Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jaruška110 nemela ale dela se to tak ze prijdes jeste jednou a pokud to bude stejne tak se u nas hospitalizuje pres noc do nemo kde ti porad meri hladinu. Nebo posilaji do dia poradny. Zkus si dat dietu pred odberem treba to bude nizsi. Ale jak rika muj dr ze pokud tam neco je tak se to proste ukaze tak jako tak
@1985bara Děkuju za info, mám to zvýšený o pár setin ale mám no.Budu doufat že to bude dobrý to už bych měla fakt všechny těhotenský potíže co můžou být
@Jaruška110 jedna mamina co jsem s ni byla tenkrat tehu mela ten cukr zvyseny psychicky. Doma ok a na odberech proste vysoke. Ono se to zprisnilo. s malym do bylo do hodnoty 5.1 na lacno a ted 4.9
Cauky holky, tak mam za sebou prvni screen, dneska byl utz, vyslo mi na downa 1:560
tak doufam, ze to bude ok
jinak snad vsechny hodnoty dobry, jinak podle utz jsem 13+2 ![]()
@Jaruška110 zkus ted fakt nejist sladke a ani tucne…bude to v pohode. Drzim palce.
Nastesti si to mela jen malinko zvysene…znama mela hodne vysoky 1.odber a poslali ji hned do dia. poradny. Takze to je pak naprd.
@sple drzim palce, at je to v pohode.
poslali te jeste na nejaky jiny testy?
Ja dneska byla v poradne.Jsem 27+3…trosku se na me rozlobila dr.,ze jsem za 5 tydnu pribrala 3.6kg. Jenze me tak chutnaaaaa…a vzdycky mi chutnalo. Nedokazu jist mene nez jsem jedla cely zivot. ![]()
@Lucie343 jj jsem objednana na testy v tom druhem trim. To jsou ty triple, ne?
@1985bara No děkuju za podporu mě naměřila 5,5
@Lucie343 sladký nejím to nemůžu ani vidět
ale stím tučnějším asi budu muset něco udělat holčičce chutná masíčko
Děkuju za podporu snad to bude příště ok ![]()
@sple jojo…to budou triple.Tak dej vedet, ale do te doby se nenervuj a uzivej si miminka ![]()
@Lucie343 musim rict, ze se nejak nenervuju, nastesti…takze doufam, ze to dobre dopadne ![]()
Tak mám odběry krve na těhotenskou cukrovku za sebou
Rovnou sem se objednala na 3Ultrazvuk
![]()
Ahoj holky!
S hrdostí oznamuji, že Magdalenka už je na světě ![]()
Narodila se 10.10., váží 450g a porodila jsem ji císařem v 24+4tt.
Vyhráno nemáme, ale když nám budete držet pěsti, tak to určo zvládneme ![]()
@Kuhnice Ježišku tak moooc gratuluji a džím pěsti, palce prostě vše co se dá
At Magdalenka roste a jen a jen samé zdravíčko
Držte se všichni…
@Kuhnice kam panenka pospichala prosim te. Drzim palce a preji hladky prubeh. Copak se stalo ze uz vykoukla
@Kuhnice pani, tak to byla rychlovka, jak to? Moc drzim palce at je vse v poradku
![]()
@Kuhnice Pane jo…to jsou mi novinky. Jakto, ze musela tak brzo ven? Hlavne at je zdravoucka a silna. A ty taky!!! Budete asi dlouho v nemocnici co? Kdy si mela termin? posilame s nasi Anickou Magdalence moooooc sil! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.