Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A holky, byli na vsech lekcich vasi partneri? Nebo jste byli jen samy?
@Lucie343 gratuluji a zavidim ta nase potvora je uz taaak velka ![]()
@sple píše:
A holky, byli na vsech lekcich vasi partneri? Nebo jste byli jen samy?
Ano byl v obou pripadech. V prvnim kvuli porodnici a vubec prubehu porodu a po2 i kdyz vedel co budou povidat tak uz hlavne zase kvuli prostredi
Přeji všem krásný nový rok. Je tu prosím ještě někdo kdo chodí do Gennetu Lbc? A chci se zeptat v lednu jdeme na výsledky genetiky, tam nám řeknou co všechno? Děkuji
@Kuhnice Zdravím
tak jak se máme v novém roce?? Už princeznu pustí domů?
![]()
Jinak Všem tady přeji Krásný nový rok, splněných přání a hlavně hodně zdraví…
![]()
@Jaruška110 strasne to utika je ji mesic a pul. Ma 4.3kg a 55 cm s brekem jsem predevcirem vyradila pidi overalky co ji plandaly ![]()
@Natalka2005 ahoj, reknou ti vse ohledne genetiky, zda mate vse tak jak ma byt, zda vubec spolu deti mit v tomto smeru muzete, zda miminko, ktere by se povedlo,,udelat,, muze byt zdrave a tak.
hodne stesti preju
@sple semnou na kurzu v porodnici byl muz. A oba jsme uznali, ze to je dobre.Uz jen kvuli tomu, ze videl ten porodni sal a celou porodnici, nebyl pak alespon tak vykulenej ![]()
@Lucie343 děkuji věřím ze snad ano já jsem jinak zdravá a manžel má spermio v pořádku. Já mám jen nepruchozi levý vajecnik. Tak uvidíme
@Natalka2005 Taky mám neprůchozí pravý vaječník a ted máme termín porodu na.13.1.
¨po druhém IVF.
Budu držet palce určitě to bude všechno dobrý…
![]()
@Natalka2005 píše:
@Lucie343 děkuji věřím ze snad ano já jsem jinak zdravá a manžel má spermio v pořádku. Já mám jen nepruchozi levý vajecnik. Tak uvidíme
S nepruchozim levym vajecnikem a spatnym spermiogramem jsem porodila po ivf syna 2/2015 a prirozene dceru 11/2017
@Jaruška110
Ahoooj, malá se má bezvadně. Má 1510 tak snad jeste kilo a pujdem domu
je to strasne dlouhy. Uz s ni zacina byt sranda, kouká, ksichtí se… je to naše robátko malinký ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.