Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, jdu s dotazem. Snažíme se s manžou skoro rok. Můj dr mi dělal pouze utz, jestli jsem ok. A našel mi Pcos, tak zobu duphaston a clostik (teď první cyklus - dnes dobiram clostik)
Jen se chci zeptat, vzhledem k tomu, že mi je 31 a chlapovi 37, chtěla bych vyšetřit celkově, horm. profil, spermiogram atd.. a přemýšlím o gennetu v lbc, tak jestli je potřeba zadanka od dr, nebo můžu přijít bez ní? Neví někdo? ![]()
Dobrý den. Jsem tady nová jen by se chtěla zeptat jsem 16 den po transferu 6 den jsem spinila a dneska sem krvacela. Tak jen jestli má negdo podobnou skusenost a jestli mám nějakou naděje že to vyšlo. Jinak TT byl pozitivně dekuju.
Ahoj holky je tu někdo. Tak my konzultaci ohledně ivf za sebou a teď nás čeká imunologie v Praze. Pak se bude rozhodovat co a jak. Tak doufám že vše bude v pořádku jako doteď. Asi první pokus zkusíme úplně obyc ať vím jak reaguju na stimulaci a kolik se urodí a jestli se samo oplodní a vydrží plus zahnizdni než začneme připlácet, bylo nám doporučeno mrazení, genetika embryí a oplození embryologem aby to bylo podchycene.
@Naty9 Tak moc drzim palce
ja byla na konzultaci kvuli druhemu miminku a necekala jsem, ze to bude takovej fofr.
po MS jdeme hned do Ketu, takze za mesic uz bych mohla byt tehotna
@Barby2 jak to dopadlo?
@Lucie343 no kéž by se i u nás zadařilo, jen nevím jaké jsou šance při klasik ivf asi moc velké ne že ![]()
@Naty9 ahojky
ke komu chodis? Chci te trochu podporit, nam vysel hned 1.IVF a ted mi tu lita dvouletak
..snazime se o druhe a to uz jde hure, ted v lete podstoupime 2.IVF. Imunulogii mam take za sebou. Klasik IVF myslis bez prodlouzene kultivace? Ta zrovna si myslim, ze neni spatna, nad ni jeste popremyslej, pripadne ICSI, ale to ti pak i doporuci doktorka, jestli je bude treba😉 ono zase, kdyz uz clovek do toho jde
drzim pesti, aby ti to vyslo ![]()
@Janca2019 ahoj chodím k dr. Mokre čtu na ni spatne i dobre recenze tak uvidíme. Normálně bych měla krátkou kultivaci vzhledem že už mi je 37 kdyby byl rozbor embryí byla by dobrá. Icsi asi hlavně podle toho kolik se nám urodí. Jsem zvědavá jak budu reagovat na léky, na clostik jsem reagovala dobre v minulosti.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.