GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
23.10.17 21:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.10.17 15:15

@Jaruška110
Ahoj Jaruško, dneska je nám přesně 14 dní. Malá dýchá sama, jen chvilkově dostává přístroj aby jí pomohl, papá jenom mlíčko, dobře tráví.. Celkově je moc šikovná, akorát je až moc akční, vyndavá si hadičky z pusinky a vytrhla si steh z hlavičky (Při porodu museli spěchat a řízli jí do hlavičky skalpelem :( ) takže bude mít trošičku širší jizvičku, ale to vem čert. Zasílám i fotečku :)
A včera poprvé otevřela očka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.10.17 19:26

@Kuhnice Normálně si mě rozbrečela, musí to být těžký pro vás všechny. Ale je vidět že malá Majda je veliká bojovnice. Jizvičku vem čert. Jen tak dál, přeju Vám strašně moc at ste co nejdříve doma.

Malá je krásná… :srdce: :srdce: :srdce: :andel:

Podávej info jak se máte a jak rostete… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.10.17 19:52

@Jaruška110
:hug: to jsem nechtěla. Ale nic si z toho nedělej, já brečim vždycky když od ní odcházim. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.10.17 19:55

@Kuhnice Nee to se neomlouvej :srdce: je mi to jasný a chodíte za ní každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
25.10.17 13:37

@Jaruška110
Máme to 60 km takže obden, ale voláme si o info. Dneska už jsem prala to nejmenší co jsem měla, ani neni možný že jí to bude. Ale vzheledem k tomu že bude mít cca 1000 až 1500g až jí začnou oblíkat, tak opravdu beru útokem ty pidi věcičky :lol:
A už nám přibírá. Při porodu měla 450, slezla na 370 a už má zas 420 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.10.17 17:58

@Kuhnice Ale i tak aspon obden jezdíte musí to být náročný ale co byste pro tu malinkatou bojovnici neudělali :srdce:
Napadlo mě bud ohrnout co to půjde anebo pár věciček nechat ušít nebo přešít u švadleny, nejlepší by bylo mít nějakou známou.
Jen at přibírá holčička malinká. :andel: a dělá vám už jen radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.10.17 20:57

@Kuhnice jujky, to je malej kulisek, ale vy to zvladnete :srdce:

A jinak ostatni, jak se mate holky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
27.10.17 00:04

@Kuhnice je to uzasny co ti doktori dokazi a jakou vuli ma ten maly clovicek…preji hlavne hodne zdravicka a at nabira silu do zivota

@Jaruška110 nebo se muzou nakoupit oblecky co jsou na panenky. Ty mensi baby born by mohlo pasovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
27.10.17 00:06

U nas odpocitavaji dny do velkeho vybuchu :-). Vcera to uz vypadalo ze si me v porodce nechaji, dr se nelibil monitor tak jsem musela odpo znovu a byl lepsi tak jsem byla propustena. No na to jak hraju hrdinku ze uz by mohlo tak vcera jsem mela kaknuto :-). Ale od pondelka odpoledne uz muzu. Ted se mi to koordinacne v rodine vubec nehodi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
27.10.17 09:51

@1985bara To je výborný nápad :srdce:

@sple já se mám dobře, jen mě šíleně pálí žáha, jinak jedeme už na 29tt letí to jako blázen :andel: 16.11. jdu na poslední velký ultrazvuk do nemocnice kde budu rodit, rovnou si vyplním papíry.

@1985bara Přeju hodně sil, to zvládnete :hug: a budu čekat na jen samé dobré zprávy. Držím palce at je porod co nejrychlejší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
28.10.17 22:58

@Kuhnice to je drobecek :srdce: jen at hezky pribira. A vse jde dobre. Myslime na vas vsichni.
@sple My se mame skvele…32.tt je tu, takze 8.mesic odstartovan :lol: mala mel kope do zebra na leve strane.Mam ho uz uplne namoze y. Takze to boli jak cert. Na kontrolu jdu 7.11 to budu 33.tyden. Takze pak uz budu chodit po 14 dnech a pak uz asi porodnice. Musim si vse zjistit. A zaha me pali neskutecne. :zed: @1985bara at to mas rychle zasebou :srdce: a vse je oukeej.
@Jaruška110 a co ty Jaru? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
29.10.17 16:19

@Lucie343 krátí se nám to všem moc krásně :D Já jsem celkem v pohodě až na tu žáhu ta mi dává neskutečně :? ale to už vydržím :)
Jedu na 29tt na velký ultrazvuk jdeme 16.11. už do nemocnice kde budu rodit. Rovnou co mi řekla moc příjemná sestřička vyplním včechny papíry.
Jinak malá kope, mele sebou jako o závod :andel: mě nejvíc dloube v podbřišku na levé straně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.11.17 09:42

@Kuhnice Tak jak to vypadá z Majdalenkou? A jak to zvládáš ty?…Myslím na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
1.11.17 10:24

@Jaruška110
Ahoj Jaruško, už krásně klokánkujem, „už“ máme 480g a jediné co nás trápí je suchá kůže, takže jí pořád mažou, naštěstí nic horšího… Jen já se nemůžu pořádně rozkojit, jde to vážně těžko v týhle situaci, ale snaha je. :zed:
Co ty, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.