Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky plánují už někomu z vás ted delat KET kdyz gennet uz jede na plno? ![]()
@Dysis1 nám…ale našli mi nějakou bakterii v moči, tak musíme přeléčit a pak hurá do toho…
co ty?
@Lucie343 me doktorka bude volat v úterý tak čekám co mi řekne😊 mohla by to stihnout koncem dubna
ale nevim zda to neposouvaji…ale co měsíc sem mesic tam ![]()
@Dysis1 hlavne at nam to vyjde a je jedno, jestli ted nebo v lete… jen uz prosim, zadny zklamani
tak tfuj tfuj, at to mas co nejdrive!
Ahoj holky, jsem tu celkem nová, ale chystáte se teď někdo na IVF do Liberce? Čeká nás první stimulace, tak bych se ráda poptala jak to chodí
je to pro nás nová zkušenost úplně
@medgirl ahojky klidne se ptej nebo napis soukromou zprávu 😊
@medgirl Hodne stesti, at vam to klapne
zalezi jaky budes mit protokol, ja mela kratky a stimulovala jsem Gonalem od 2.dc a jeste jsem brala nejaky leky, ale nevim presne jak se jmenovaly, pak jsem si pichla Ovitrille na ovulaci a slo se na Opu myslim, ze to bylo okolo 13.dc jeste ten den se oplodnily vajicka. Druhy den volali, jestli a jak se vyviji a za 5 dni bylo ET.Byla jsem v Gennetu v roce 2017 v dubnu. Mame dceru a od te doby 3 potraty.
My čekáme na výsledky kultivace (měla jsem pozitivní bakterie), ale už jsem 5 týdnů po antibiotikách. Hned jak bude negativní, tak s 2.DC začínáme stimulovat. Mám krátký cyklus, hodně malé dávky léků (je mi 24 a mám vysoké AMH, takže riziko OHSS je vysoké). Ještě jsme ale nic neplatili, tak by mě zajímalo kolik cca vyjde jeden cyklus. Jediné co chci navíc je prodloužená kultivace a mražení pokud se povede jich mít více, což by prý v mém věku mělo
ale kdo ví co bude ![]()
@medgirl ja mam take vysoke AMH jsem skoro na 10 a úplně v pohode stacil mi gonal 125 jednotek
za leky jsem davala cca 7tis myslim, ale moje pojistovna to ma tak ze chce aby se dali vse leky najednou takze mi toho dost zbylo.. prodlouzena kultivace stoji 3500kc a zamrazeni 7tis pokud budes mit vice jak dve embrya k zamrazeni tak kazde dalsi pres 500kc ja davala na ivf skoro 40tis ale ja si platila hodne nadstandartu.. ![]()
@medgirl my platili za ivf i s lekama cca 30.000,– meli jsme oplodneni primo( jedno vajicko, jedna spermie) pak prodlouzenou kultivaci a zadne dalsi veci navic jsme nemeli.
@Lucie343 @Dysis1 a povedlo se?
Na kolikátý pokus kdyžtak. Já se pořád snažím manželovi vysvětlit, že ta úspěšnost je jen 40%, ale on to nedokáže pochopit, že to jsou pokusy a že si tam nejdeme pro dítě ![]()
@medgirl nene bohuzel odeslo v 6tt tak ted do toho vkladam větší naděje
i tim ze je aspoň vyšetřene embryo.. budu ti drzet palce.. i na prvni pokus je velke procento úspěšnosti ![]()
@medgirl nam to vyslo hned napoprve
ale druhe nam ted nejde. Potracim vzdy do 8.tt. Nemame vysetrena embrya.
@Dysis1 Gennet na plno ještě nejede. Nám zatím dělali jen testy, vše ostatní zatím nedělají. Na všechno čekáme až do června. Pak by se to mělo rozjet všechno.
@Lucie343
A dělali vám genetiku jako vstupní vyšetření?
Nebo i tak může být problém? Nám udělali genetiku i komplet imunologii, tak nevím jestli si mám nechat embrya nechat vyšetřit
Každopádně mě dneska volali z Gennetu a mám si přijít 20 DC pro léky a můžem začít, takže už asi naplno jedou. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.