GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.12.18 09:25

@pavla.velova Inofolic stačí, je tam taky ten inositol na plodnost. Ber maximální doporučenou denní dávku a mohlo by se ti to srovnat. (buď jedno nebo druhé)
Ty vyšetření určitě podstupte, můžou zjistit další problém. Nám třeba zjistili, že vytvářím protilátky proti spermím a mám endometriózu, takže jen Fertiprona mi k těhotenství nestačí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
6.12.18 20:41

@pavla.velova mam myslim jeste 25 sacku (30sacku vyjde na cca 270Kc) tak beru treba za med, nebo nejake dve cokolady Lindt. Nebo klido neco nabidni:-) Maji expiraci az do 1.6.2019…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.18 15:46

Ahoj holky, nemate nektera zkusenost s tim, za jak dlouho jste mely vysledky cfDNA testu toho jejich? V utery mi uplne nevysel prvni screening, ultrazvukove vse naprosto v poradku, ale krev spatna, takze riziko na DS 1:480, mam samozrejme strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tar
87
20.12.18 15:54
@small.happy.wife píše:
Ahoj holky, nemate nektera zkusenost s tim, za jak dlouho jste mely vysledky cfDNA testu toho jejich? V utery mi uplne nevysel prvni screening, ultrazvukove vse naprosto v poradku, ale krev spatna, takze riziko na DS 1:480, mam samozrejme strach.

Ahoj, říkali mi, že zavolají do tří týdnů a zavolali dokonce už za 14 dní. A buď v klidu, já měla riziko 1:450 a všechno je v pořádku. I když tvé obavy chápu. Jelikož jsem zrovna neměla mobil u sebe, když mi volali a pak jsem našla několik zmeškaných hovorů, tak jsem se taky vyděsila, že bude nějaký problém, ale není :) Důležitější je ten ultrazvuk, hodně ženám vyjde v krvi něco špatně, ale většinou to je pak ok. Držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.18 16:47

@tar ja se bojim, ze ted to trochu prodlouzi ty Vanoce a 3 tydny si skutecne pockam. Tak to je podobne riziko, jako mam ja, to je dobre, ze bylo vse v poradku. A proc Ti vyslo takove riziko? Jestli se teda muzu zeptat. No ja mam casto vypnuty zvuk u mobilu a neberu cizi cisla, ale ted ho mam furt na plno a ulozila jsem si dve cisla Gennetu, co mam, abych to pak neprosvihla. Jinak rikali, ze kdybych mela 1:500, tak ze by se to uz neresilo. Takze jsem zase rada, ze tyhle testy mit budu, bala bych se i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tar
87
20.12.18 19:18
@small.happy.wife píše:
@tar ja se bojim, ze ted to trochu prodlouzi ty Vanoce a 3 tydny si skutecne pockam. Tak to je podobne riziko, jako mam ja, to je dobre, ze bylo vse v poradku. A proc Ti vyslo takove riziko? Jestli se teda muzu zeptat. No ja mam casto vypnuty zvuk u mobilu a neberu cizi cisla, ale ted ho mam furt na plno a ulozila jsem si dve cisla Gennetu, co mam, abych to pak neprosvihla. Jinak rikali, ze kdybych mela 1:500, tak ze by se to uz neresilo. Takze jsem zase rada, ze tyhle testy mit budu, bala bych se i tak.

Měla jsem nízkou hladinu bílkovin, což může mít různé příčiny. I doktorka mi říkala, že to nemusí znamenat vůbec nic vážného, ale že už jsem byla pod 500, tak se to řešilo. To riziko znamená, že ze 480 žen, které mají stejný výsledek jako ty, tak u jedné se najde nějaký problém. Stačí o 20 žen víc a už se to neřeší, protože ta pravděpodobnost už je mizivá, takže jsi na hraně - ta pravděpodobnost problému je hodně nízká - ještě nižší než u mě. Takže bude určitě všechno v pořádku, o Vánocích na to nemysli a v klidu si odpočin. Věřím, že všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.18 09:56

@tar moc dekuju za podporu, kazda takova zprava mi moc pomaha. Vim, ze ta pravdepodobnost neni zase tak vysoka a museli bychom si opravdu vytahnout tezkeho cerneho petra… Ale toho strachu o dite uz se asi nezbavime nikdy. Diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tar
87
22.12.18 08:59
@small.happy.wife píše:
@tar moc dekuju za podporu, kazda takova zprava mi moc pomaha. Vim, ze ta pravdepodobnost neni zase tak vysoka a museli bychom si opravdu vytahnout tezkeho cerneho petra… Ale toho strachu o dite uz se asi nezbavime nikdy. Diky :hug:

Není zač :-) Taky mám občas strach - jak píšeš, toho se nezbavíme, ale musíme si říkat, že stresem mimču moc neprospíváme, musíme si tohle hezké období hlavně užívat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
10.1.19 21:27

Ahoj holky v úterý jsme byli v gennetu poprvé brali nám hned krev, zítra jdu na odběry na hormonální profil a příští týden spermiogram +moc a mezi 10-14dc mám přijít na utz nevíte jestli až půjdu na utz jestli mě doktorka napíše třeba nějaké léky? Můj dr mě napsal doporučení a měl psané i ze má podezření na Pcos ale dr říkala že vše se dozví až z výsledku a je možné že mohu mít nedostatek žlutého tělíska že se to hodně stává a pak se nemůže otěhotnět ale vše záleží na výsledcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.1.19 22:25

@pavla.velova moc drzim palce :srdce: ja si uz vubec nepamatuju, jak to bylo, je to uz dva roky, co jsme tohle resili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
11.1.19 07:29

@Lucie343 tak super :) uvidíme za jak dlouho se zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.1.19 16:08

Mokra / Holcova

Ahoj děvčata, jsem tu mezi vámi nová :kytka: Měla jste prosím některá úspěsný ET nebo KET s dr. Mokrou? Ja chodím k dr. Mokré a mám za sebou ET a 2. KETy a když mi ho prováděla Mokra, tak to neklaplo a když Holcová (Mokra měla dovču) tak to klaplo a známá to taky měla tak.. jsem před dalším KET posledního mrazáčka a jsem trochu nervózní, asi se chci předsvědčit, že je to jen shoda okolnosti a nenamlouvám si, že Mokrá nemá šťastnou ruku :lol:. Děkuji za Vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.19 16:28

@Janca2019 Ahoj, to bude náhoda, ne? Každé embryo je jiné a cyklus taky.
Já měla u Mokré 4 kety, žádné se nechytlo. Už je to pár let a dávala mi estrofem i když nebyl potřeba. jak je sliznice moc vysoká, tak už se pak taky nechytne.
Vždycky můžeš přejít k jiné doktorce, ale pokud byl postup stejný a jen to vložení dělala jiná doktorka, tak to by mít vliv nemělo. Mudr. Mokrá tu práci dělá nejdýl ze všech, co tam jsou, takže by tu praktickou stránku měla mít zvládnutou nejlíp.
Zvaž ten estrofem, jestli ti ho cpe a je potřeba. pokud máš 10DC sliznici kolem 6mm, tak bych ho nebrala. Zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.1.19 16:46

@barevnakvetinka asi máš pravdu, vždy šlo jen o ten transfer, jinak mě má nastarosti Mudr. Mokrá a stěžovat si nemůžu. Až tak, že bych přestupovala to hrotit nechci, spíš se chci jen ujistit, že řesím blbosti😂 Estrofem beru vždy, mám nepravidelnou menstruaci a poruchu ovulace, tak to asi jinak ani nejde. Schvalně koukám do zpráv a sliznice je to označení E? (12.den E 10 T line) :think: . Ja jsem to popravdě nikdy moc neřešila, vždy jen řekla, že sliznice je pěkná a s tím jsem se spokojila. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
30.1.19 20:35

@Janca2019 ahoj ja jsem od samého začátku u dr. Mokre s jsem s ní spokojená. Je celkem pečlivá a to se mi líbí nemůžu říct ani jedno špatně slovo proti ní. Byla jsem u ní 3Xna Ket a ten poslední tedy 3 se povedl dnes jsem 9+3tt. :palec: jinak estrogen a později ultrogestan jsem brala taky po každé mám
to nepravidelné a poruchuu ovulace. Prášky beru az skoto do konce 12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.