Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linusren to by bylo v pohodě, chlap stejně bude jezdit semnou ![]()
@Hani.cka24 jasný
tak držím palce a dej vědět, co na konzultaci, až budete mít za sebou ![]()
@Hani.cka24 drzim moc palce.. My jsme se snažili 5let.. A ta štítná zlaza dělá hodne takze treba se ted povede
dej urcite vedet.
@Dysis1 @Linusren
Ahoj holky, je to docela pech ale začali jsme doma řešit že kdyztak navštívíme gennet a ono možná nebude ani potřeba
zatím je to opravdu začátek, tak uvidíme jak to bude dál.
Ale přesto vám chci poděkovat že jste mi tu pomohly a poradily a asi jsem z toho byla v klidu připravena na návštěvu gennetu a až to vyšlo nejspíš samo ![]()
@Hani.cka24 no teda drzim moc palce..
tohle se stalo kamaradce v pondeli mela jit do gennetu a v pátek zjistila těhotenství
dej vedet.. ![]()
@Hani.cka24 není vůbec za co! a moc gratuluji a držím palce, ať je vše na dobré cestě
![]()
Ahoj holky, mam na vas prosbu, zitra bych mela jit na hormonalni profil z krve (2-4den MS), ale jsem nachcipana, covid nemam, byla jsem na testu. Nemate prosim nektera z vas zkusenost, jestli nachlazeni muze mit vliv na ten hormonalni profil, abych se tam zbytecne i s ditetem nehnala a popr. to nechala az na dalsi cyklus. V gennetu mi to od 15h nikdo nevzal. Diky moc.
@Luciferda86 zkusenost nemam, ale zkus tam zavolat rano v 7 nez se vydate na cestu, hm?
@Linusren to si moc nepomuzu. Maji od 7:30h a mam tam byt nejdele v 8h. Takze hold to risknu a reknou mi na miste.
@Luciferda86 zkus volat od 7, obcas jsem tam byla objednana na 7 a uz fungovali. Treba budes mit stesti
samozrejme zalezi, jak to mate daleko.
@Linusren Ahojky, tak jsem se nedovolala, ale cetla jsem jeste na jedne diskuzi, ze to nema vliv a jen nesmis brat atb. Tak jsme se vydaly s dcerou a v pohode te vezmou, tak kdyz byste nektera z vas byla nemocna, tak na hormonalni profil muzete
akorat dneska tedy byly sestricky abnormalne neprijemne ![]()
@Luciferda86 super, dobra zprava, ze jste nejely zbytecne
.. no obcas ty sestricky jsou na odstrel nektere no
ale hlavni je, ze ti vzaly krev ![]()
@Linusren Presne
priste jim tam prebalim dceru s tim dareckem co tam mela dneska, at maji duvod byt neprijemne
koukam, ze se take snazite, tak drzim palce!
@yweta ahojky prosím tě ti myslíš Dr Šrámka co je gynekologv Liberci na Vesci? Díky
Dobrý den, s manželem se rozhodujeme do kterého CAR bychom chtěli zkusit další pokus o IVF (navštěvovala jsem CAR v Brně HELIOS). Tentokrát chceme změnu (zda v jiném CARu nepřijdou na příčinu mých opakovaných potratů). Byli jste v Liberci spokojeni? Kterého lékaře by jste doporučili? Pokud KET vychází na víkend - provedou ho opravdu o víkendu nebo to posouvají na pracovní den? Předem děkuji za jakoukoliv odpověď ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.