Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maja25
chodila sem a opět chodím k p. doktorce Mokré, zrovna včera jsem byla na první konzultaci před Ketem a prohlédla mě a jdu opět na hysteroskopii, že tam našla něco malinkatého a že bude lepší aby se na to podíval taky jiný gynekolog.. takže sem z jejího jednání byla popravdě opět nadšená..byla příjemná všechno vysvětlí…
Odebrali mi krev, mám doručit moč a až budu fit po zákroku mám si zavolat a domluvíme další postup…
Jen co byl trošičku problém byl ten že se ještě omlouvala že musíme dýl čekat protože jim jdou pomaleji počítače
@Maja25 na hysteroskopii se musím objednat sama u nás v Nemocnici, p. doktorka mi nabízela Liberec nebo Jablonec nad Nisou, ale to mám trošku z ruky. Embryologové jací jsou? To asi nezjistíš pokud nemáš známe nikde.
Když Gynekolog v nemocnici potvrdí hysteroskopii půjdu pod narkozu, popravdě bez narkozy si to nedovedu ani představit.
Vím co mě čeká a už sem se stím smířila, protože bez toho to prostě nepůjde, měla sem to takhle i před malou než se narodila…
@Jaruška110 Ahoj Jaruu, tak co? Jak ji na tom? Nejaky novinky? ![]()
@Lucie343 Ahojky
byla sem na kontrole po 4týdnech od zákroku ( hysteroskopie)ted v pondělí, všechno je na dobré cestě
paní doktorka říkala že ještě malilinko špiním že to tedy necháme na leden (transfér) jinak mi nabízela tuhle sobotu
do ledna už to není taková doba si říkám…blíží se to pomalu ale jistě ![]()
@Jaruška110 no tak parada
ja vcera zjistila, ze jsem tehotna
tak uvidime, zda bude vse dobry, jsem strasne stastna a moc tomu verim, my to tentokrat dame
Miminko si nas ted naslo samo a zcela necekane
@Lucie343 Tak to opravdu ze srdce gratuluji
to je nádherná zpráva, budu držet palce a všechno co jde aby bylo všechno v nejlepším pořádku
![]()
@Jaruška110 ahoj Jaruu
tak ja zase ZT… v patek jdu na revizi ![]()
@Lucie343 Tak to je mi opravdu moooc líto
Drž se, uvidíš že bude líp
Já jedu v pátek do LB na poslední konzultaci před ketem, uvidím jestli dostanu léky a injekce a v lednu jdeme na to tky se bojím ZT,
Budu na tebe moc myslet ale si silná ženská a ty to zvládneš ![]()
@Jaruška110 drzim palce
at je vse v poradku. My chceme jit hned jak to pujde na Ket. ![]()
@Lucie343 půjde to uvidíš a tak za dva měsíce můžete začít, moc ti děkuju a já to bě přeju aby Vám to vyšlo co nejdřív.. ![]()
@Tdarinka Ahoj, delali nam imuno i genetiku pred 1.ivf, vse v poradku, mame z nej Anicku. Ted druhy??? Proste nejde. Sice jsem otehotnela 2× prirozene, ale pokazde prazdny vacek. Pri Ketu v lete vse v poradku, srdicko potvrzeno, ale v 7.tt prestalo bit. A pak hned zacalo krvaceni. Takze ja uz 3× zasebou potrat… zacinam byt zoufala.
Ahoj holky, nemáte někdo zbytek Medrolu, který už nevyužijete?
Já zjistila, že ten můj už je prošlý. Chtěla jsem z něj nechat vyrobit homeopatický lék, protože mám bohužel po jeho braní trvalé následky a chtěla jsem zkusit, jestli by to nepomohlo. Díky moc, poštovné kdyžtak zaplatím, pokud nejste z Liberce. Díky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.