ahoj holky,
Chci se zeptat jak to probíhá v unice? Dokáže mi někdo říct jak moc dlouho trvá období vyšetření po případný transfer?
Díky moc
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Chci se zeptat jak to probíhá v unice? Dokáže mi někdo říct jak moc dlouho trvá období vyšetření po případný transfer?Díky moc
Ahoj, v Unice je to rychlovka.. záleží v jaké fázi cyklu půjdete na první konzultaci. Ale hned u první konzultace jsou schopní udělat potřebná vyšetření a hned jak dostaneš MS začneš s hormony.. do pár dnů odběr a pak zavedení. Může to být vše hotové do měsíce od první konzultace
jestli nejsou potřeba nějaké speciálnější vyšetření atd.. ale rozhodně se to dá takhle rychle zvládnout ![]()
@Terina91 Ahojky, tak jak ti je?🍀 💐 A co mimátka? Kolik jich je? ❤️️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.