Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JarčaZ ja se dneska vypravila do lidlu, maji tam ode dneska mimi oblecky z bio bavlny, tak jsem neco ukoristila…holky nevite za jak dlouho jsou vysledky z odberu cukrovky? Mam ten nejdebilnejsi termin ze vsech, jdu 27.12. mezi svatkama
Tak jestli to vim hned, nebo se na to ceka…protoze zase 2.1. mam jit do tehu poradny
@sple ja jdu na gyndu za tyden a taky dostanu termin na tu cukrovku, vubec se netesim. Snad to vpoho vypiju ![]()
@JarčaZ ono se tam musi objednat, ja si tam prave dneska volala…no rikala ze je to nejmene na dve hodiny, na osmou nalacno…to mam radost, ja ktera snidam ![]()
@sple je to cca na 2-3h. Rano na 7 na lacno odber.po cca 15min prijdou rict jestli ano nebo ne. Vypijete za hodku odber a za dalsi hodku posledni odber. To vse na lacno ale ten cukr zasyti
@1985bara a to tam celou dobu musim byt, nebo si muzu odbehnout?
@sple v lipe se musi byt. Mela bys byt co nejvic v klidu po tu dobu
@sple ja si volala na gyndu pro vysledky hned druhy den a uz to vedeli. Takze to podle me posilaj jeste ten den.
No a jinak jsem tam musela byt celou dobu a co se tyce toho sladkyho caje.Tak me to chutnalo.Je to jako tekutej med. Treba.
@1985bara to to teda letiiiiii ![]()
@barevnakvetinka ty jo…ja si nepamatuju vsechny.Ale urco jsem mela Gonal, Ovitrille (ten az tesne pred iui a ivf) a pak netusim.
uz.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.