Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj zdravím všechny…je tu někdo koho také čeká první Ivf? V únoru jsi jdu pro léky…budem si dávat jen prodlouzenou kultivaci..chci poznat jak budu reagovat co se urodí a samo oplodni…
@Naty9 ahoj, chodím do lbc, ale už mám toho za sebou víc než 1ivf…ke komu chodíš a jak jsi spokojená. cim budeš stimulovat? jinak bez isci je to risk, nemusí se ti žádné vajíčko oplodnit a pokus v cudu. Jakou máš zásobu vajíček, pokud nižší tak bych to neriskovala už vůbec
@Anonymní píše:v minulosti jsem brala clostik a reagovala jsem dobře ale byla chyba v partnerovi…ex…nevím ještě čím budu stimulovat…dostanu léky až 13.února..tak jsem zvědavá…jinak u nás žádný problém nenašli po všech vysetrenich ani nám ivf nedoporucovali ale iui nevyslo tak jsme řekli že to zkusíme zatím takhle…chci právě vědět jak budu reagovat…kolik se urodí..jestli je samo oplodnění schopné a kolik vydrží abychom pak věděli pro příště…jinak chodím mudr Mokré a zatím nijak problémy žádný..
@Naty9 ahoj, chodím do lbc, ale už mám toho za sebou víc než 1ivf…ke komu chodíš a jak jsi spokojená. cim budeš stimulovat? jinak bez isci je to risk, nemusí se ti žádné vajíčko oplodnit a pokus v cudu. Jakou máš zásobu vajíček, pokud nižší tak bych to neriskovala už vůbec
@Naty9 pokud máš tedy dostatek vajíček a chceš zjistit jestli se dobře oplodňují v misce, tak co dát půl isci a půl v misce, takhle to budeš mít aspoň riziko trochu pokryté, ale samozřejmě záleží na tobě…jen na zjišťování mi přijde ivf drahá sranda, a pokud se nebude dařit, tak každý pokus jako když najdeš.. když bych už do toho, tak bych chtěla maximalizovat úspěch… také chodím k Dr Mokré a přijde mi tam z Dr nejlepší
@Anonymní píše:
@Naty9 pokud máš tedy dostatek vajíček a chceš zjistit jestli se dobře oplodňují v misce, tak co dát půl isci a půl v misce, takhle to budeš mít aspoň riziko trochu pokryté, ale samozřejmě záleží na tobě…jen na zjišťování mi přijde ivf drahá sranda, a pokud se nebude dařit, tak každý pokus jako když najdeš.. když bych už do toho, tak bych chtěla maximalizovat úspěch… také chodím k Dr Mokré a přijde mi tam z Dr nejlepší
Tak je to draha sranda…ale každý z nás je jiný.. na určité věci mám svůj názor.. takhle jsme se rozhodli a i Mokrá stim souhlasila že nevidí problém nikde.. buď a nebo…
@Naty9 zdravim
Urcite si udelej vse podle sebe, ale mysli na to, ze se to nemusi darit a budes si vycitat, ze si prisla o pokus, CAS i penize. Mokra je skvela, chodim k ni taky, ale… kdyz ji reknes, ze to chces takhle, ona te nebude premlouvat na nejaky pomucky, protoze ona vi, ze kdyz se to nepovede, bude mit za tebe prachy z dalsiho pokusu. Je to proste soukroma klinika a penize jsou penize. Takze souhlasím s Anonymem a radsi bych dala pul a pul, at mas jistotu. Kazdopdne at se rozhodnes jakkoli, drzim palce ![]()
@Lucie343 máš pravdu i když zrovna u Mokrý jsem nikdy ten pocit neměla, že jdou po penězích…to mám zkušenost z jiných center, z konzultacì jak tam vydělávají na trápení druhých, to lbc gennet je slabý odvar
@Lucie343 ahoj já to chápu máte i svým způsobem pravdu…a jestli přijdu zbytečně o 1 pokus…jsem taková že to beru sportovně ať už to vyjde nebo ne..v životě jsem přišla o víc..
Ja na Mokrou nemuzu rict jediny spatny slovo(pouze prvni dojmy na nas neudelala dobry, ale kdyz jsme ji poznali bliz, zamilovali jsme si ji a verim ji na 1000%), a mas pravdu, v jinych Carech je to opravdu uplne jiny… i co se tyce spermiogramu a odber, tady je to takovy osobni, ale treba Gennet v Prh? Tam je to jak kabinky v obchodaku ![]()
@Naty9 pokud to citis takhle, tak to tak udelej, nikdo ti do tohodle nemuze kecat.
ja si do toho taky nenechavam kecat, jsem ted po 3. potratu a po breznove MS bych sla ne Ket, krom lekaru mi to vsichni rozmlouvaji, abych si dala oraz, pockala, odpocinula… ale on kazdej vi prd, jak se citim a co je pro me nejlepsi!!! Mozna je to pro telo zahul, ale kdyz nebudu stastna, tak je mi nejaky zdravi uplne k prdu. ![]()
@Lucie343 Budu ti taky moc držet palečky aby ti vše vycházelo tak jak si přeješ.. každá z nás jsme jiná a každá to chcem podle svého.
@Lucie343 Jinak jsme s manželem začli brát oba macu v prášku a manželovi ještě chci koupit selzink ikdyz má spermio na 1 ale tím nic člověk nezkazí..já beru listovku a ještě začínám pít čaj od b. radnicke..
@Naty9 no jasne, vzdycky je lepsi neco brat, tim clovek nic nepokazi
dej vedet, jak to pak vypada ![]()
@Lucie343 dnes jsem manželovi koupila ještě selen plus zinek forte..a sám mě prekvapil jsem mu nesla tabletku a řekl že už si vzal sám…jinak ta maca je pěknej utrejch
ale dáváme to. ![]()
@Naty9 zdravim tě.. taky mě čeká prvni ivf už stimuluji a zítra první ultrazvuk
chodim k doktorce Holcove..
jakou mas ty? Koukám holky tady maji vetsinou pani doktorku Mokrou ![]()
@Naty9 jo tak koukam taky Mokra
musela jsem si to přečíst zpětně.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.