Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nové-Dandátko ahoj děkuji
ja jsem na neschopence uz od stimulace a jsem za to rada napsala mi.ji obvodacka
ale koukala jsem do zprávy po OPU a je tam psáno zadejte neschopenku u sestry az odchazis po odběru takze v pohode daji ti ji ![]()
@Dysis1 tak to je super.
… mě se nakonec udělala asi vlivem všech hormonů cysta, takže jdu 28.02 na kontrolu a zaroven naplanovat stimulaci, takze se nam to cele o Mesic posunulo. Ale doufam, ze vse uz pujde jak ma a v pulce brezna bude odber.
.. ale to čekánííí ![]()
@Nové-Dandátko znám to.. ja mela začít stimulovat uz v listopadu ale taky cysta a kdyz jsem mela jit na kontrolu gennet delal rekonstrukci tak zavirali dříve pred vanocema a uz by se to nestihlo.. takže tak
v prosinci jsem otehotnila ale bohužel 6tt konec jako vždy.. tak to asi mělo tak být
jakou mas doktorku?
@Dysis1 Holcovou.
… mě to přijde nekonečný, už jsme v tom rok a půl a furt se jen čeká.
.. tak hlavně, abychom se dočkali. Snad 2020 je náš, to je pěknej rok.
![]()
@Nové-Dandátko taky mam Holcovou je skvělá..
vždy se s ni zasmeju
to si pis ze je náš.. budeme už držet mimca zlobiva..zkoušeli jste i iui?
@Dysis1 nene, ani nemůžeme, jsme rádi, že máme pár spermii pro IVF.
… jooo taky jsem spokojená, tak hlavne aby mela vysledky!😁
@Nové-Dandátko tak sito asi budete priplacet nejake nadstandarty pro kvalitu spermii? My meli ten čip ![]()
@Dysis1 my jich mame tak malo, ze neni z ceho vybirat
takze doplacime isci a pisci myslim, aby z toho malo(chapej jednotky) vybrali uplne to nej ![]()
@Nové-Dandátko jee tak to promin to jsem nevedela..
ale urcite se najdou vítězové ![]()
@Dysis1 však v pohodě, my jsme šťastní, že máme i to málo, který máme, protože to vypadalo špatně ![]()
@Nové-Dandátko vždy kdyz to vypada spatně nastane zázrak vid 🤗 to je znamení že mimco k nam chce
@Dysis1 Ahoj, čip jsme chtěli teď využít prvně při nativním cyklu. Bohužel mi ale folík prasknul ještě před odběrem, takže mi udělali jen IUI - inseminaci. Čekám, jak to dopadne…
Jinak předvýběr spermií před čip je nová metoda a prý minimálně stejně účinná jako Macs, prý se zvýší pravděpodobnost početí o 25% a navíc ty spermie nejsou stresovaný jako u metody Macs, kde procházejí centryfugou. ![]()
@barevnakvetinka to je super ze maji takove metody ja zitra jdu na transfer 🤗 dnes ni. volali 4 moruly a jeden pátý opožděný jen 6 buněk ale nechají do zda to dozene.. jedno je pomalejsi od začátku a vzdy to dohnalo tak uvidime zitra kolik zbyde bojovníků
budu držet palce at iui vyjde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.