GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
27.2.20 21:26

@Dysis1 - mas jeste jednu moznost, pokud jsi liberecka, zitra se tam muzes stavit osobne a na miste ti to reknou, mela jsem to stejne ;) jinak osobne bych popremyslela o tom odberu samoplatce. Budes o krok napred a az pujdes v pondeli do gennetu a jim by se stale hodnota zdala nizka, tak uz muzes porovnat, jak pres ten vikend vzrostla a dulezite je, aby byla cca dvojnasobna. Mam to bohuzel 3× za sebou a z toho tretiho pokusu- prave s nizkym hcg budu behem 14dni mama :srdce: drzim ti palce a snaz se nestresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
27.2.20 21:59

@Luciferda86 a pamatujes si tvou hodnotu prosim? LIBERECKA nejsem mam to daleko :roll: ale jak rikam vydrzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.2.20 22:26

@Dysis1 -kopiruji muj dotaz ze zacatku tehotenstvi. 14.den jsem mela hodnotu v gennetu 593. Nizke hcg

Ahoj holky, chtela bych znat i vas nazor. Dnes jsem 9. den po KET a test mam od 6. dne pozitivni ( bolely me neprirozene prsa, tak jsem zkusila testovat a vyslo to) nicmene jsem dnes byla na odberu krve jako samoplatce a hodnota hcg je 9. den 109, volala jsem radeji svemu gynekologovi, ze test z krve je pozitivni, nahlasila hodnotu a zeptala se na jeho nazor, jelikoz po dvou dnech nemuzu na kontrolni test krve (v patek je svatek), tak se muzu dostavit az v pondeli - 14dni po transferu, tak jak jsme byli puvodne domluveni a on me trochu vystresoval, ze to neni vubec dobra hodnota, ze je to hodne nizke a ze se muze jednat i o mimodelozni tehotenstvi. Koukala jsem vsude mozne do diskuzich a holky maji okolo 12-14dne po ET nebo KET hodnoty od 150 do 2500 a vetsina z nich byla prosperujicich. Samozrejme pockam do pondelka jak se hodnota zmeni-nezmeni, ale mam pred sebou 5 dni nejistoty a tak rada uslysim i vas nazor, kdo mate zkusenosti s nizsim hcg. Moc dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
28.2.20 08:30

@Luciferda86 mela si krásné hodnoty kdyby mo rekla tuhle hodnotu vubec strach nemám.. ja si myslim ze mam 14den jen okolo 100 to jsem mel vzdycky kdyz jsem otehotnela a v 6tt vzdy konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.2.20 08:36

@Dysis1 - hodne zalezi, jak ta hodnota roste, drzim ti moc palce, at je vse jak ma byt a dej vedet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
28.2.20 09:13

@Luciferda86 jasne dam dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.3.20 14:02

@Dysis1
Držím palce at je vsechno v pořádku, dej vedet… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
1.3.20 14:25

@Jaruška110 děkuji.. test z dneška krásně mi zesilil tak doufám, že vše bude v pořádku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
2.3.20 12:19

@Dysis1 :mavam:

Tak to stoprocentně bude dobrý…ještě máš chvilku čas a budeš volat, doufám že ti to zvednou dřív jak mě minule až po půl čtvrté, to byli nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.3.20 14:39

@Jaruška110 kdy jdes na ultrazvuk? a jak se citis? :srdce:
@Dysis1 super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
2.3.20 16:51

@Jaruška110 tak hodnota se krásně zvedla tak zatim vše zalité sluncem :lol: jinak 14den po ET jsem mela 178jednotek a dnes byla ztrojnasobena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.3.20 12:26

@Dysis1 Tak to je super zpráva a jen tak dál :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.3.20 12:28

@Lucie343 :mavam:

Na ultrazvuk jdu v pátek 13.3., odpoledne. Prsa mě bolí kvalitně celou dobu ale od vcerejška je mi špatně od žaludku ale nezvracím a jsem utahaná jako kotě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
4.3.20 21:51

Tak hlásím, že u me bohužel… dneska mi kleslo hcg tak jsem vysadila prasky a čekám na MS.. dobrá zprava byla, že v mrazacku me ceka jedno vysetrene zdrave embryo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
5.3.20 12:47

@Dysis1 Tak to mě opravdu moc mrzí, zdálo se být všechno v pořádku, jak si zjistila že ti kleslo hcg? byla si na krvi?

Jinak je dobrý že máte vyšetřené ho mrazáčka, už se to musí povést… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.