GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
29.3.21 15:45

@Jaruška110 moc gratuluju Jaru :srdce: 9,5kg mela moje na roce :lol: @Bublina1111 niceho se neboj, je skvela, jen razna, ale kdyz si zvyknes, bude se ti po ni i styskat :lol: hodne stesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
29.3.21 17:47

@Lucie343 mockrát děkuju ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.21 18:40

Mudr. Mokrou jinak znam jen me zajímali zkušenosti ostatních,,,jinak jsem dostala na stimulaci Elonvu, Menopur, Cetrotide, máte někdo zkušenosti.. máme jen 1 pokus na pojišťovnu jelikož my je v dubnu 39. Tak pokud bude prat štěstí tak zavedem rovnou 2,,,akorát nas ženou do genetiky ale to jsme řekli z manželem jen pokud by bylo vice embryek. Jinak asi jedem klasika MFSS,,ICSI,,prodloužena kultivace,,,a zbytek se rozhodne dle počtu embryek…všem jinak moc děkuji za reakce dostala jsem se at ted sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.21 18:46

@Lucie343 dekuji moc 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
17.4.21 12:12

Ahoj vsem, tak jsme byli na konzultaci. Musim rict, ze pani doktorka Mokra byla moc prijemna! Na vsechna vysetreni jsme objednany, ovulace nabiha sama, na kontrolnim utz (14 den cyklu) byl folikul 18mm, dostala jsem Ovitrelle, jen sem si to asi spatne pichla :( tak uvidime, jestli se neco stane. Do mesice budeme mit vsechna vysetreni hotova a pak jsme objednani na konzultaci, kde probereme vsechny vysledky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.4.21 21:45

@Linusren Tak jak to dopadlo? Pomohla injekce? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.4.21 21:45

@Bublina1111 Jak to vypada? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
17.5.21 10:32

@Lucie343 nene, injekce nepomohla.. mám za sebou i vyšetření průchodnosti. Tam m i bylo řečeno, že je vše v naprostém pořádku.. cca za 3 týdny jdeme na konzultaci kvůli genetice a pak k dr. Mokré. Tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
17.5.21 11:00

@Linusren tak hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
20.5.21 22:50

Ahoj holky,

Jsem po první návštěvě genettu v LBC, dostala jsem doktorku Bydžovskou, a hned na konzultaci mi dělala ultrazvuk a řekla, že mám hodně folikulů a mohla bych mít PCOS. 24. Jede přítel na spermiogram a zbytek vyšetření podle MS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
21.5.21 07:49

@Andrea88888 pí Bydžovská mi dělala utz, když jsem tam byla podruhé :-) byla moc fajn. Uvidíte po ostatních vyšetřeních, co vám řeknou. Držím palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
21.5.21 08:00

@Linusren byla trošku ráznější ale v pohodě :D, vypadá to, že u ní zůstanu, další konzutace mám také s ní. Ultrazvuk HyFoSy u pana doktora Plevaka, a 14 července Genetika s Mudr. Horákovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.5.21 08:03

@Andrea88888 ahoj :mavam: já tam byla 3.5 a už mám za sebou hormonální profil, a vyšetření krve a moči a to i manžel. Joo a ještě HyFOSy což bylo to nejhorší a také jsme měli p. dr Bydžovskou mě přišla celkem fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
21.5.21 08:06

@Andrea88888 my jdeme k pí Horákové cca za 2 týdny.. na hyfosy jsem byla a přišlo mi to ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
21.5.21 08:07

@Jájinka01 hyfosy ti přišlo hrozný? :,( tohle už máme také za sebou vše, včetně spermiogramu přítele. Takže za 2 týdny probereme všechny výsledky, včetně hormoálního profilu, imunologie, genetiky a tak. Jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.