GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
7.10.19 12:33

@Maja25 Ahoj, taky musím napsat jen samé pozitivní věci :) byli jsme vždycky spokojený, jednu holčičku už máme Díky Gennetu Liberec a pozítří jedeme na další schuzku kvůli Ketu.
Podle mě člověk si říká musí to vyjít a ono to zrovna nevyjde a hledá chyby v sestrách a doktorech, nám se zadařilo až na potřetí, jednou prodělanný sam. potrat v 8tt. Ale nevzdali sme to a oni s náma. :) Jsou to taky jen lidi a musíme je tak brát…

I tak přeji hodně štěstí z výběrem Caru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
7.10.19 14:23

@Maja25 ahoj, no, jak to napsat. Urcitě byt tebou tak do liberce nechodim a najdu car v Praze pokud nejsi spokojena tam kde jsi. Myslim si, že libercem si nepolepšíš. Ano jsou tam nekteří mile a hodné, ale třeba pro mě to neni podstatné, ja chci videt snahu a hlavne uspech. A za sebe mužu říct, že to tam neni. Chodim tam už pet let, vystridala tam kazdeho doktora, za sebou 3 neuspesna ivf a ani jedno ditě. A pokazde posloucham uz nevim co s vama. A to nechceme slyset zadna. A hlavně pokud mas nejaky vetší problem s otehotnenim. Sama budu pristi rok hledat jiny car a snad uz uspesný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.10.19 15:07

@Maja25 máme špatnny tvar počet i pohyblivost. 2 krát jsem pririzene otehotnela ale potratila, po ketech jsem vubec neotehotněla zvlastni :roll: sama dr přiznala ze jina dr z centra zvolila spatne leky pri stimulaci, to mě ale nezajíma mame v tom hodne penez, neprijde mi to profesionalni. Proto chci přejít do Heliosu mají tam vysokou úspěšnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
7.10.19 17:14

@Maja25 ja dekuju za radu. Je pravda že přemyslím o Brně, ale je to dost z ruky… Pravě, vše si musím v Gennetu vydupávat atd a to mě už nebaví a to nemluvím o tom co nas už to stalo a zadny vysledek. My mame všechny vysetření za sebou a pravě že ja mam problém v imuno a partner spatny spermio. Ted při poslednim transferu i po pgs, kde se zase řešila má imunita tak mi nikdo ani neudělal kontrolní odbery po medrolu jestli je to v normě. Takže vyhozeny pokus. Jak říkam, pokud pár nemá nějaky vetší problém, tak tam asi spokojeny budou a oni buduo schopny pomoc, ale jak je nejaky problem tak jsou uplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.10.19 17:32

@Maja25
Ahoj, my jsme v Liberci prodělali 2 ivf, z toho 3 těhotenství ale vše později ZT, na přístup doktorů a sestřiček si nemohu stěžovat, před každým transferem jsem měla hystero… vyšetřili mne opravdu n vše, ale doktoři nejsou vsemocni, pokud je někde chyba, která se současným vyšetřením nedá zjistit, tak nepomůžou i když udělali co mohli… jinak my zkoušíme na 3ivf změnit centrum, i když jsme v lbc byli spikojeni…chci zkusit jinou kultivaci embryí…byli jsme v Cube, v HELIOSu a v repromede… všude už nenabídli nic navíc co se týče vyšetření proč stále potracim, takže nikde líp než v gennetu z pohledu komplexnosti té nevyšetří…v heliosu se nám nelíbilo, v Cube celkem ok, ale nejlíp jsme se cítili v Repromede u p. Dr. Hromadove, v listopadu začínám stimulaci na 3ivf a budem dojíždět i když jsme že severu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.10.19 19:15

@Maja25 ano mám komplet imunologii (i opakovanou) u Malickove včetně NK buněk z dělohy, bez nálezu, hematologii, genetiku, laparo, hystero, infekce…nic, v Repromede udělali ještě detailnější trombofilni mutace a genetiku, v těch trombofiliich se něco našlo, v genetice ne…jinak HELIOSu náhle zhoršený katastrofický spermiogram vůbec neřešili a to se nám nelíbilo a také na můj vkus p.Texl byl spíše prodejce a obchodník svého centra, ale druhýmu by to nepřišlo…no je to dálka…ale v Praze mně žádné centrum nenadchlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.10.19 12:34

@Maja25 Děkuju ti :kytka: já sem se nikdy v Liberci s takovým přístupem nesetkala, právě naopak mě doktorka honila na kdejaké vyšetření od laparoskopie, hysteroskopie, kdykoliv se jí něco nelíbilo hned mě někam posílala, tak jak se k tobě chovají v Praze neznám a moc mě to mrzí, popřeju ti jen vydřž a vyhledej jiný Car než Prahu oni jsou tam pro tebe a ne ty pro ně!

At se dočkáš svého vysněného andílka a určitě se dočkáš :srdce:

Dej pak prosím vědět jak si se rozhodla a pevné nervy :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
8.10.19 15:23

@Maja25 ano klidně se ptej, ja mam zvysene nk bunky jako ty. Nasadi mi medrol na 5 tydnu pred tranferem, ale uz je dal nezajima jestli jsou hodnoty ok. Jinak čtu že jsi mela umely prechod na pul roku. Ja též, ma posledni stimulace byla s pulrocnim umelym prechodem a pak uplne zapomeli že mi neco takoveho udelali a totalne mi vse podelali… Jinak jsem chodila k mudr Mokry. Chodila jsem k ni nekolik let. Ona je dost razná a dalo by se ze zacatku říct, že ví co dělá, nemaže ti med kolem pusy, ale casem pak zjistíš kdyz maš nejaky problem že se v tom ztrácí a pak maš pocit že tě tolik neřeší což uz opravdu neřešila a byla dost nepříjemna. Poslední pokus mi totalne podelala… Ano, ona te pošle tam a tam, vypada to že ma snahu, ale jak se najde problem tak to řeší po svem a né tak jak by mela. Kdyz jsem chtela nabrat krev pred tranferem tak mela problem, cpala mě hormonama a pak to ani nevedela. Tak jsem sla k jine mudr Holcove, ta sice nema tolik zkuseností, ale je prijemná a snaží se pomoc, sice mi nepomohla k miminku, ale pristup byl lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.10.19 17:27

@Maja25 něco navrhla Dr něco jsem navrhla a vyžádala sama… ale určitě člověk musí být aktivní všude…jinak ještě k HELIOSu, taky mě lákala jejich úspěšnost, ale s tím jak jsem se tam cítila, to s tím vůbec nekorespondovalo, trochu mi i rozmlouval pgs, že si s tím příroda kdyžtak poradi..po 4revizich a opakovaných potratech? No divný…v Repromede naopak důrazně s mnou anamnézou pgs doporučili…stimulace nepohanil ale i tak řekl že umí kvalitnější stimulaci… prostě mi HELIOS nesedl…jinak držím palce třeba transfer vyšel co víš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.10.19 17:35

@splendis také jsem chodila k Dr Mokré a já s ní byla spokojená, udělala mi všechna potřebná vyšetření, s nízkým AMH i hodne vajíček, ze 2ivf 3 těhotenství, za potraty nemůže… Když jsem chtěla transfer v nativu, žádný problém, před transferem kontrola sz, prolaktinu atd…když se něco nezdálo, tak vyšetření atd…myslím že v našem případě v tom bude nějaká hlubší genová párová nekompatibilita…jinak, jak jsem už psala, ani v ostatních carech už nevěděli co jiného vyšetřit a předejít potratu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.10.19 17:41

@splendis můžu poradit…pokud už máš k tomuto centru velikou averzi, je pro tvou psychiku lepší jít jinam, zkusit jiný pohled a názor na léčbu… držím palce ať ti další ivf už vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
8.10.19 21:59

@slKacka82 určitě v planu máme zmenit centrum. Zatím nevím které, moje požadavky jsou velké :) i co se týče všech okolností ( problému) co máme, jsem chtela volit helios, repromedu a nebo Cube. Nevim, nekde nedelaji to a jinde zas to, tak uvidime, bude to náš poslední pokus. Mohu se zeptat jaky mas ty zkusenosti s car helios a repromede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
8.10.19 23:11

@Maja25 Chodime k pani Dr. Mokre. Teď mi delala Ket Bydzovska, protoze Mokra mela dovcu. Az tam pujdeme treba priste poprosim zase o Mokrou, ale je mi to v podstate jedno. Po tom potratu v cervenci se nejak nemuzu dat psychicky dohromady. Takze driv jak v lednu do dalsiho pokusu nejdu. Mame jeste 5 zmrazenych embryi.

Preji ti stastny vyber a uspesny pokus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.10.19 18:14

@splendis ahoj, zrovna v těchto 3 carech jsme byli na vstupní konzultaci a rozhodovali jsme se, kde podstoupíme další ivf. Ohledně Heliosu už jsem psala výše proč za nás ne a také mě zarazilo, že moje potraty ho vlasntě nezajímali, nezajímal se o to, co už máme vyšetřené co ne…atd, v cube jsme byli u dr. Visnové, slyšela jsem na ní dobré reference i na jejich embryoložku a laboratoř…Cube mně přišel ok, ale proč jsme tam nešli - i když máš genetiku na pojištovnu, tak si účtují speciální sazbu za odběr buněk z embrya - myslím oproti repromedě navíc 13 tisíc, za ivf mají tzv. balíček, který dle mého není spravedlivý, kde platíš i např. AH, který je v rámci genetiky také proplácen pojištovnou…pak jsem si projižděla jaké tam mají doktory a oproti repromedě krom Visnové nikdo zkušený, takže OPU, ET, kontrolní ultrazvuky nechodíš jen k jedné dr a pak co, když Visnová nebude…ale to v repromedě také pak na kontrolní ultr. nechodíš stále k té samé, ale tým mají přece jen o něco zkušenější, aspon mi to tak přišlo…nejlepší pocit jsme měli z repromedy, kde se nechvástali jako v heliosu a dr byla realista a zajímala se o náš stav, plus v repromedě stimulují s novým lékem pergoverisem, který si myslím, že by byl pro mě vhodný ( i když to musí říct lékař :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.10.19 18:55
@Maja25 píše:
@splendis Přesně tak. V tom souhlasím. Pro ně je ideální horší spermio a ne hrozné a třeba polyc. vaječníky, než imunologie a třeba endometrióza. :nevim:
Ale i takový jsou páry a dá se s tím pracovat. Já bohužel také řeším imunologii (kterou jsem si sama zařídila). VGennetu mi udělali základ a když jsem je upozornila, že mám hodnoty v imunologii, tak to doktorka neřešila a rozjela pokus.
Já mám zvýšené NK buňky.
No a teď po stimulaci Menopuru mi nikdo taky nic nekontroloval. A pak z 10 vajíček byla půlka na prd a 4 se rozpadly hned po oplození a vydrželo jen jedno… A to mi dali 3 den. A teď čekám, ale nedávám tomu nějak šanci…
Mohu se zeptat, jaký máš imuno problém?

Ještě jen nápad, na NK buňky v nekterych carech nabízejí infuzi intralipidu, které příznivě působí na imunitu… ublížit to nemůže, jsou to vlastně tuky…zkuste se pozeptat
 https://www.ivf-zlin.cz/…7-intralipid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.