Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barevnakvetinka asi zalezi…treba vas bude takovych vic a nekdo tam bude. A nebo to naplanuji treba lekama.
@Lucie343 @sple ahoj, dnes jsme byli na kontrole a v sobotu 17. tam budou, to se mi ulevilo. V pondělí mám odběr vajíček a v sobotu, když bude co, tak transfer. Asi se dám na modlení, aby to už vyšlo. Je to 5. IVF. Třetí během 2 let.
… ![]()
Ahoj holky,
Tak vás všechny po delší době zdravim ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jestli se třeba některá z těch, se kterýma jsem tu prožívala první těhu, nepokoušíte o druhý? Zajímá mě, jestli se náhodou některé nezadařilo bez gennetu
![]()
@Kuhnice nam. Mela jsem za sebou 2× ket. Dohodli jsme se v prosinci ze po novym roce zkusime ale ze nejprve imuno v praze . Cili od ledna cista bez leku. 27.2 jsme jeli na imuno a za mesic ze pro vysledky. No 27.3 jsme pro vysledky sice jeli ale tam uz jsem jim rekla ze jsem tehotna. Cili domaci vyroba
@Kuhnice nam se take povedlo bez Gennetu, ale bohuzel jsem o miminko prisla v 7.tt .( to mam prokazane od dr.) A myslim, ze to nebylo jen jednou. Jen jsme to nestihli zjistit. A urcite se budeme zse snazit. Pokud se to nepovede do pristich Vanoc, jdeme na Ket. ![]()
Holky díky za odpovědi, my se budem pokoušet po novém roce, tak uvidíme. Ale vzhledem k tomu, že to bez vyvolávačky nedostanu, mám takovou obavu, že to nepůjde ![]()
@Kuhnice Ahoj Zdravím tě
u nás taky zatím nic ale už přemýšlím že do toho půjdeme znovu
bohužel normálně to nepůjde, takže opět ket, máme zmrazených ještě 7 andílků ![]()
A co malá jak roste?
@Jaruška110
Ahojky Jaruško! Tak to vám určitě vyjde ![]()
Malá má 13 měsíců a 6 kil… Oproti ph je to super, ale chodíme k nutricni poradkyni a mame sama tucna jidla… Jinak je čilá, teď začína lozit po čtyřech, plazení přeskočila a doufám že do Vánoc bude sedět. Jen se modlim aby případný další těhu došlo dál…
Holky neee to byla situace s emilkou
. Pred ni mam jeste jondu
ale jste mile
@Kuhnice to dožene všechno hlavně že se má k světu
naše malá má dneska přesně 10 měsíců,je to pořádný šídlo,lezení taky přeskakuje a snaží se rovnou postavit,už má 2 zoubky a skoro 12kg takže se nechá tahat
Kéž by nám to vyšlo chci aby měla sourozence. Určitě Vám to vyjde a bude to lepší než s tou vaší malou velkou bojovnicí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.