GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
362
30.6.21 11:27
@Linusren píše:
@Andrea88888 takhle rychle ji chtějí? Já si byla pro výsledky imuno 1.6. ale nic neříkali, že by to znovu chtěli :nevim:
A jak to pokračuje, už jsi objednaná na zákrok do nemocnice?

Akorát se chystám na ambulanci, jsem objednaná na 13:00,dnes už bych tedy snad měla vědět termín :( laparoskopie, no já se právě bojím, že něco v ty imunologii vylezlo a než dělat ukvapené závěry, tak raději opakovat odběr, jinak si to vysvětlit nedokážu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
30.6.21 11:38

@Andrea88888 držím palce tedy.. lepší at udělají znovu imuno. Ale taky bych se pídila, z jakého to je důvodu..
Jinak já dnes dostala MS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
30.6.21 11:44

@middle určitě ať se ptá.. Já jsem se taky furt ptala ptala :) oni jak dělají vše dokola a dokola tak už to asi moc nevysvetlujou :lol: paní mokrá vím že je jedna z těch prisnejsich tam doktorek ale má prej největší úspěch :palec: co jsem pochopila ségra už čeká jen na genetiku a pak jde už na transfer? Vložení embrya myslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
30.6.21 16:10

@Linusren tak objednáno, nástup do nemocnice až 8.9., taky to mám každým dnem dostat :(, už to cítím, a jak jsi na tom teď? Výsledky máš všechny, půjdete do IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
30.6.21 16:29

@middle se trochu vetřu, chodila jsem taky k Mokré, jen jednou mi posunuli termín, jinak jsem s ní byla spokojená. Vždy mi vše vysvětlila. Možna bude sestra bázlivá nebo stydlivá, musí se ptát, když neví. Nebo ať s ní chodí přítel, mě to hodně pomáhalo, ptal se i on, když něco chtěl vědět… První stimulace u ní, první Et, jsem v 11tt. Hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.7.21 10:51

@Pavla198 my chodíme také s přítelem a vždy nmám vše právě vysvětlí, ptá se co dál nás zajímá. Řekla bych, že se snaží, ale samozřejmě nemam s ní ještě dlouhodobou zkušenost :)
takže gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.7.21 10:52

@Andrea88888 já to včera dostala taky :roll: takže vzhůru do dalšího měsíce :)
ano ano, výsledky máme všechny a uvažujeme, že půjdeme do IVF no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.7.21 08:53

KET červenec/srpen

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Čeká mě 1. KET teď v červenci/srpnu :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
13.7.21 08:57

@Epampeliska92 tak hodne stesti :kytka: ja mam ted pred porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
13.7.21 08:58

@Epampeliska92 také přeji hodně štěstí :potlesk:
my byli teď v gennetu a po stimulaci lékama nám bohužel dr. Mokrá nedoporučila IUI, protože jsem měla hodně folikul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.7.21 08:59

@Lucie343 jééé tak to taky hodně štěstí :-) ať jste v pořádku a zdraví - holčička, nebo chlapeček? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
13.7.21 11:42

@Epampeliska92 ahoj, ke komu chodíš? Já měla Mokrou a hned napoprvé u ní se nam to povedlo. 4 transfery na jiné klinice a ani ťuk. Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.7.21 12:17

@Pavla198 Ahoj, také chodíme k Mokré :-) jsem s ní spokojená.. Je rázná, ale to se mi libí, nevadí mi to… :-)
a moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
13.7.21 12:53

@Epampeliska92 holcicka :srdce: dnes jsem byla sepsat u nas v porodnici porodopis…. tak desne to uteklo. A taky jsem mela Dr. Mokrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.7.21 12:57

@Lucie343 krásné :srdce: tak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.