Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
tak jak se dari? My dobry, Ann je zlato a uz je s ni hrozna sranda.
Predstavte si, ze ja byla tehotna… prirozene
bohuzel to miminko vzdalo a prestalo rust.Otehotnela jsem v cervnu a pred tydnem odpovidalo 6.tt a HCG mi kleslo na 0. Oplakala jsem to, ale treba to tak melo byt. Aspon si budeme vic uzivat Anicku, kazdopadne kdyz vim, ze to prirozene jde, tak si budeme davat ted pozor.A za rok na to vlitnem
![]()
@Lucie343
u nás je taky všecno skvělý…máme doma 7,5 měsíční ho raráška Kačenku
![]()
To je mi líto ale stalo se mi to taky,čekala jsem dvojčátka a jedno odešlo hned o druhé sme 14dní bojovali nakonec mu přestalo být srdíčko. Ber to tak že nebyl jejich čas. i když člověk na to myslí pořád ale máme doma naše andílky a to je ted hlavní ![]()
@Jaruška110 tobe se to stalo ted co uz mas miminko? Nebo predtim? Ja to beru ted uz dobre, ale oplakala jsem to, hodne.
Ann ted zacina byt taky desnej rarach
21.8 ji bylo 8 mesicu a jakoby to vedela a zacla blazniz
![]()
@Lucie343 stalo se mi to asi třičtvrtě roku pře Kačenkou,takže to byla taková velikánská náplast…taky sem si to obrečela to je jasný.
Ju bude to snima sranda
holky naše šikovný
![]()
Tak jsme byli u paní Bydžovské, je fajn..akorát teda budu muset na laparoskopii aby mi zjistili průchodnost vejcovodů
myslela jsem si, když už jsem byla na dvou laparo, v průběhu 4 let, tak už mi to automaticky dělali…
@MadammeLu V gennetu ti muzou udelat tu pruchodnost tou kontrastni latkou(myslim ze se to plati, stalo to asi 1200kc?), je to asi na 20minut, neboli to a je to fakt rychlovka. Na laparoskopii si buda muset zase vsechnno vybehat, coz je zase zdlouhavy (vim, podsoupila jsem to taky jeste nez jsme chodili do Gennetu)
Ahoj, ja na tu pruchodnost jdu zitra, jmenuje se to Hyfosy, delaji to 6-12den cyklu a stoji to 2000,–. Nikdo do tebe neřeze. Nemusis mit predoperacni. Jen si pul hodiny pred tim das cipek na bolest a po vykonu te doprovodi nekdo domu. ![]()
K tomu hyfosy - trochu nepříjemné bylo to upínání pomůcek dovnitř, bylo cítit zavádění trubičky, ale jinak mě nic nebolelo. Vejcovody byly průchozí, tak možná proto. Tak do 15 minut bylo po zákroku. Bez řezání, ambulantně… podle mě to za ty dva tisíce stojí… ![]()
@barevnakvetinka takze ti nezjistili zadny problem? To je dobre, ikdyz v tehlech vecech je asi lepsi, kdyz se problem najde, ze jo.
@Lucie343 ahoj, no já mám endometriózu a vytvářím protilátky proti spermiím. Chceme ale zkusit IUI s Medrolem na imunitu, co kdyby se zadařilo… k tomu ale musí být průchozí vejcovody. Jinak pak páté IVF
![]()
Hezký podvečer, mohu se tu někoho zeptat na správné píchnutí Ovitrelle před punkcí?
Dnes jsem byla v Gennetu a mám si dnes píchnout Cetrotide a pak Ovitrelle. Bohužel u toho Ovitrelle nemám datum a nejsem si jista, zda mi doktorka řekla, že ho mám píchnout zítra. Odběr vajíček bude v pondělí.
Bohužel v Gennetu mi to už ted nikdo nebere.
Dle mého bych Ovitrelle měla opravdu píchnout zítra ve 22, když pak do 36 hod má proběhnout odběr.
Děkuji za radu.
@lillan Ahoj, koukala jsem se do svého protokolu před 6 lety a je to tak, jak píšeš. 10 dnů jsem píchala Menopur, 9 a 10 den k tomu Cetrotide a následující večer (11.den) ve 21 hod ovitrelle. Ty máš ve 22 hod, tak to asi posunuli. Zítra dopoledne by v Gennetu někdo být mohl, tak tam ještě zkus zavolat… Držim pěsti, ať mimčo vyjde. ![]()
@barevnakvetinka Děkuji za informaci. Pokusím se tam ještě zítra zavolat, ale nejspíš to tak bude. Děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.