GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
11.6.19 21:52

@Jaruška110 @Naty9 děkuji snad se konečně zadaří, holky poradte máte zkušenosti s asistovaným hatchingem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
11.6.19 22:41

@Tdarinka jojo, mela jsem ho u Anci a ted ho mame taky v planu, pokud bude potreba :)

@Naty9 Dekujuu :srdce:

@Jaruška110 dekuju a uz se k nam pridej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.6.19 07:06

@Tdarinka Tak coo? Jaky mas pocit? Me dost boli podbrisek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.6.19 07:52

@Lucie343 ahoj, pràvěže vůbec žádný možná je to tím že beru utrouš jen ráno a večer, u přdchozích transferů jsem ho brala 3 krát denně a jednou i estrofem a od začátku mě bolelo dost břicho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.6.19 08:24

@Tdarinka tak to bude tim, mam utros2-2-2 a estrofem1-1-1 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.6.19 09:22

@Lucie343 určitě no, je to hodně nepříjemné. Tentokrát mám medikaci od dr Mokré, dřív jsem chodila k dr bydžovske ta mi dávala vysoké dávky ty poslední dny před testem byli za trest :,( nakonec jsme měli i asistovany hatching tak snad :srdce: dávala jsi taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.6.19 10:57

@Tdarinka ja jsem taky u Mokre, jen ta mela dovcu, tak mi transfer delala Bydzovska. Jojo, meli jsme AH… jelikoz jsme ho meli i u prvniho mimca a povedlo se, tak jsem nevahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.6.19 11:00

@Lucie343 tak teď nezbývá než čekat, kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.6.19 11:11

Dnes jsem si nakoupila testy, chci v pondeli udelat prvni :lol: Minule jsem mela 7. den krasnyho ducha, tak uvidim tentokrat. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.6.19 11:36

@Lucie343 chci nejdřív 10.den ale třeba nevydržim a udelam si ho driv :) mimochodem taky ti řekli že nedoporučují chodit na sluníčko ani do bazénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.6.19 12:15

Nerekli, jen ze se nesmim prehrivat, saunovat a do virivky chodit. Ale teda v utery bylo takovy vedro a ja usnula s dcerou na houpacce a kdyz jsem se probudila, tak na nas prazilo slunicko, tak snad se nemohlo nic stat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.6.19 13:13

@Lucie343 myslím si, že je to hloupost s sluníčkem už nevědí co by nám zakázali :lol: když se to mà chytnout tak se chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.6.19 15:22

@Tdarinka taky si to rikam :srdce: modlim se, ale zaroven s tim radsi uplne nepocitam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.6.19 20:37

@Lucie343 já to mám podobně, ale říkám si že už by to mohlo vyjít :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
20.6.19 20:58

Ja mam spis strach z toho, ze u prvniho jsem mela cas lezet, odpocivat, vsichni to vedeli, takze jsem v rodine nemusela nic tajit a pomahali mi… ted mam doma dabla, chodim na par hodin v tydnu na brigadu a nikdo o tom nevi, takze delam jakoby nic. Pritom ja bych jim to tak rada rekla :lol: a samozrejme, si nepripoustim, ze by to nevyslo, ale zarovan si rikam, na tom testu tu druhou carku neuvidis Lucie, tak s tim nepocitej.

Asi si to uz tady psala, ale to je tvoje prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.