Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavla198 ahoj Pavli, tak dnes jsem testovala. Je tam duch doufam 🙏🏻 nebo jsem si ho tam predstavila?
@Linusren píše:
Ahoj holky,
tak tento týden jsem po první inseminaci. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne
Tak to držím palce, já zítra před operační a 8.9. nástup na laparoskopii
Holky, jak často jste chodili na kontrolní odběry do gennetu? děkuji za odpověď ![]()
@Linusren myslíš krev kontrolní po ivf nebo iui?
Příspěvek upraven 03.09.21 v 14:48
@Dysis1 jéé já to napsala špatně, myslela jsem odběry k potvrzení těhu
půjdu potřetí příští týden a jsem z toho nervozní trochu. Jsem 3 týdny po IUI ![]()
@Linusren já byla dvakrát měla jsem nízké hodnoty tak aby se přesvědčili zda hladina stoupá nebo klesá.. Už potřetí? Měla si taky nízké hcg?
@Dysis1 v úterý asi bylo nižší, dnes mis estřička říkala že je to dobré, že je přes 300, ale ještě jeden odběr uděláme právě příští týden
.. a jak to dopadlo, když jsi měla nižší hodnoty?
Ty jo já šla by gyndu rovnou po pozitivním testu. Tam mě víc hlidali.
tak v genetu jsem byla jen jednou na potvrzení a pak už ne.
@Linusren u mě bohužel špatně ale já byla po ivf tam jsou ty hodnoty podle tabulek.. Po inseminaci to je jako přirozeně a to může být úplně jinak.. Takže ty si byla po druhé a řekli ti že hodnota je nižší než poprvé? Nebo že to je vyšší o něco málo?
@Dysis1 jeee aha
tak to me mrzi tedy.. byla jsem podruhe a roste to, bylo to vic nez v utery ty hodnoty. Ale ze chteji jeste jeden odber no ![]()
@Linusren já už dcerku mám na druhý pokus
takže nezdar je zapomenut
tak to bude v pořádku u vás ![]()
@Dysis1 to je dobre ze to vyslo, ale je jasny, ze to cloveka mrzi, kdyz to nevyjde hnedka
dekuji ![]()
@Linusren v castosti.. když jsem volala do genetu, že mám pozitivní TT tak mě objednali na krev snad až za 6 týdnů. A jelikož jsem byla po jednom zamlklem potratu tak podle mě nebylo proč čekat… Na gynde si mě vzali hned a pak ob den, aby viděli jak HCG roste. Pak už jsem tan byla každý týden. Hlídali mě
. V genetu stejně co si mě odkrizkovali jako těhotnou po krvi pozvali mě na ultrazvuk snad tuším zase za 3-4 týdny narvali mi formulář ať pak vyplním a donesu o porodu. A další kontrola až na 1.screening jsem se měla objednat. To už jsem si vyřídila u své gynekoložky. Cítila jsem se líp, že jsem pod dohledem. Na to zamlkle těhotenství také přišli na gynde.. než vůbec došlo na objednány termín v genetu. A za další je to tam víc familiární když jsem měla strach zkrs bolest v podbřišku tak mi to na gynde krásné vysvětlily proč a jak…v genetu? Řekla mi:,, No uvidíme". ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.