Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
19.5.21 23:20

Ahoj holky, prosim vas o radu 🙏19. Dubna sem byla na OPU, pote ležela v nemocnici s těžkým OHSS. MS byla pred 17 dny. Doktorka rikala na klinice, ze ted budou dobre ovulace. Ze to mame ještě zkusit před KETEM. Tak pořád čekám, testy ovu nic, BT taky pořád dole, ale dnes 17DC docela dost silne tmave spineni, nikdy sem tohle nemela. Cykly mam delší cca 35 dni. Žádné bolesti v podbrisku nemam. Tak se chci zeptat, vy co jste byli na OPU bez transferu, jak vypadal cyklus potom? Nechci plasit a volat na kliniku, ale docela ne to znepokojilo. Ms to neni. Diky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.6.21 09:49

Ahoj holky.Mam dotaz, chystám se před třetím ivf ještě na imunologii, dnes sem si zjišťovala v unice v Brně jak to je atd…říkala mi že se to dělá z krve ženy, myslela sem že u toho musí být i muž, jak pouze z krve ženy můžou zjistit zda mám alergii na sperma atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.21 21:58

Ahojte holky, prosím můžu poprosit o Vaše zkušenosti s Unica Brno? Nikde jsem nenašla ceník, tak na kolik Vás to cca průměrně vyšlo a přístup? Rozhoduji se mezi Repromedou, Reprofitem a Unicou, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
22.6.21 17:25

@Ikousek me imunologii delali v Praze Gennet. Byla jsem tam poslana s zadankou a udelali jsme rovnou fragmentaci dna spermii.

Jinak me brali cca 5 ampulu krve (alespon myslim, mozna to bylo vic) :P :mrgreen: Kazdopadne toho bylo dost a manzel daval sperma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.6.21 15:33

Ahojte holky.. doufam ze nevadi ze se vam sem vcucnu..my sme byli s pritelem v roce 2019 na ivf v Olomouci..neuspesne..ted uvazujeme prave o unice v Brne..muzu se zeptat jak jste spokojene a na kolik cca ivf v unice vyjde? Chteli by sme prave i icsi a prodlouzenou kultivaci tak jen aby sme meli predstavu..v Olomouci nas to vyslo neco pres dvacet…tady to bude asi drazsi si myslim coz nevadi jen at muzu pripravit na to aj mojeho :mrgreen: :lol: uvazujeme i o vajicku darkyne vzhledem k tomu ze moje jsou nekvalitni ale bohuzel zadny cenik na strankach unica nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.7.21 10:21

Ahoj holky,
moc vás obě s Terezkou zdravíme :kytka:

Neskutečně ten čas utíká, protože před rokem touto dobou jsme už chodili na kontrolu folikulů, jak po stimulaci hezky (ne)rostou - já nervózní, aby tam vůbec byl nějaký zralý a vidíte.. :D Teď mi ta naše beruška spinká v křesílku :srdce:

Každý den, týden vidíme ten posun, jak je čím dál víc samostatnější, kdy od ležící vánočky je to usměvavé a stále cestující a kopkající miminko :mrgreen: a hlavně tatínkova princezna, která tu pusinku nezavře a její nejoblibenější slovíčko (jestli se to tak dá nazvat) je „agugu“ :mrgreen: Snad se jednou s tatínkem dozvíme, co to znamená :nevim:

Jsme 4. měsíc; máme 62cm a nějakých 6,2kg :srdce:
Paseme koníky, otáčíme se na oba bočky a už dotáčíme až na bříško - hlavně, když se mamka nedívá :mrgreen: Chodíme vaničkovat, takže už je to starý mazák ve vodě :pankac: Už nekojíme (od začátku jsem mléka moc neměla) a jsme na Kendamilu, který malé moc chutná :) V noci krásně spinkáme (pokud nelovím dudlík za postýlkou :mrgreen: ) :srdce:
Máme modrá očka a spoustu blonďatých vlásků :mrgreen:

Holky, jak se máte?
Baruš, jak to s tebou vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.7.21 10:32

@majdulacek Ty joo to to letí, už 4 měsíce, malá je kouzelná, jen ať Vám stále dělá jen samou radost. U nás nového nic, byla sem na histeroskopii, tam vše ok a minulý týden mi v Brně v unice odebrali krev na imunologii, uvidíme. Sama nějak nevím jestli do třetice do toho půjdem… už mám tak nějak strach a říkám si zda to má ještě cenu.Tet sme řešili spíše zdravotní problémy po covidu, hlavně manžel. Tak ať se vám daří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
9.7.21 11:11

Kolik ti je že máš jenom 62 cm? Ale jsi doopravdy šikovná že už paseš koníky. A tobě Kendamil na kterém Jste taky chutná? Neuvažuješ už o normální stravě když umíš psát? :think: Závidím Vám že v noci krásně spinkáte. A teď vážně…nekojíš tak nemáš mléko na mozku, tak proč se takhle vyjadřuješ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.7.21 13:27

@MKSP Me nenastves :mrgreen: Ale priste, extra pro tebe, obohatim prispevek o jine vyrazy, at se mas ceho opet chytit ;)

Hezky den i tobe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
9.7.21 14:00

@majdulacek Nepíšu nic co by tě mělo naštvat ;) já se tě zeptala na pár věcí a na ty si mi ani neodpověděla. Ono by stačilo kdyby ses vyjadřovala jako normální dospělá ženská a věř že tyhle tvoje výrazy mi stačí až až :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.7.21 18:57

Ahoj holky, po dlouhe dobe se ti zas neco deje :), nejak to tu stagnuje..prosim vas potrebuju poradit.. Jdeme na 3 transfer.. Dva transfery jsme meli embryoglue, meli to nejak v akci ze to davali automaticky.. Nicmene ted me to nedali a kdyz jsme se na to ptala, sestra mi rekla ze je to stejne k nicemu. Ale ze se mam do stredy rozhodnout a ldyz ho budu chtit tak to jen doplatim.. Co myslite? 2× sem ho mela a nic.. A dalsi vec, mate nejaktera zkusenost s injekci decapeptyl nebo tak nejak se to pise? Dava se to druhy den po transferu.. Dava to dr. Frgala, dnes jsem se ho na to ptala, rika ze mi to da ze to, ze to se to nedava vzdy a je to experimentalni ale nemuze se s tim nic pokazit.. Budu rada kdyz by nekdo napsal nejake zkusenosti.. Dik holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
15.8.21 15:50

@Hellenix
Ahojky, jak ti dopadl tedy ten 3 transfer? Ja jdu teď na 2. Vydupala jsem si imunologii, tak sem zvedava. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
15.8.21 15:55

@Terina91
Ahoj, bohuzel se nepovedl.. Tak jsem objednana k primari nejak kolem 20 pobavit se, co dal. Pujdeme na cele kolo ivf znova, tak bych chtela prave taky tu imunologii, nez se do toho pustime.. Jak jsi to usmlouvala? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
16.8.21 00:10

@Hellenix
To me mrzí :,( no ja mem cystu na mozku, do toho jsem po OPU ležela v nemocnici s těžkým hyperstimulacnim syndromem, takze u me asi druhé IVF nehrozí a nechci plýtvat embryema, nemam udelane totiž žádná vysetreni. A měla jsi KET v nativu nebo řízeny? Ja 1 v nativu a ted bude řízený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.8.21 08:45

@Terina91
Aha, takze proto ti kyvli na imuno? Ja mam tez cysty na mozku, nijak to ale neresili :nevim:.. Mysleli ze budu mit hyperstymulak ale nemela 😁.. No mela jsem 1 KET rizeny.. A to se me moc nelibilo, protoze to vubec nesimulovalo muj cyklus.. Jako ze si rekli tak ovu treba ted plus 5 dni, delka cyklu atd..no a ted u 2 KET jsem mela prirozeny.. To bylo jak ma byt.. Test jsem mela 3 dny pred ofic. Testem pozitivni, nebo jako byla tam slaba druha carka, ale pak zas spineni krvaceni a nic.. Tak proto chci taky imuno.. U ET sem to mela stejne.. A ke kemo chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.