Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kocila - neboj se, jen se proste ptej co te bude zajimat a nenech se od ni odbyt
hlavu ti neutrhne, jak psala Lucka nebo kdo to byl, carodejnice to neni.
@kocila - Hele taky mi to delala Holcova, podle me to tak maji rozdelene
@Luciferda86 já se nebojím, jen se ptám jaké jsou možnosti v době dovolených doktorek, takže jsem ráda za zkušenosti všech, které už do libereckého Gennetu chodí..
určitě jsem člověk, který se nemá problém zeptat, takže přesně se zeptám příští týden, ale jelikož se po 3m kolečku vyšetření teprve dostáváme k akci, tak bych nerada odsouvala jen proto, že lékařka má dovolenou a jiná to nedělá ![]()
Tak holky ja potratila, zacinala jsem 8.tt a ted lezim po revizi a masivnim krvaceni v nemocnici
rano potvrzeni ZT a hodinu na to jsme jeli do nemocnice… je to presne rok, co jsem zjistila, ze mam ZT poprve… ted to teda bylo mnohem horsi.
@Lucie343 ahoj, mrzí mě to
zažila jsem taky 2 ZT, takže chápu tu bolest
vydrž bude líp posílam hodně sil ![]()
@Lucie343 - to me moc mrzi
muzu se te zeptat jake jsi mela priznaky, jestli ti treba uz nebylo drive spatne nebo nejake voditko, ze by ti nerostlo hcg? Je mi to hrozne lito, uplne me to rozdilo. Drz se.
@Luciferda86 jen jsem tyden sem tam spinila a bolelo me bricho jako pri ms, ale na kontrolach vse ok, srdicko bilo, plod byl a vyvijel se ultrazvukove v poradku. V noci na vcerejsek mi bylo divne, bolel me zaludek, psychicky jsem se necitila dobre a rano na kontrole srdicko pryc a hodinu po tom jsem zacala krvacet. Na revizi ksem mela jit az dneska. A jinak zadne priznaky jsem nemela, testy pozitivni, prsa me boli i ted( nebolely me ani predtim nejak moc, ale citim je).No proste miminko muselo umrit treba v nedeli, i podle velikosti by to odpovidalo. ![]()
@Lucie343 - je mi to hrozne lito, omlouvam se, ze jsem se takhle vyptavala, vim ze to je pro tebe hodne neprijemne, sama u sebe citim, ze neni neco v poradku. Mam bolesti celeho tela, pichani v boku, ze se nemuzu ani poradne zhluboka nadechnout a v noci zimnici, ale bez teploty, v Gennetu se semnou vubec bavit nebudou, tam mi jasne rekli za 3 tydny na ultrazvuk pokud nebudu krvacet nebo nebudu mit velke bolesti a na gynde jsem byla v pondeli a tam je zatim videt jen vacek. V pondeli odjizdime na Moravu a dneska jsem se manzelovi rano rozbrecela, ze proste citim, ze se neco deje. Luci myslim na tebe, at se das co nejdrive do poradku ![]()
@Luciferda86 tak si skoc na gyndu nebo pohotovost znovu, to preci neni normalni takove bolesti. Radsi zbytecne, nez pozde. A jina zimnici jsem mela taky… ale neber to prosim jako znameni!!! Budes mit stesti a miminko tam je a je v poradku
neomlouvej se, od toho tyhle skupiny jsou, ab se predavaly zkusenosti a podpora!!! Moc drzim palce!
@Lucie343 To je mi strašně moc líto, vím že to bolí ale mysli na to že to tak asi mělo být
já to prožila v 7+4 a nebylo to dobrý, člověk na to nezapomene asi nikdy ale čas to všechno aspon trošku zahojí, myslím na tebe a drž se… ![]()
@Lucie343 - strasne se Luci bojim, je to posledni mrazacek a uz nemam silu na dalsi. Zitra jsem se vnutila do Gennetu, ale jsem 6+1,dle meho nic neuvidi krom vacku. Davej na sebe pozor, hlavne at jsi brzy v poradku a at tu brzy vidim tvuj pozitivni test
myslim na tebe a odpocivej.
@Jaruška110 Dekuju
rikam si, ze dvakrat to staci a do tretice se to povede
musi! Ted to ale zatim hodne boli a ja jsem ufnukana mama. Cokoli me dokaze rozplakat. Kazdou chvili si sahnu na bricho a vlaste si reknu, ze tam uz nic neni… achjo.
Jinak, nakonec budeme tehotny treba zase spolu ![]()
@Luciferda86 dej mi vedet a moc drzim palce ![]()
@Lucie343 Určitě se to povede uvidíš, budu držet všechno co jde
Ju a třeba nám to vyjde zase v jeden čas, no uvidíme
Drž se
![]()
@Lucie343 Zdravím ![]()
hlásím že jsme se rozhodli a jsme objednaní na 9.10. na první konzultaci k p. doktorce Mokré, před Ketem.
Jak se ti daří? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.