Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dou Ahoj, budech si pichat do bricha injekce, chodit na kontrolni ultrazvuky, pak si cca den pred opu pichnes jinou injekci, ktera obsahuje Hcg. Pujdes na odber vajicek, ty se jeste ten den oplodni spermiemi, pak se nechaji vyvijet a delit v mistickach(kazdy den ti budou volat, jak to s nima vypada) no a bud 3, nebo 5 den po opu se dela transfer, nebo se zamrazuji. Pak rozmrazeni je rychlovka, rano rozmrazej, daji ti vedet, zda je embryo v poradku a kolem poledne je Ket.
nas prvni vyslo na cca 30.000,– a ted ket 10.000,–
ale cert vem penize ![]()
@Lucie343
Děkuji
jak říkáš čert vem peníze jen chci to vytoužený Mimi. Mám strach co by bylo za rok když už teď je to problém a to mi je 24. A ket znamená že ti to dají?? A odběr vajíček je jednodenní zákrok? ![]()
@Dou ket je transfer rozmrazenych embryi
jojo, mam dceru z ivf z 1. transferu a ted jsem v 5.tydnu s druhym miminkem a taky se povedlo napoprve, teda, snad bude vse v poradku a na kontrole se ukaze srdicko a tak.
Me je 27, taky mam strach, co by bylo kdybychom to nechali na pozdeji.
Tak holky, krev mi potvrdila tehotenstvi a 23.7 jdu na ultrazvuk
![]()
@Lucie343 gratuluji, u mě bohužel zase nic
snad to jednou vyjde
@Lucie343 to mi nejspis nikdo nerekne, imunita je přelecena, nejspis spatny embrya nebo něco mezi nebem a zemi
@Lucie343 máme ještě 4 mrazácky, tak dáme jeste 2 kety. Pak už zmeníme car chci do heliosu v Brně. Přijde mi hodně divné aby se z 9 embryí nechytlo ani jedno
nevim co si myslet, zítra mi je 28 je na čase mít mimčo nechci ztrácet čas
@Tdarinka moc drzim palce
a preji, aby tvoje rozhodnuti bylo spravne ![]()
@Lucie343 nám se taky moc nedařilo a nakonec se podařilo až na 4 pokus, kdy mi ke všem těm lékům přidali clexan nebo tak nějak se to jmenuje.
Ahoj holky, chci se zeptat. Příští týden jdeme s manželem na spermio. Jak dlouho se čeká na výsledek? A jestli mi dají papír do ruky, nebo posílají k mému dr.? Děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.