První návštěva CAR v Olomouci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
23.3.10 17:21

1.návstěva

ahoj tak se s vami chci podelit o prvni navbstevu v CARu v Olomouci v Reprofitu,musim hned ze startu rict,ze pristup zde je naprosto super,ochota a vstricnost-doporucuji!jinak nam prozatim rekli,ze ten spermiogram takova hruza neni a tak jsem zatim ja dostala na uzivani hormony Clostilbegyt a 12.den cyklu jedu na kontrolu,zda se tvori vajicka a kolik a tak holky mate s takovym zacatkem nekdo zkusenost?diky :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2663
24.3.10 09:07

ahoj buterrfly,taky chodím do Reprofitu a musím jen souhlasit…jinak ti doporučím …přeskoč si do diskuse 1.ivf leden 2010…já jsem ted taky stimulovala Clostíkem,na utz bylo vidět cca 6-7 folíků,ale odsát se nakonec podařil jen jeden,mám totiž na vaječnících endometriozu…když tak si dej do podpisků co máš všechno za nebo před sebou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
24.3.10 09:13

clostik

ahoj dekuji za odpoved,no napada me jeste jedna otazka:nejak nez jsem ty informace pobrala tak mi uniklo jestli dle papiru od nich mam jit ten 2-3.den cyklu na odbery?pisi to tam ale zadanku mi nevystavili.myslis si ze to staci u obvod.gynekologa s tim ze si vystavi vlastni zadanku a vysledky mi pro ne posle?to vis moc informaci najednou ted se zacinam orientovat a nebo mi to proste uniklio v rozhovoru.diky opet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.3.10 09:23

motýlku,jestli máš napsáno ve zprávě,že máš mít 2-3 den odběry,tak určitě u nich,žádanku si sestra vypisuje potom…jsi z Olomouce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
24.3.10 09:26

ne nejsem jsem ze sumperku a byvili jsem se matne ze muhu odbery absolvovat tady u nas no nejlepsi bude tam zavolat,vid?asi ti pripadam hloupe ale nechci nic promeskat co by bylo dulezite,vis :cry: ale diky to osefuju jak si na tom ted ty?
p.s.ted se vzdalim ale pak se pripojim…papa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.3.10 09:32

jo tak to jo…pokud ve zprávě nemáš napsáno přímo,jaké odběry ti mají udělat,tak tam stejně budeš muset zavolat..jen se připrav na to,že je těžké se tam dovolat,sestřička,když je tam sama ,tak zásadně nebere telefony…a bud v klidu,vůbec si nemyslím,že jsi hloupá :wink: ..žádný učený z nebe nespadl :-D …co se týká mě,tak zkus si zapnout podpisy,mám to tam vypsaný,je toho celkem dost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
24.3.10 11:38

uz jsem na to prisla :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.3.10 15:10

no vidíš jsi šikula,dostala jsem se k pc až ted,ale zvládlas to i beze mě :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.3.10 08:37

clostik

ahoj kackac,tak dnes tam budu znovu volat a vypada to ze mi tu zadanku museji vystavit oni.jinak se te chci opet zeptat jestli pri brani Clostiku nevadi chodit do prace,slysela jsem ze snad je lepsi byt doma.diky za odpoved,jinak te zdravim :lol: :lol: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.3.10 09:58

ahojky…brala jsem Clostík,celkem vysoké dávky(3×1) a chodila jsem do práce…měla jsem z toho šílený strach,protože u všech předcházejících stimulací jsem byla už od začátku doma…ze začátku se to dalo zvládnout,ale ke konci už mě teda ten podbřišek bolel dost…holky,ale na mě v práci braly velký ohled,takže jsem nedělala nic namáhavého,nic nezvedala atd…však uvidíš…když jsem se ptala Machače,jak je to s PN,tak mi řekl od OPU a potom záleží na tobě,jak dlouho…třeba 9 měsíců :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.3.10 14:47

clostik

ahoj kackac,jeste me napada otazka:za zacatek cyklu se povazuje uz spineni nebo az samotne krvaceni?opet ti dekuji za odpoved.buterrfly :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
26.3.10 18:03

ahoj motýlku..tak ted ze sebe udělám chytrou…začátek cyklu se počítá až od čistého krvácení,jak mi řekl dnes dr"až to z vás leje"…takže já jsem si nějakých 24 let ten cyklus počítala špatně!!!!!!Tím pádem jsem i se stimulací začínala brzy a vlastně jsem si ztěžovala podmínky…no žádný učený z nebe nespad,ne? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
27.3.10 08:31

clostik

jezismarja,moooc ti dekuji za uzitecnou radu,nejspis bych si to taky asi spatne spocitala ale myslim,ze jsem to delala do ted :-( no co uz,ted uz jsem chytrejsi.
Tak a na odbery jsem volala a poslou mi postou zadanku,takze jeste ze me napadlo po tom patrat. :-D a takze jestli chapu dle tveho podpisu,tak se zatim snazite na prazdno a pak 9/2010 IVF?jeste mi prosim napis co znamena ta zkratka OPU?to netusim… :?: :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.3.10 11:32

ahoj,já myslela,že už budeš chodit k nám na diskusi 1.ivf leden?…OPU je odběr vajíček po předcházející stimulaci,ta se následně oplodní a za 2-5 dní následuje embryotransfer(ET)

jinak my se můžem snažit jak chcem,já mám neprůchodné oba vejcovody :-( …takže další ivf bude pravděp.v září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
27.3.10 13:57

clostik

Nojo,puvodne jsem tam zacala psat, ale pak jsem zvazila ze patrim zatim asi sem,kde jsou ostatni a ty,myslim ze tam se presunu pozdeji.tak to me mrzi je asi jedinna cesta k miminku je to IVF a ze mas takove zdravot,problemy ale snad se bude lip :-) no tady u nas,rikam,te zaskatulkujou a hotovo to olomouc to resi.to jeste radeji nevim jak se bude tvarit muj gyn az se vratim s tim ze jsem sla jinam do CARu…no nebude nedseny.. :wink: ale co kazdej ma prece svobodnou volbu kam jit,je tak?jak uzivas nedelni odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.