Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lussy4988 Ahoj, děkuji moc za pozitivní zprávy a moc ti gratuluji. ![]()
@Janca2019
Zdravím,
chodila jsem k doktorce Mokré a vždycky super,za mě je nejlepší, Hned s prvního IVF se cytli obě bohužel sem prodělala samovolný potrat v 7týdnu, podruhé Ket ten nic a z druhého IVF se zadařilo a máme doma roční holčičku. Vydrž určitě se zadaří ![]()
@Jaruška110 tak to je parada, ze se podarilo. Blahopreji a dekuji za pozitivni zpravu ![]()
Me se z IVF -ET narodil chlapecek (21mesicu) a ted se snazime o druhe. 1. KET se podaril, ale potratila jsem v 6tt a 2. KET nic. Jeste mame jednoho mrazacka, tak to snad klapne ![]()
Ja jsem byla s Mokrou spokojena.ET mimodelzni,1 KET nic a to mi zavadel nekdo jiny a 2KET a mame holcicku.
@Janca2019 ja byla u Mokre a povedlo se hned prvni ET
drzim palce.
@barusssska @Lucie343 Děvčata to je super, diky za dobre zpravy
tak to nam priste urcite klapne ![]()
Dobrý večer, 4 roky se s manželem snažíme o miminko, 3× jsem prodělala samovolný potrat. Nyní gyndař řekl, že mám polycystické vaječníky, což jsem slyšela poprvé v životě, a napsal nám doporučení do CAR do Gennetu. Chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti a jak je to finančně náročné? Moc děkuji za odpověď.
@Misanthrope Pokud nevadi, budu tykat. Financne narocne to je, ale pokud mas narok na pomoc pojistovny, tak se vejdes treba do 30.000 sevsim vsudy, takze to neni tak strasny, kdy po diteti touzis, zaplatis cokoli. S Gennetem mam vyborne zkusenosti a muzu jen doporucit.
@Misanthrope ja mela tez polycysticke vajecniky…byla jsem i na laparoskopii a nepomohlo to, takze asi dobromady po trech letech mi dal dr. (Dlouhý) doporuceni do Gennetu. V Gennetu jsme meli první schuzku v zari 2016, v srpnu 2017 posledni a v dubnu 2018 se nam narodil Jonas❤️️ cenove to bylo kolem 35tis sakumprdum se vsemi léky, mela jsem jeste 2× inseminaci a pak az první ivf. Zalezi, co vse si zaplatíš, priplatis. Pojistovna to sice hradí, ale jen „základní“ úkony.
@Misanthrope take mam PCOS. Mame za sebou nekolik bezuspesnych inseminaci, az prvni IVF v roce 2016 se povedlo. Tehdy me to vyslo kolem 22tis. Jak pise SPLE zalezi co si priplatis navic. ![]()
@Misanthrope ahojky mě mimi vyšlo +-65 tis. 3×KET. Není to málo ale stojí to i za víc
Ahoj holky, ted si jdu pro radu ja. Kdyz chci zacit resit druhy. Tak si zavolam, objednam… ale co me ceka? Mame zamrazena embrya.Budou me pred Ketem i tak stimulovat? Popiste mi to nekdo prosim ![]()
@Lucie343 no určitě nějaké testy kontroly. V podstatě jako na začátku.
@Lucie343 pred Ket záleží na tom jak mas pravidelnou ms. a ovu. Podle tohlo se pak rozhoduje dál
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.