GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
13.8.21 20:12

@Dysis1 Je to asi o lidech. Já mam zkušenost jinou, myslím ty na recepci…občas mi to daly,,sežrat,,jako ze otravuji, když sem se na něco ptala…ale tak to se dá přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.8.21 21:47

@Zooinka tak to se vážně divim :nevim: ale důležitá je doktorka :palec: ta to vše dělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
14.8.21 18:19

Obnova

Ahojky!!
Zkusím obnovit tuto diskuzi…chodím do Car Liberec a čeká mě IUI, já jsem v pořádku, je to kvůli manželovi… Mám tam jit na hydrolaparoskopii k Bydžovské…máte někdo zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
16.8.21 08:27

@Pavla198 dovču máme tento týden, takže to uteče, ten příští bude horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
16.8.21 08:29

@Majdasss hydrolaparoskopii jsem nepodstoupila, já byla pouze na klasické průchodnosti :-)
Inseminaci jsem podstoupila minulý týden, tak jsem zvědavá jak to dopadne :)
Jinak u dr. Bydžovské jsem byla jednou na utz a byla fajnová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
16.8.21 08:29

@Zooinka ano, sestřičky jsou občas trošku laxní na té recepci, ale jen některé, podobná zkušenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.8.21 08:30

@Linusren já jsem se spletla, jdu taky na tu průchodnost jenom :lol: jdu předběžně 7.9.,tak snad to už vyjde, teď v létě mi ho kvůli dovolený zrušili…jo, tak doufám, že bude v pohodě, my Bydzovskou máme ;)
Tak držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
16.8.21 08:32

@Majdasss jasný :-D tak snad to uteče do toho 7.9… mě to ani moc nebolelo, jak jsem četla na růzkých diskuzích :-D jen nepříjemný tlak v podbřišku, jako u MS a bylo to za chvilku hotové…
Moc děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.8.21 12:05

Tak mám druhý den stimulace. Musím prý hodně pít a zvýšit příjem bílkovin. Měli jste to také? jak to zvládnout??dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.8.21 12:10

Tak mám druhý den stimulace. Musím prý hodně pít a zvýšit příjem bílkovin. Měli jste to také? jak to zvládnout??dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
24.8.21 12:59

@Zooinka měla jsem super bílkovinu protifar :palec: doporučila jsem i kamarádce co byla na ivf a obě super průběh.. A pít hodně ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.8.21 13:00

@Dysis1 jee super dekujuu za info. Poridim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
24.8.21 13:01

@Zooinka já nemám zkušenost, ale držím palce! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
24.8.21 13:31

@Zooinka doufám že seženeš v lékárně ale snad ano já to měla přes internet :) držím palce dej vědět :palec: já ten protifar brala jednou denně myslím a pozor :lol: udělá to někomu trošku neplechu ve střevech ale je to nutný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.8.21 13:33

@Dysis1 já už koukala, že by ho měli mít v benu lékárně. Za chvíli tam jdu.Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.