Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Naty9 zítra jdu na ultrazvuk tak dam vědět.. ale už dost cítím vajecniky tak doufam ze to bude brzy na odběr ![]()
@Lucie343 Ahojík ![]()
no zrovna včera sem byla na posledním kontrolním ultrazvuku před Ketem, dostala sem léky a v pondělí jdu na Ket ![]()
už s toho mám vítr ted
A co u tebe něco nového?
@Naty9 ahoj tak dnes 12 folikulu velikost od 17-19mm možná jich tam bude vic.. dnes posledni injekce ovitrrile asi se zblaznim radosti ze poslední injekce a v sobotu odběr
na transfer to vypada na 13.2 ![]()
@Jaruška110 tak ty vkladani v pondeli a ja čtvrtek doufám
tak budeme od sebe 3 dny
držím palce ![]()
@Dysis1 Ahoj tak to jsou skvělé správy no vidíš já si jdu 13.2 pro léky třeba to je nějake znamení pro nás obě kéž by ![]()
@Naty9 dej vědět co si vyfasovala a držím palecky at rostou bojovnici tak jak maji
ja jsem hodne zvedava kolik z toho bude vajíček.. tak ted začnou trosku jiné nervy ![]()
@Dysis1 taky dám vědět co dostanu za léky…A pak až ti je odeberou..necháváte samo oplodnění? A kultivaci klasik 3 denní? Nebo si za něco budete připlácet?
@Naty9 my snad máme vše
injekci do vajíčka, kultivace 5denni, čip nějaký na nejlepší spermie, vyšetření embrya, embryoscope a embryoglue.. když už tak vše
ja tohle vse mam z důvodu potratů v 6tt stalo se mi to bohužel uz 3krát a nikdo neví proč..
@Jaruška110 jako zmrazeni embrya když nějaké zbyde? Podle ceniku 7tis dvě + každé dalsi pres 500 🤗 jinak me čeká ET příští čtvrtek když půjde vše jak má
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.