GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
22.5.19 17:59

@Janca2019 jinak moc děkuji za podporu :kytka: je super slyšet že vyjde hned 1 ivf, no a když je klasický ivf tak se doplácí kolik? Jinak jsme dr řekli že uvažujeme o zavedení dvou embryí ikdyz ztratíme jeden pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
22.5.19 19:18

@Naty9 tak snad budes reagovat dobre na stimulaci a budete mit hodne kvalitnich embryi ;) za to IVF, jako takove neplatis nic, to jde na pojistovnu. Ty doplacis ty sluzby na vic (icsi, asi i ten rozbor embryi…) maji cenik na strankach, tak tam si to vse muzes hezky secist. Ja v 2016 platila kolem 23tis (isci, prodlouzena kultivace, embryoscope, embryoglue, mrazeni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.5.19 05:17

@Janca2019 Jak dlouho trvají ty výsledky z Prahy nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.5.19 07:28

@Naty9 vysledky imunulogie trvaji 14dni, ja byla jeste 2× na kontrolnich testech, nez me objednali na konzultaci do Prahy. Nesmis marodit ani byt nachlazena, rikaji pockat minimalne 14dni po nemoci, nez pujdes na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.5.19 12:30

@Naty9 nam taky vyslo 1.IVF u Mokre, ted je tomu nase embryu rok a pul :lol:. Takze :andel: mysli pozitivne! Jinak nas to 1.IVF vyslo taky okolo 25.000,– plus nejaky leky doplnkove a tak tak jsme pocitali asi 30.000,– celkem. A ted Ket 7.000,– a nechame si zase udelat to jak trosku narusek ten obal embrya, tak pocitam, ze 10-12.000,– do toho zase dame. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.5.19 12:34

@Lucie343 :mavam: zdravím, můžu se zeptat jak to probíhá od začátku ketu po tak dlouhé době, mi se chystáme tak v září pro našeho mrazáčka… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.5.19 12:40

@Jaruška110 my jsme taky planovali zari, rijen, ale nejak to nemuzu vydrzet, bylo mi receno, ze mam jit na konzultaci tak 2mesice pred ketem. tak jsem rikala, ze pujdu ted a treba v cervenci bude ket. No a ja tam prisla a Mokra rika, no tak pristi cyklus dame ket, ne? Ja na ni cucim a ona, vy nechcete?? Ja rikam, jasne ze chcii :lol: No takze, ted cekam na MS, od 2.dc nasazuju Estrofem, 3× denne a 10.-12.dc je kontrolni ultrazvuk a naplanuje se ket. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.5.19 18:06

@Lucie343 no ty jo super díky moc za povzbuzení, docela se už těším jen abych se netěšila moc :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.5.19 12:16

@Lucie343 Tak to koukám jako blázen že to je taková rychlost :D tak myslíš že bude lepší tam jít opravdu až to září? Je pravda zase na co by se čekalo když mrazáčky tam máme :D přeju hodně štěstíčka at se zadaří :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
24.5.19 23:46

@Jaruška110 ja nevim jak se citis :D ale samozrejme muzes jit driv a proste jen reknes, ze bys chtela jit az v zari nooo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.5.19 09:28

Ahoj holky, tak zítra už hurá směr imunologie Praha, jen doufám že bude vše ok. Od včera mám silné bolesti v kříži a podbřišku. Nevím co se děje a dnes jsem 7 DPO a měřila jsem bt teda v 8:15 a byla 36.8 což jinak měřím celý týden v 5…takže odhadují že bt by jinak byla o dost nižší, ale co mě zaskočilo že teploměr byl celý od hlenu a dost takový žlutý nebo béžový se omlouvám že to tak píšu ale bojím se abych něco nedostala před těmi vyšetřeními. Záda bolí pořad o něco míň ale, a píchá mě na pravé straně. Tak doufám že to nebude nic vážného. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
29.5.19 08:33

@Naty9 drzim palce, aby bylo vse v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
29.5.19 12:18

@Lucie343 :mavam: dohodli jsme se doma že to necháme na srpen a půjdeme do toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
29.5.19 20:45

@Jaruška110 tak to se tesim, az sem budes psat co a jak. :srdce:
Ja to jeste nedostala a jsem docela rada, mam ted nejaky blby tyden, kolem mne samy nestesti, manzel me strasne stve a ja se nejak necitim dobre, takze mi nebude vadit, kdyz to dostanu treba az za 14 dni, alespon se to trochu protahne. Je mi blby ted volat Mokry, ze bych radsi Ket nechala na dalsi cyklus totiz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.5.19 10:11

Ahojky, jsem tu nová, od září minuleho roku chodime do gennetu, mám za sebou 2 nesúspěšné kety, a příští měsíc mě čeká další ket doufám že to do třetice klapne :pankac: holky kolikátý ket vám vyšel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.