První návštěva CAR v Olomouci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
2.4.10 15:07

Ahojky,ještě tři hodinky a je to za mnou :palec: ..zítra mám volno,budu péct perníčky …dneska u nás sněžilo,jak o Vánocích,až ted se to začíná protrhávat a vypadá to,že snad vyleze i sluníčko 8-) ..sloužím zase v neděli,denní 12,večer potom budu ještě péct beránka na pondělí a v pondělí mám noční…tak krásné Velikonoce,zítra klidnou službu,pap,měj se hezky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.4.10 19:05

dekuji tobe pekne volno a hodne vzdaru v peceni zas pisnu.papa :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
9.4.10 10:34

ahoj buterrfly…tak jak pokračuješ?Už začínáš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.4.10 15:56

ahoj promin,vsimla jsem az ted vzkazu,no pomalu se mi rozjizdi mensky takze zitra(pokud se mi to rozjede) pujdu na odbery(prosim napis mi musim byt na ne nalacno?) a pak 5.DC closik a 12.DC UZ-kontrola.tesim se na rychlou odpoved.dekuji ti :-D :-D jo a mam se nejak omezovat zvlatne?ma mi prijet kamaradka z daleka a urcite bude chtit pokecat u sklenicky vina?vadi to nejak? :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.4.10 17:41

jo a co kdyz mi ta UZ kontrola vyjde na vikend jak pak to mam vyresit? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.4.10 08:13

ahojky…včera jsem tady vůbec nebyla,tak nevím,jastli ti bude moje odpověd ještě něco platná :cry: …na lačno nemusíš být…pár skleniček vínka taky nevadí…a s tím utz…některé CARy pracují i o víkendu ,většinou jen dopoledne,ale dr si tě pozve bud v pátek nebo v úterý(jelikož v pondělí tam není)..to ti řekne přímo dr …tak držím palečky..jo a zkus nějak omezit natahování se z někým(jestli to teda při tvé práci nějak jde)..mě teda holky max šetřily…dej vědět,jak pokračuješ..měj se hezky,papa :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
13.4.10 10:14

Ahoj kackac zdravim te!
Tak jsem se vratila z prace a odbery mam za sebou,rano jsem totiz volala,jestli si je mohu nabrat,kdyz jsem od vcera spinila a dnes se mi to rozjelo a dr,rikala,ze ano.protoze jinak by mi to fakticky vychazelo na vikend,nabrali jen boichemku jednu,sefova rikala,ze je na moji strane,,,tak se mi ulevilo.a zrovna jsem se objednala na tu UZ kontrolu,vis jak jsem ti rikala,ze ji mam 12.DC tak tam jedu uz driv jelikoz tam pak dr.neni takze tam jedu:21.4. na 15 hod.budu sice po nocni ale ze spk to mam 1 hod autem,tak a pak 3 dny volna takze to preziju a nevadi mi to.takze tolik novinky a od zitra zacinam stimulovat Clostikem tak na me mysli,jinak tento tyden mam leharo-mam dovolenou,hec.Drz se a opatruj tesim se na par radku od tebe.papa :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.4.10 11:12

:mavam: tak super..budu držet palečky..pěkně v klidu si užij dovolenou a zase pisni..papa motýlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
14.4.10 08:43

ajoj a jak pokracujes ty?napis neco noveho taky rada uslysim i tve pokroky :-D :-D :-D zatim pekny den kackac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.4.10 12:18

** ahojky** u mě se nic nového neděje,jen mě už zase skoro týden bolí prsa a v podbřišku..menzes mám dostat snad kolem 26.,tak doufám,že to zas nebude dřív…docela mě zajímá,co udělá ten Clostík s tebou…samozřejmě bych ti přála,aby se vám to povedlo hned napoprvé :hug: ..jakou dávku bereš?
Je u vás taky tak hnusně?U nás prší,prší jen se leje už druhý den :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
14.4.10 15:47

ahoj

u nas je taky zatazeno ale jeste neprsi…to prijde :-D :-D jinak taky jsem zvedava jak to se mnou bude cloumat.beru 50 mg,a to dvakrat denne rano a vecer po 5 dni.dnas jsem zacala.ale trpim na bolesti hlavy a dnes me teda boli opet dost,tak jsem si vzala dva ibalginy(lentilky-tomu rikam,malo kdy zabere) ale snad pomuzou,z algifenovejch kapek,ktery mi vzdy zybrali jsem se jak se domnivam minule osipala.tak tak to mas. 8-) 8-) :wink: a jo opet mi zmenily datum na UZ vcera jsem ti psala ze tam jedu ve stredu a dnes volali,ze mam prijet v utery,ze tam dr.jinak neni,no to ten UZ bude vypadat tri dny predem,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.4.10 18:37

teda dva brufeny,to už je síla..ale já vím,co je to bolest hlavy!Od děcka jsem na to trpěla,ted už je to naštěstí lepší,ale když to přijde,tak to stojí za to!S tím utz neboj,dr ti vypočítá,kdy asi bude ovulace…folíky rostou 2 mm za den…předpokládám,že si potom píchneš pregnyl a pojedeš na IUI,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
14.4.10 21:47

ale zda se mi ze dva dny predem jet na UZ nez byl predpokladany termin tedy 12 DC je divne aby tam vubec neco videli.a na druhou stranu myslis,ze me nenechaj prozatim prirodni cestua ze pujdu na IUI?na co se tedy mam pripravit?diky za rady jsem ti vdecna :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.4.10 22:11

to víš,že už bude něco vidět :palec: ..já,když jsem stimulovala,tak jsem musela na utz už 4.den!!,protože tam potom dr nebyl a na odběr jsem šla až za 5 dnů!!..asi jsem tě špatně pochopila,myslela jsem,že stimuluješ před IUI…jasně,že pokud nemáte žádný problém,tak proč to nezkoušet normálně :palec: ..pokud teda půjdeš na IUI(vlastně i když nepůjdeš),tak asi 36 hodin)to záleží na CARu,ve Fertimedu jsem píchala 12 h před) před tím si pravděpod.budeš píchat Pregnyl,aby došlo k ovulaci,no a potom bude teda bud IUI nebo domácí snaženíčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
16.4.10 17:30

No ja to mam v papirech ze be melo byt IUI ale pak kdyz jsme se bavili tak to nebylo tak jasne ale myslim si ze asi spis jo.
Ty jo me je z tech hormonu nejako divne celej den me boli hlava.Vsak v utery tam jedu tak jak budu neco vedet zas pisnu o nazor a radu…zatim pekny vikend a pisni klidne i jen tak. :-P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.