Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 Děkuji
i za zkušenost ač musela taky bolet ![]()
Mně to od první a poslední narostlo o 75% co dva dny to by bylo ok, ale děsí mě prostě ta poslední hodnota od té předposlední ![]()
@Dysis1 tohle jsem zazila 2× pri prirozenem poceti, jednou jsem musela na revizi a jednou to odeslo samo po nasazeni a vysazeni utrogestanu. Pak jsem sla na Ket a to pak prestalo bit srdicko a sla jsem na revizi opet.
@Lamicka2016 Ano ano, u tebe to opravdu vypada lepe a verim, ze to i dobre dopadne!!!
@Lucie343 a povedlo se už dítko, necháváte vyšetřit embryjka na genetice?
@Lucie343
to je strašné.. hodně sil do dalšího pokusu.. mam stejnou otazku a vyšetření embrya?
@Dysis1 @Lamicka2016 mame z r. 2017 zamrazenych jeste 5 embryi( bylo jich 7-jedno je dcera a 1 je ten jeden potrat), genetiku nemame, dcera se povedla na 1. ET. Od te doby sice otehotnim prirozene, ale nedonosim, tezko rict proc. Jestli prijdeme o tech 5, tak dalsi IVF uz urcite udelame s genetikou embryi, ale ted uz to bohuzel nejde. Dekuju
jo a ted jsem mela resit ket, ale zrusili mi ho.
@Lucie343 a imunologii jsi zkoušela? Jestli prcky něco nelikviduje?
@Lamicka2016 na imuno jsem mela jit ted 17.3, ale zrusili mi ji taky. No, jen je divny, proc se nam 1. povedlo a ted to nejde.
@Lucie343 no ono se teď všechno na pár měsíců zastaví
To je další věc co mě děsí pokud by to teď bylo neprosperující těhu to čekání na další možnost. Jsem po dvou mimoděložních a jinou šanci než IVF nemáme ![]()
@Lamicka2016 neboj, bude to v poradku
a ja se taky dockam… jen si pockam jeste dele, nez jsem doufala no! Musim uz zacit myslet trochu pozitivne, protoze zacinam mit fakt depky, ktery se mi nelibej, uz mam o sebe strach a manzel to uz taky chudak nedava. A tim jak mi neni dobre psychicky, neni mi dobre celkove a mam porad nejaky zdravotni problemy.
uz at je tohle za nama!!!
@Lucie343 no to mam prave taky otehotnim i prirozene ale vzdy konec a vse mame ok genetiku, imuno, stitnou vse co šlo
to člověk prostě nechápe kde je zakopaný pes.. ale uklidnila si me, ze se ti ivf povedlo..
@Lamicka2016 tobe zitra moc drzim palce at vse dobre dopadne ![]()
@Lucie343
Ahoj…
no celodenní nevolnost, to jsem při prvním těhu neměla, nejhorší je to večer…
Jinak 13.3. sme byli na ultr. v Genetu a srdíčko tam bylo ![]()
Pořád tomu nevěřím a nechci to zakřiknout…
Jak postupuješ ty? Něco nového? I když ted to bude velmi těžké pro nás všechny.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.