Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hellenix
Dr. Frgala ale imuno me zařídila Matskula. Fgrala má teď dovcu. Ja mela 1 transfer prirozeny, jenze si myslim, ze sem mela ovulaci o den dřív, v pátek sem si pichla ovitrell a sobota rano hrozny ovu bolesti a pak klid. Takze si myslim, ze misto 5 dne byl transfer 6 den. Ale jista si nejsem. Je to muj pocit. Tak sem si řekla, ze to ted zkusíme bez ovu.
Meli by to taky udělat. Bez toho bych do dalšího ivf nesla.
@Terina91
Ja se prave objednala k frgalovo po dovci, pac na to uplne nespecham.. Dalsi kolo si nechamr az na dalsi rok at si damr trochu pauzu.. A taky ze se mi podari treba zhubnout😁 😁 tak drzim pesti aby to uz vyslo, uz me to skoro prijde jako nerealny aby se ivf povedlo ![]()
Holky, když už nemáte v caru ani 1 embryo a ani nic dalšího… Jak dlouho byste si schovávali ty smlouvy, papíry a rozpis stimulace? Na nic už to vlastně není. Příp. kdy jste to vyhodily. Díky. ![]()
Ahoj,
po nevydařeném IVF v jiném centru, kde byl teda přístup hrozný a místo zájmu o otěhotnění nás odbavovali jen jako položky na běžícím páse, hledáme novou kliniku, kde bude přístup lidštější a kde mají opravdový zájem pomoct otěhotnět, ne jen pračku na peníze.
Jsme objednaní do Unicy a chci se zeptat na pár věcí - jak dlouhá je čekací doba na schválení IVF pojišťovnou, jaký jste měli stimulační protokol (čím jste stimulovali), jaký jste měli zisk vajíček/embryí a co byste uvedly jako top věci proč si je vybrat/nevybrat - co mě má přesvědčit? ![]()
Váháme ještě nad jedním CARem, tak budu ráda za vaše postřehy, děkuji ![]()
Ahoj, hledám ženy, které mají zkušenost s mateřstvím/těhotenstvím právě díky využití darovaných vajíček. Téma mateřství z darovaných vajíček mě zajímá jak na velmi osobní, tak na profesní rovině. Vnímám, že o tom, jak tuto zkušenost prožívá žena, která je maminkou dítěte z darovaných vajíček (a ze spermií partnera, se kterým žije), toho nevíme jako společnost dost. Téma je v ČR stále velkým tabu…přitom se týká tolika z nás.
Ráda bych k lepšímu porozumění této zkušenosti přispěla svou diplomovou prací - dle veškerých etických zásad a práv na naprostou anonymitu. Hledám proto ženy, které by byly ochotné se se mnou o svou zkušenost zcela ANONYMNĚ podělit (formou citlivě vedeného, do textu přepsaného rozhovoru, nebo jinak - dle dohody).
Pokud budete mít chuť se zapojit, budu moc vděčná. V takovém případě stačí zareagovat na adresu: ****, ozvu se Vám. Mějte se hezky. ![]()
Edit adminem: email
Ahoj, je tu někdo, kdo má za sebou teď v poslední době IVF v Unice a byl by ochotný mi zodpovědět pár dotazů? Rozhodli jsme se pro Unicu, ale mám ještě pár otázek, na které se chci zeptat vás klientů a ne doktorů
Děkuji.
@sara-k ja podstoupila stimulaci minulý rok v prosinci a 3 transfery během tohoto roku poslední v červenci.. Klidne se ptej ![]()
Ahojte, kolik jste platili v Unice za pero Gonalu? A nezbyl náhodou někomu? ![]()
@majdulacek ahojky
máme se dobře, díky, nemohla jsem se přihlásit, zapomněla jsem heslo, tak už konečně mám nové.
Malá roste, jak to říkáš, strašně to utíká, už ji bude ve čtvrtek 5 měsíců, strašně šikovná ![]()
@BarunkaS09 Ahojky,jeee to už je tak velká, letí to, jak se jmenuje, jinak gratuluji k holčičce
No já se mám tet úžasně těhotně, zítra končím 20 TT.Uz sme to vzdali, na umělé sme chtěli jít až letos s nakonec se stal zázrak a já otěhotněla přirozeně ![]()
@Ikousek
Ježíš to se máš, chtěla sem napsat tiše závidím ale jenze to nejde 😁 😁 😁
@BarunkaS09
Gratuluji k holčičce, hlavně ať jste zdraví..
Ja si myslim ze me šance na přirozene otehotni jsou nulové, takže mi jdeme znova na celé kolo někdy duben nebo tak..
Jelikož se mi zvýšilo o půlku AMH (ano zvysilo
tak si dávám pauzu..
Genetiku máme vysetrenou i imuno.. Vse ok.. Tak budeme doufat😊
@Hellenix Věř mi, že sem sama tomu nemohla uvěřit s mým AMH 0,35 a s manželovýmI opravdu špatnými spermiemi, když při posledním umělým neměl jedinou v normálním stavu, nulová morfologie atd… a vždy jen jedno oplodněné vajíčko… Jediné co ještě podotknu, někdy v květnu sem si nechala udělat na mé přání hysteroskopii dělohy, nic nenašly, jen mi řekli, že to tam pořádně vyčistili, tak ať se tři čtyři měsíce snažíme normálně, že to tomu pomůže a nám se ten čtvrtý měsíc opravdu zadařilo. Ale taky sme řešili jiné problémy a na těhotenství sme na chvíli zapomeli a bylo to, čtyři a půl roku sme se snažili…Pokud máš toto vše vyšetření za sebou a v pořádku, tak se to určitě už podaří, uvidíš ![]()
@Ikousek
No sice máme vše dobré, amh, spermie.. Ale nemám jeden vejcovod po mimodeloznim a tam kde ho mám sem nemela ovulace.. Ted mam.. Ale mám ten vaječník nějak vysoko.. A hlavne mě rekli ze kdyz bylo jedno mimodelozni tak ten druhý vejcovod bude nejspíš taky ucpaný.. Takze mevim no.. Zázraky se samozřejmě deji😊 😁
@Hellenix jj tak to sem nevěděla…Tak snad se zadari, držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.