Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lussy4988 no jasne no, to asi urcite, asi znovu hormonalni profil, pak ruzne nemoce. Ja se tak tesim ![]()
My také od ledna dochazime do gennetu k paní dr mokré ale teď jsme měli zákaz snažení u mě vše dobrý dostatek i vajíček akorát u přítele lehce zhorseny spermiogram ale prý se stím dá otěhotnět přirozenou cestou ale našli v moči chlamydie u přítele takže oba jsme se museli prelecit a nějak začátkem.l března nesem znova moč na kontrolu doktorka říkala že i očekává lepší spermiogram po tom přeleceni tak uvidíme
@Lucie343 prijdes . Poklabosite o pravidelnosti cyklu a jaky jsi mela prddtim leky atd. Holcova napr chtela zpravy od ostatnich dr kam jsem chodila. I od gyndare ze jsem v poradku s vytery atd. Pak dalsi schuzka s naplanovanim pripadne stimulace. Me po prvnim ketu se stimulkou nevyslo a mela jsem v nativu. Horm . Profil neni treba vajicka mas oplodnena
@1985bara dekuju
aha, ja myslela ze profil je potreba i kvuli sliznici a tak. No uvidim, manzel me sejri, tak to mozna nechame radsi az na leto
![]()
Anonymko, preji hodne stesti ![]()
Zdravím všechny,
nově na eMiminu vznikla sekce hodnocení center asistované reprodukce, prosím o dvě minutky času a vyplnění zkušenosti s GENNET Liberec – určitě to pomůže dalším budoucím zájemcům. ![]()
Děkuji a omlouvám se za vyrušení diskuze,
Monika
Ahoj Všem,tak jak to tedy je když si chceme zajet do gennetu pro dalšího mimíska? Máme jěště mrazáčky takže by se jednalo o KET,musím nejdříve ke své doktorce? A pak se objednat v Gennetu? Jak to vše probíhá,máte to některá už za sebou? poradte.....
Hezký den… ![]()
@Jaruška110 objednas se rovnou do gennetu na konzultaci a tam se poradite jestli budete delat nejake testy (u me se zadne nedelaly) jen zkotrolovala pruchodnost hrdla- v ramci te konzultace, abych nemusela jezdit znovu. A pak jsem az jela na ultrz (mezi 9.-12.dnem cyklu) a pak 19. den na KET.
@Jaruška110 taky uz chystate dalsi?
my taky, ale rozhodli jsme se na leto… za 1. budou Ann uz 2 a kus, az se narodi druhy a za 2. neprijdeme o tech 80.000 co ma pridat stat k rodicaku ![]()
@Lucie343 přemýšlíme už o tom hodně
ale taky to necháme na léto . Malé budou v lednu dva roky
takže asi jako Vy
![]()
@Jaruška110 tak to je super, to se tu budeme moci podporovat
Nasi Ann budou 2 v prosinci… nejradsi bych chtela rodit v kvetnu… 2,5 je super vek na prichod sourozence ![]()
@Lucie343 Ahoj ju to bude super
tak snad se zadaří hned na poprvé
a třeba se k nám někdo ještě někdo časem přidá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.