GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.2.20 21:16

@Naty9 ahoj, a dělali manželovi spermiogram, že nebudete využívat Icsi? (spermie píchnutá rovnou do vajíčka)
Mě už bude 41, jdu jen na nativ bez hormonů.
Za sebou už toho mám ale hodně. 4× IVF na pojišťovnu. Z 1. pokusu syn, ale zamražená embrya se nám pak už nechytla, takže 4 roky marného zkoušení počít druhé dítě.
Doporučuju, pokud se vám na misce vajíčka neoplodní, tak pro příště jít určitě do předvývěru spermií (macs nebo přes čip) a k tomu Icsi.
Těch hormonů si pícháme strašně moc a nikdy nevíš, co ti to s tělem udělá. Čím míň IVF, tím líp, to mi věř. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
2.2.20 22:56

@barevnakvetinka mohu se zeptat vy jste meli ten čip? My ho právě máme tak se chci poptat na úspěšnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.2.20 13:21

@Dysis1 Ahoj tak držím moc palečky a co budes všechno podstupovat? A jaký problém máte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.2.20 13:23

@barevnakvetinka ahoj Jj manžel má spermio na jedna on je i o 13 let mladší ode mne…u nás žádný problém nenašli tak nevím kde to vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
3.2.20 16:32

@Naty9 dneska jsem po prvnim ultrazvuku po stimulaci na ivf :) zatim to vypada na 8 folikulu.. no problém žádný to je ta sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.2.20 17:09

@Dysis1 Tak to je super a jak dlouho ještě budeš stimulovat a kdy máš další ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.2.20 17:11

@Dysis1 a máš dlouhý nebo krátký protokol a čím stimulujes? A cena? Mě rikala dr že by mě to mělo vyjít ty léky na 3000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
3.2.20 18:17

@Naty9 na další jdu ve čt tam se rozhodne kdy OPU bud sobota nebo pondeli :) mám krátký protokol gonal 125 jednotek a 6× cetrotide injekce a platila jsem 4tis.. :) ty to mas vse pred sebou vid.. niceho se neboj vse jsem zvládla a to jsem trošku srab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.2.20 19:18

@Dysis1 Neboj já se nebojím :mrgreen: ty jo 4000kč..Tak to mám radost tak to si vezmu sebou radši více peněz..člověk nikdy neví..no určitě mi dej vědět jak podstupujes a co jak..my jsme s manželem začli pít Macu ale je to docela fujtajbl a manžel bere ještě vitamíny a já listovku plus jsem začal pít čaj na otehotneni ale je hořkej :jazyk: tak nějak chceme to aspoň před ivf podpořit…já si jdu pro léky 13.2. Tak jsem zvědavá co vyfasuju a tobě držím moc palečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
3.2.20 19:24

@Naty9 manžel ma selenzinek je to prej dobré pro chlapa a ja doporucuji natifem pomohlo mi to k. otehotneni, ale nedopadlo to nekolikrat, ale to se nikdy nezjistilo proc :) zkus to také treba ti to take přinese štěstí.. pije se to i pri ivf.. jo cajiky taky piju a je to pěkně hnusný mas pravdu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
3.2.20 19:26

@Naty9 a ty dej vedet co si vyfasovala :)

Příspěvek upraven 03.02.20 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.2.20 19:56

@Dysis1 No do Gennetu lbc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
3.2.20 19:57

@Naty9 jo ja jsem ťunťa :lol: :lol: jak jsem jeste v jedne diskuzi tak mam zmatek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
5.2.20 10:42

@Jaruška110 Ahoj Jaru, tak jak si na tom? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.2.20 19:00

@Dysis1 Tak jak si na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.