Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ploppy prej to boli jako velmi silna Ms ale tak na to uz jsme my holky zvyklé
takze se ničeho neboj.. když podstupujeme ivf a jine veci tak tohle bude brnkacka ![]()
@Dysis1 to je pravda, no a za cenu toho vyhnout se narkóze a ležení v nemocnici si to člověk vytrpí. 🙏
@Dysis1 @Ploppy ja byla primo v Gennetu a delala mi to moje doktorka Mokra a bylo to v narkoze a sla jsem jeste ten den domu. Tak je mozne, ze kdyz mi nemuseli nic rezat a cistit, ze jsem nemusela lezet v nemocnici pak. To mi dej pak schvalne vedet, jak to teda probihalo u tebe ![]()
@Lucie343 no rikala, ze to je nejaky novejsi postup, ze zavedou hadicky s nejakou penou a na utz uvidime, jestli ta pena postupuje nebo ne a snad za 15 minut by melo byt hotovo, ale teda v nekterych pripadech toto nestaci a pak bych se laparoskopii pod narkozou nevyhla. Pry v 95% to ale staci, tak snad. Pak dam urcite vedet.
asi je to jak rikas, ze ty 3 dny jsou spis kdyz neco neni v poradku a tebe tim, ze jsi byla ok pustili hned ten den. ![]()
@Lucie343 Zdravím tě ![]()
tak včera mi s krve bylo potvrzeno těhotenství
, 13.3. jdu na první ultrazvuk, tak doufám že bude všechno v pořádku…
U tebe nějaké nové zprávy?
![]()
@Jaruška110 zdravim tak to gratuluji
mohu se zeptat jakou si mela hodnotu v krvi? Me to ceka ve čt ![]()
@Jaruška110 to jsou super zpravy, moc gratuluju a at je to dobre az do konce
ja jdu v patek na kontrolu, pak pockam na Ms a jdu na to
v dubnu budu tehotna, a v prosinci porodim!!! Ted uz proste nepotratim!
@Dysis1 děkuju
bohužel to mi neřekli a já se blbec nezeptala s toho šoku ![]()
@Lucie343 takhle sem si to řekla i já
a budu ti držet všechno co pujde aby ti to vyšlo
![]()
Ahoj mam dotaz dneska jsem si volala 14den po et na vysledky krve a sestricka mi rekla jen ze to je takove divne a at prijedu v pondeli na kontrolni odběr.. nechtela mi rict hodnotu v krvi ze to muze jen doktor?
taky to mate tak? A mate zkusenosti co se deje kdyz tam musim znova?
@Dysis1 ahoj já když měla pozitivní hcg tak mi taky nechtěli říct hodnotu prý nemůžou ![]()
@Tdarinka ja kdyz jsem volala doktorce tak rikala prave ze nechape proc mi to nerekla ale mela dovcu tak mi to bohuzel nerekne.. vsude v car to rikaji a Liberec snad jediny ne nechápu
kolikrat nam do telefonu reknou i osobnější věci.. me akorat vynervovala když nic. nevim jen kontrolní odběr super vikend ![]()
@Dysis1 - sestra ti nesmi po telefonu rict hodnotu, muze ti pouze sdelit pozitivni nebo negativni vysledek. Domnivam se, ze mas hranicni hodnotu hcg a je potreba udelat kontrolni odber. Jestli to nevydrzis pres vikend-coz naprosto chapu, tak si skoc do Klastera hned rano na odber jako samoplatce a jeste ten den budes mit vysledky od nich a muzes pak i ty hodnoty z pondelka az ti je naberou v Gennetu porovnat, jestli roste, jak ma.
@Luciferda86 ja to do pondělí vydržím co se ma stát se stane
cekala jsem cele ivf na něco tak tohle uz dam
dekuji za informace budu se modlit at je to ok
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.