GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
10.10.19 12:38

@Maja25 :mavam: chodila sem a opět chodím k p. doktorce Mokré, zrovna včera jsem byla na první konzultaci před Ketem a prohlédla mě a jdu opět na hysteroskopii, že tam našla něco malinkatého a že bude lepší aby se na to podíval taky jiný gynekolog.. takže sem z jejího jednání byla popravdě opět nadšená..byla příjemná všechno vysvětlí…

Odebrali mi krev, mám doručit moč a až budu fit po zákroku mám si zavolat a domluvíme další postup…

Jen co byl trošičku problém byl ten že se ještě omlouvala že musíme dýl čekat protože jim jdou pomaleji počítače

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.10.19 12:35

@Maja25 na hysteroskopii se musím objednat sama u nás v Nemocnici, p. doktorka mi nabízela Liberec nebo Jablonec nad Nisou, ale to mám trošku z ruky. Embryologové jací jsou? To asi nezjistíš pokud nemáš známe nikde.
Když Gynekolog v nemocnici potvrdí hysteroskopii půjdu pod narkozu, popravdě bez narkozy si to nedovedu ani představit.
Vím co mě čeká a už sem se stím smířila, protože bez toho to prostě nepůjde, měla sem to takhle i před malou než se narodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
21.11.19 22:53

@Jaruška110 Ahoj Jaruu, tak co? Jak ji na tom? Nejaky novinky? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.11.19 13:55

@Lucie343 Ahojky :) byla sem na kontrole po 4týdnech od zákroku ( hysteroskopie)ted v pondělí, všechno je na dobré cestě :) paní doktorka říkala že ještě malilinko špiním že to tedy necháme na leden (transfér) jinak mi nabízela tuhle sobotu :) do ledna už to není taková doba si říkám…blíží se to pomalu ale jistě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.11.19 20:30

@Jaruška110 no tak parada :srdce: ja vcera zjistila, ze jsem tehotna :dance: :srdce: tak uvidime, zda bude vse dobry, jsem strasne stastna a moc tomu verim, my to tentokrat dame :andel: Miminko si nas ted naslo samo a zcela necekane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.11.19 12:37

@Lucie343 Tak to opravdu ze srdce gratuluji :andel: :srdce: to je nádherná zpráva, budu držet palce a všechno co jde aby bylo všechno v nejlepším pořádku :potlesk: :andel: :kytka: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
24.11.19 22:17

@Jaruška110 dekuju, a ja myslim moc na Tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.11.19 12:32

@Lucie343 Taky moc Díky :srdce: dáme si vedět :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.12.19 21:12

@Jaruška110 ahoj Jaruu :srdce: tak ja zase ZT… v patek jdu na revizi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.12.19 21:21

@Lucie343 Tak to je mi opravdu moooc líto :( Drž se, uvidíš že bude líp

Já jedu v pátek do LB na poslední konzultaci před ketem, uvidím jestli dostanu léky a injekce a v lednu jdeme na to tky se bojím ZT,

Budu na tebe moc myslet ale si silná ženská a ty to zvládneš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.12.19 21:29

@Jaruška110 drzim palce :srdce: at je vse v poradku. My chceme jit hned jak to pujde na Ket. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.12.19 21:35

@Lucie343 půjde to uvidíš a tak za dva měsíce můžete začít, moc ti děkuju a já to bě přeju aby Vám to vyšlo co nejdřív.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.12.19 09:34

@Lucie343 ahoj mrzí mě to :,( mas delanou imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
11.12.19 11:07

@Tdarinka Ahoj, delali nam imuno i genetiku pred 1.ivf, vse v poradku, mame z nej Anicku. Ted druhy??? Proste nejde. Sice jsem otehotnela 2× prirozene, ale pokazde prazdny vacek. Pri Ketu v lete vse v poradku, srdicko potvrzeno, ale v 7.tt prestalo bit. A pak hned zacalo krvaceni. Takze ja uz 3× zasebou potrat… zacinam byt zoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.20 22:02

Medrol

Ahoj holky, nemáte někdo zbytek Medrolu, který už nevyužijete?
Já zjistila, že ten můj už je prošlý. Chtěla jsem z něj nechat vyrobit homeopatický lék, protože mám bohužel po jeho braní trvalé následky a chtěla jsem zkusit, jestli by to nepomohlo. Díky moc, poštovné kdyžtak zaplatím, pokud nejste z Liberce. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.