První návštěva CAR v Olomouci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
27.3.10 18:40

Před chvílí jsme se vrítili od známých,tak ted rychle dočítám :wink: Mladý je u švagra,tak mám volno u pc :palec: Teda tvůj gynekolog nemá absolutně žádné právo tě kritizovat za to,že sis vybrala jiný CAR!Když jsem se rozhodla,že půjdu na umělé,tak mi můj gyn chtěl taky rovnou vypisovat žádanku do Ostravy,ale jasně jsem mu řekla,že jsem si vybrala Olomouc a bylo.Žádná diskuse!Přesně tak,máme svobodnou volbu :wink: …Tak se měj hezky a příjemnou neděli,papa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
27.3.10 18:57

taky preji peknou nedeli a dobry zacatek tydne.zase si pisnem.papa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
27.3.10 20:18

Určitě,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
29.3.10 19:03

clostik

AHOJ KACKAC zdravim te jak ti zacal novi tyden?vsimla jsem si ze taky delas nocni,pokud jsem dobre postrehla ja taky a kde? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.3.10 07:47

ahoj buterrfly…týden začal hezky,nakoupila jsem si nové keříčky a kytičky a včera jsem si je zasadila :kytka: …jsem zdravotní sestra,pracuju v rehabilitačním ústavu…a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.3.10 07:49

a jak pokračuješ ty?už jsi byla na těch odběrech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
30.3.10 20:35

clostik

ahoj Kackac,ja delam sanitarku na centralnim prijmu,takze taky sluzby no vzdyt to znas.
Jinak odbery me zatim nebrali,prave ze je budou brat az ten 2-3 DC.myslis,ze je to spazne?pak nasledne 12.13 DC UZ.papa a tesim se na odpoved.p.s. dnes jsem mela denni,tak jsem nemohla driv odepsat. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
30.3.10 21:01

tak kolegynˇka :-D ,to je fajn…nevím,jaké odběry ti budou brát,ale určitě je všechno tak jak má být,bud v klidu…děláš taky na dvanáctky?Já jo,ale zítra jdu jen na odpo na 4 hodiny,kvůli vyrovnávacímu období(je to hovadina)..krásný večer,papa :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
30.3.10 21:12

clostik

jo delam 1-tky denni a nocni na preskacku,no des.ale delam tu praci rada :-) budou mi brat FSH,LH,TSH,PRL,tak tyhle ty.co ty jaka je tva prace konkretne? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
30.3.10 21:13

12-tky od 7-19 hod,nebo 19-7 hod. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
30.3.10 21:14

clostik

takze nekdy za 10 dni tak asi budou mensky.nasledne odber a pak ten uz.no uvidim slysim okolo toho vseho jen plno neduh a starosti…kata :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.3.10 07:35

ahoj buterrfly..dělám normálně sestru u lůžka,máme pacienty po náhradách kolenního a kyčelního kloubu,sem tam nějaké rameno nebo páteřáci,a taky se u nás operuje,ale jen malé zákroky..šlachy,burzy,haluxy atd…to máš fajn,že nemusíš na 6 hodin vstávat :palec: …já dělám klasicky od 6-18 a od 18-6 :-( …to je dobře ,že ti berou tu krev,jsou to ty základní a neboj,třeba se vám zadaří hned po IUI :kytka: …pa,pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.4.10 14:59

clostik

ahoj no taky takova luzkova klasika,ze? :-D no uvidime a myslis ze kdyz mam zadanku z CARu ztak by mi to mohli nabrat holky u nas na centrale?labine by to vadit nemelo,ponevadz vysledky odejdou stejne add CAR,ze?jinak je u vas dnes taky tak pekne? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.4.10 20:12

určitě je jedno,kde ti ty odběry vezmou,důležité je razítko na žádance :palec: ..u nás bylo dopoledne chladno,ale odpo krásně teplo,byla jsem celý den venku :palec: ..zato zítra mám dvanáctku do večera :-( …krásný večer,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.4.10 14:13

clostik

ahoj kackac,u nas bylo hezky vcera cely den,svitilo slunce.. :-P jinak jak jsi zvladla 12-tku?ja mam jeste dnes volno ale zitra zas ja pro zmenu 12.a v nedeli mam nocni…uz aby byla za mnou.jinak s tema odberama to tak udelam…nic na tom neni.tak si hezky odpocin po ty 12 a zas se ozvi.papa :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.