Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Budu moc držet palce aby to tentokrát bylo všechno jen v pořádku
![]()
@Jaruška110 ahojky já už jsem ve 12 týdnu a 10.srpna jedu na screening už aby to bylo
jaká doktorka dělá tohle vyšetření nevíš? Jen mě všechny tehu příznaky opustili a břicho nikde žádné
až z toho mám trošku hrůzu kde je zalezlej ![]()
@Lucie343
to mě mrzí.. Bylo embryo vyšetřene? Mě to strašně pomohlo..
@Dysis1 nene,my nemame genetiku embryi, mame to vsechno z 1.ivf a dcera se povedla
![]()
Ahoj holky, nevydařilo se mi teď par pokusu v Car v Praze, v pondeli budu volat do Gennetu v Liberci, jste tam spokojené? A co čekací doba, je nějak zvlášt dlouhá? Děkuju za názory ![]()
@Jaruška110 nebude, dneska jeste vic negativni.Krev v pondeli to jen potvrdi. ![]()
@Pavla198 Ahoj Pavli i tady. My jsme vlastne ani necekali. Proste po Ms prisli na ultrazvuk a uz se jelo.
@Lucie343 píše:
@Pavla198 Ahoj Pavli i tady. My jsme vlastne ani necekali. Proste po Ms prisli na ultrazvuk a uz se jelo.
Aha. No ja si necham asi nejaky vysetreni, uvidim co mi nabidnou. Uz moc platit nechci. Setrime si na auto a zase to padne na veci okolo ivf, takze co proplati pojistovna, to beru
uz se docela tesim. Dam vedet v pondeli, diky ![]()
Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, zda jste po úspěšných et resp. ket cítily vždy stejné příznaky těhotenství.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.