GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
26.11.17 18:43

@1985bara To je hezké jméno :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
28.11.17 13:58

Ahoj holky.Tak jak je? Co Emilka? A co nas malej klokanek? :srdce: A co Jaruska a vsechny ostatni? Ja dneska poprve porodnice-porodopis, papiry na prijem, matriku. Zrovna si me i natocili a zjistili nalez na hrdle.Ozvy v poradku, ale cinnost delohy uz probiha, hrdlo se zkracuje. Takze uvidime, jak dlouho to bude trvat jeste. :) tasku do porodnice mam radsi zabalenou a budu se jen valet a cekat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.11.17 19:25

@Lucie343 :mavam: já mám sepsaný porodopis od 16.11 když jsem byla na ultrazvuku.Bylo nám řečeno že bude malinko větší. Jinak se cítím báječně akorát ta žáha ta mi dává zabrat, jdu na 34tt. a 12.12 na další kontrolní ultrazvuk.

Takže koukám že budeš další na řadě :hug: Přeju at je to vše bez problémů a rychlé :srdce:

budu čekat na další zprávy :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
28.11.17 19:34

@Lucie343 no parada za chvilku buse dalsi mimi :-). Emilka je milousek. Neplace.jen kdyz nepristane vcas basta. V noci nerusene spi.naji se a zase uleha. Na prdy netrpi, vyprazdnuje se lehce. Proste dite ktere si kazda preje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
28.11.17 19:34

@Lucie343 no parada za chvilku buse dalsi mimi :-). Emilka je milousek. Neplace.jen kdyz nepristane vcas basta. V noci nerusene spi.naji se a zase uleha. Na prdy netrpi, vyprazdnuje se lehce. Proste dite ktere si kazda preje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.11.17 11:48

@Jaruška110 no…parada.Rada slysim :srdce: Jo, holka…zaha, to mi nemusis rikat.Ja uz vylizala snad 1009 baleni Rennie. :zed:

@1985bara tak doufam, ze takove poklady budeme mit vsechny :lol: A jen tak dal. :srdce:

Na rade asi jsem ja…ale musime to minimalne do 9.12 vydrzet. Abych byla 37+0 a mala by nemusela byt vubec v inkubatoru. Takze tyden budu opravdu jen odpocivat.

Pockejte…ted tu plasim a nakonec vam budu jeste na Silvestra psat, ze si davam pripitek s pupkem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
30.11.17 12:42

@Lucie343 mě na žáhu pomáhají normální pálivý žvýkačky :lol: nedám bez nich ránu.

jen to vydrž co nejdýl a hlavně držím palce :D a těším se na další přírůstek tady :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.12.17 21:45

Ahoj holky, tak ja mam uspesne za sebou druhy screen, a cekame kluka :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.12.17 09:27

@sple Velikááá gratulace… :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.12.17 10:31

@Kuhnice @1985bara Ahoj holky, velká gratulace k narození mimineček :srdce: :srdce: :srdce: a oboum drobečkům do vínku hlavně to zdravíčko. Po delší době koukám na diskuzi, konečně už jsem taky doma na nemocenský a tak je víc času. Jinak jsem byla vyřízená z práce a doma už nebyla schopná ničeho. My máme za sebou 2.screening a čekáme holčičku - v dubnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.12.17 12:17

@JarčaZ taky moc grstuluju :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
6.12.17 17:10

@JarčaZ @sple moc gratuluju holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
6.12.17 19:45

@Lucie343 @Jaruška110 hlky díky:-) @JarčaZ My též čekáme na začátek dubna, tak uvidíme, kdy to nakonec bude.

Ale asi jsem nějaká divná a nemám nakoupeno absolutně nic :nevim: A už bych měla pomalu začít, kdy jste dávaly do kupy výbavu, oblečení apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.12.17 08:02

@sple ja snad cely tehotenstvi :lol: :lol: :lol: :srdce: a od nejakyho 30 tydne mam prakticky vsechno. Tasku do porodnice jsem balila ve 35.tt. Ale pamatuju si, ze postylku a tak jsme kupovali myslim ve 20.tt.Ja byla na vsechno dost hrrr… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.12.17 11:18

@sple máme termín 28.4. tak uvidíme ;) já už nakupuju, ale nějaký oblečky vyfasuju po švagrový + postýlku a vaničku, ale i tak už jsem neodolala a pár kousků objednala. Nádherný kousky, téměř neonošený se dají sehnat za parádní ceny i ze sekáče (např. www.brumla.cz nebo dobrá je aplikace LetGo) Po kočárcích koukám už 2 měsíce a mam snad vybráno. Jo a zkusím asi látkovat, asi ne úplně na 100%, ale už jsou moderní matroše a neskutečný výběr. Samozřejmě nejdůležitější, když to bude mimísku vyhovovat a hlavně nebude zabalené v plastu… tak jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.