Jak dlouho funguje Pregnyl po aplikaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2769
24.3.10 07:12

Pregnyl

Ahojky…mám dotaz…jak dlouho funguje Pregnyl po aplikaci…ovu nastává za 24…doktor řekl,že působí 12 hodin,ale mě se to zdá málo…díky za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21353
24.3.10 08:41

Ovulace po pregnylu by měla přijít za 36h max.40h. Vždy před IVF a IUI se počítá s časem 36h. Jinak v krvi přetrvává tak okolo 10-12dní, takže dřív nemá smysl si dělat těhotenský test, protože by díky pregnylu byl falešně pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
24.3.10 10:20

díky…každý doktor říká něco jiného… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.10 14:22

ahoj, tak tak, do 36hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
3.4.10 09:22

po pichnuti pregnylu by ovulka mala nastat do cca 36 hodin. a kolko sa drzi v tele? u kazdej zeny je to ine, vseobecne plati, ze za kazdych 1000 jednotiek pocitaj jeden den… cize ak si dostala 5tis. jednotiek HCG, tak sa drzi v tele 5 dni, ak 10tis., tak cca 10 dni… ale najlepsie je bud si dat k tomu este aspon dva-tri dni rezervu a pockat dovtedy alebo si postupne testovat kazde rano tehu testom, ako pregnylova ciarka slabne… v pripade tehu po zoslabnuti zacne ciarka zase kazdym dnom tmavnut..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
4.5.10 21:16

již 7 den po Pregnylu jsem měla jednu čárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
5.5.10 11:02

já jsem nezkoušela po pregynlu testovat, ale poznám, že ho v sobě ještě mám, bývá mě na zvracení a hrozně mě polejvá horko, postupem dnů to ustává až to ustane úpně a já to dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.12 12:59

Ahoj, holky mám takový dotaz, v sobotu jsem měla ovulku dle bolestí i ovu testů. V pondělí mi to samé potvrdili i v CARU a Dr mi píchla Pregnyl 5000 jednotek, kvůli hemoragické cystě po folíku. Dnes bych tedy měla být 6 DPO a hrozně mě začly pálet prsa a svědit bradavky, občas se mi zamotá i hlava.Je možné, že by to bylo tím Pregnylem nebo spíš možné těhotenství. Já vím, že je na test ještě brzy, ale mám strach kdyby to bylo náhodou těhotenství, abych tak o něj nepřišla, pracuji na vysoce rizikovém pracovišti.

• Citovat
  • Upravit
7312
21.9.13 07:40

Pregnyl-za jak dlouho jste poznaly, že se něco děje po vpichu?
na to, že jsem 23h po vpichu mi nic není, tak nevím…začínám mít obavy, že nic. včera mě cca po 4h začaly bolet záda a nohy jako bych měla dostat ms nebo chřipajznu a do večera to přešlo. ted vůbec nic ani břicho. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
6.10.13 19:23

pregnyl

Ahoj, přidávám se do diskuse, tak já mám dneska svojí první zkušenost s pregnylem, manžel mi ráno píchnul injekci a nejdřív to bylo sice nepříjemné, ale říkala jsem si, jak je to dobrý, že mi nic není.. Ale když jsem asi po minutě vstala, tak se mi zamotala hlava, zatmělo se mi před očima a manžel mě musel odnést na gauč a držel mi nohy nahoře, teprv po chvíli to přešlo. Celý den mě polévá horko a mám pocit na omdlení, ale jinak je to dobrý, taky mě pobolívá vaječník, cítím píchání a slabou bolest.tak je to asi dobře, snad je to známka toho, že se něco děje, doufám, že mě to pomůže k vytouženému těhotenství. Snažíme se s manželem už rok a třičtvrtě. Měla jste některá taky podobnou zkušenost, nebo jak snášíte vy pregnyl nebo prostě injekci..Ještě jsem dostala duphason, nebo tak nějak se to píše, nevím přesně, ten by měl být na podporu žlutého tělíska.. tak doufám, že se už zadaří:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.