Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj..a to máš ještě celkem nízkou dávku..mě teda bolelo jen v podbřišku,jak rostly folíky..naštěstí…uvidíme,co to se mnou udělá při té dávce 4×1..mám z toho šílený strach…
ještě máš dovču?U nás teprve dneska ráno přestalo pršet,bylo celkem příjemně,že se ani nemuselo topit..snad to vydrží i přs víkend.Odpadla mi služba
Tak se drž a napiš,co na kontrole,papa.
![]()
Ahoj Kackac,tak po stimulaci mam vyvinute 3 folikli(cca 14 mm)ve ctvrtek si pichnu Pregnyl a v patek hura na inseminaci do FN olomouc,je to tam skrz ne .
domluvene,tak uvidime,jinak rikal,ze po gyn.strance jsem v poradku,ze na lecbu jsem zareagovala dobre.
Akorat doufam,ze jsem pobrala to redeni toho Pregnylu?no nevim.jo a predstav si,ze kdybych ja jeste pred tim se nestavovala pro vysledky krve tak je nemaj,takze neni jedno kde se to nabere,ja jim to teda pak uz nevysvetlovala hlavne ze byli a byli dobre nic tam nemam vse je v norme,takze pry mnou by to byt nemelo.
![]()
Tak na me mysli a pis,jsem zvedava na tvuj nazor a rady!zdravim te na dalku
![]()
ahojky…no super
..IUI se vůbec neboj,nic to není..hlavně ,že jsi ok,takže by to mohlo klapnout…budu na tebe myslet a držet ti palce…zhruba za 14 dnů bys mohla vědět,jestli se to povedlo
…tak se měj,papa ![]()
ahoj tak uz to mam za sebou,byl to opravdu mini zakrok,nic mi teda nedaly ani papir co se mnou delali ani nejake prasky na uzivani jak tady ctu,ale asi nejsou dulezite…jinak me vcera bolela hlava jak svina tak jsem si dala aspon trosinku algifen kapek…a pak jsem teda tvrde usla ale uz jsem myslela ze to neprestane.a ted uvidime…hlavne ze to zabralo…co ty?
ahojky..tak ted už zbývá jen čekat
…držím palečky,at to vyjde
…já jsem se rozhodla,že do toho posledního pokusu půjdeme ted,takže v úterý jedu na konzultaci a uvidíme…doufám,že to stihnu ještě v květnu,aby to vyšlo do prázdnin…dám vědět,co a jak..krásný víkend ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.