GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
18.2.20 12:01

@Ploppy prej to boli jako velmi silna Ms ale tak na to uz jsme my holky zvyklé :mrgreen: takze se ničeho neboj.. když podstupujeme ivf a jine veci tak tohle bude brnkacka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.2.20 12:13

@Dysis1 to je pravda, no a za cenu toho vyhnout se narkóze a ležení v nemocnici si to člověk vytrpí. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
18.2.20 21:50

@Dysis1 @Ploppy ja byla primo v Gennetu a delala mi to moje doktorka Mokra a bylo to v narkoze a sla jsem jeste ten den domu. Tak je mozne, ze kdyz mi nemuseli nic rezat a cistit, ze jsem nemusela lezet v nemocnici pak. To mi dej pak schvalne vedet, jak to teda probihalo u tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.2.20 11:05

@Lucie343 no rikala, ze to je nejaky novejsi postup, ze zavedou hadicky s nejakou penou a na utz uvidime, jestli ta pena postupuje nebo ne a snad za 15 minut by melo byt hotovo, ale teda v nekterych pripadech toto nestaci a pak bych se laparoskopii pod narkozou nevyhla. Pry v 95% to ale staci, tak snad. Pak dam urcite vedet. :) asi je to jak rikas, ze ty 3 dny jsou spis kdyz neco neni v poradku a tebe tim, ze jsi byla ok pustili hned ten den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
19.2.20 11:26

@Ploppy zvladnes to :) pak dej vědět at je o zkušenost víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.2.20 13:07

@Lucie343 Zdravím tě :mavam:
tak včera mi s krve bylo potvrzeno těhotenství :srdce: :andel:, 13.3. jdu na první ultrazvuk, tak doufám že bude všechno v pořádku…

U tebe nějaké nové zprávy?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.2.20 13:30

@Jaruška110 zdravim tak to gratuluji :) mohu se zeptat jakou si mela hodnotu v krvi? Me to ceka ve čt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
25.2.20 13:45

@Jaruška110 to jsou super zpravy, moc gratuluju a at je to dobre az do konce :srdce: ja jdu v patek na kontrolu, pak pockam na Ms a jdu na to :dance: v dubnu budu tehotna, a v prosinci porodim!!! Ted uz proste nepotratim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.2.20 13:53

@Dysis1 děkuju :) bohužel to mi neřekli a já se blbec nezeptala s toho šoku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.2.20 13:54

@Lucie343 takhle sem si to řekla i já :) a budu ti držet všechno co pujde aby ti to vyšlo :kytka: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.2.20 20:02

Ahoj mam dotaz dneska jsem si volala 14den po et na vysledky krve a sestricka mi rekla jen ze to je takove divne a at prijedu v pondeli na kontrolni odběr.. nechtela mi rict hodnotu v krvi ze to muze jen doktor? :roll: taky to mate tak? A mate zkusenosti co se deje kdyz tam musim znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.2.20 20:44

@Dysis1 ahoj já když měla pozitivní hcg tak mi taky nechtěli říct hodnotu prý nemůžou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.2.20 20:56

@Tdarinka ja kdyz jsem volala doktorce tak rikala prave ze nechape proc mi to nerekla ale mela dovcu tak mi to bohuzel nerekne.. vsude v car to rikaji a Liberec snad jediny ne nechápu :roll: kolikrat nam do telefonu reknou i osobnější věci.. me akorat vynervovala když nic. nevim jen kontrolní odběr super vikend :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.2.20 20:57

@Dysis1 - sestra ti nesmi po telefonu rict hodnotu, muze ti pouze sdelit pozitivni nebo negativni vysledek. Domnivam se, ze mas hranicni hodnotu hcg a je potreba udelat kontrolni odber. Jestli to nevydrzis pres vikend-coz naprosto chapu, tak si skoc do Klastera hned rano na odber jako samoplatce a jeste ten den budes mit vysledky od nich a muzes pak i ty hodnoty z pondelka az ti je naberou v Gennetu porovnat, jestli roste, jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.2.20 21:16

@Luciferda86 ja to do pondělí vydržím co se ma stát se stane :roll: cekala jsem cele ivf na něco tak tohle uz dam :lol: dekuji za informace budu se modlit at je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.