GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
3.2.18 11:09

@sple byla jsem v Lbc nemocnici na 4D ultrazvuku a rekla bych, ze to bude stejne misto, je to v přízemí v pravo v budově G, jak je porodnice, nejzadnejsi budova u Husovky ;) jinak ten gluko test je vpoho, myslela jsem, ze to bude sladsi driak. Jinak uz jsem se objednavala na sepsani porodopisu, jde to uz po 28.tt, letí to. Teď vybirám znovu kočárek, ten co jsem měla v merku mi vyprodali a uz se v te barevne variaci neprodava :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.2.18 18:38

@JarčaZ na zapis do porodnice se musi objednat? Do lbc… Ja myslela, ze tam proste prijdu a sepisou to se mnou…hmm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.2.18 18:39

@JarčaZ a jaky mas vybrany kocar, my ho zatim jeste neobjednavali…ale nakonec to padne asi na Britax b motion 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.2.18 05:21

@sple Chci rodit v Jablonci, mam tu i gynekologa a v Jbc nemocnici se objednava: http://www.nemjbc.cz/…odopisu.html

Kočárek teď váhám buď dymex macan s odlehčenou konstrukcí a nebo krasnal nexxo, ten ma zas trosku vetsi sporťák a nejsou limitovaný nožičky, jde ten plast uplně ohnout pod sedačku. V Kifiku umožňují objednávku na prodejnu, vyzvednutí až po porodu a záruka taky běží až dnem porodu ;) což mi přijde super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.2.18 17:55

Dobry vecer. Prosim jen mam dotaz. Kdy se chodi po potvrzenem tehu z krve na prvni ultrazvuk? Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.2.18 18:07

Ty jo, ja myslim, ze sem byla nekdy v 8.tydnu cca 6 tydnu od transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.2.18 18:13

@sple dekuji. Mam na testu krasne // a zitra jdu na krev a mam prave leky jen na 14 dni jeste, tak jsem si prave rikala, ze si budu muset nechat napsat recept…jsem az z M. Boleslavi…tak bych nerada jela jela znovu jen kvuli receptu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
11.2.18 19:20

@Peťulum Ahoj, moc gratuluju :srdce: oni te hned objednaji az si budes volat pro vysledky krve.Ja byla v 8.tt na ultra. A jinak zdravim, take jsem z MB :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.2.18 20:09

@Lucie343 Ahojky, děkuji moc a zdravím do MB :mavam: Tak to si budu muset určitě říci o recepty, to by mi až do té doby nevystačilo…Pokud tedy bude všechno v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.2.18 08:12

@Peťulum urcite bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.2.18 22:15

Ahoj holky, za 14 dní jdeme na první návštěvu do gennetu, nevíte některá, když jde chlap na MESA nebo TESE obojí je pod celkovou narkózou, to jsem se dočetla, ale jak to probíhá co se týče casu? Můj drahý to bude muset nejspíš podstoupit, ale jediné čeho se bojí, jak dlouho bude muset být mimo domov. Jestli ráno pojede a večer se vrátí nebo si ho nechají přes noc? Chtěla bych ho nějak uklidnit. Nemáte některá zkušenost resp. Vaši muži? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
13.2.18 08:14

@Zusannka Ahoj, nemam s tim zkusenost, ale myslim, ze ten den jde jeste domu, jako my zeny po odberu vajicek. 8) drzim moc palce, aby vse dobre dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.2.18 09:46

Pozdrav z domova

Ahoj všem!
Už jsme 14 dni doma :P pustili nas po 121 dnech s váhou 2240g :-)
Teď už máme 2750 :-) Vyšli jsme z toho všeho uplně zázračně, všude na nás koukaj nevěřícně. Malá byla druhá nejmenší zachráněná v Ústí. Děkujem pánu bohu že při nás stál a tý naší malý princezně, že tak statečně bojovala :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
23.2.18 09:48

@Kuhnice wow to je super, tak hlavne at jste stale zdravi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.2.18 12:40

@Kuhnice Bože ta je nádherná a veliká :srdce: :andel: Přeju Vám to celé tvojí rodině užili jste si už dost. Ted už jenom to krásný z Vaší velikou bojovnicí… :andel: :andel: :andel: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.