GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
8.12.17 17:20

@barevnakvetinka ja mela tez gonal a pak ovitrelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.17 18:40

Holky díky a dávala vám doktorka na výběr co se týká léků? A sedla vám ta stimulace, že z toho bylo hodně zralých vajíček? Já byla u Mokré před 5 lety a dávali mi Menopur, Cetrotide a Ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.12.17 18:50

@barevnakvetinka me nedavali na vyber a tezko rict, jestli davaji…podle me to vychazi z nejakych vysledku co ti delaji a jak bys na to mohla reagovat a taky na samotnem postupu doktoru, kazdy si to dela podle sebe…ja mela stimulaci uplne v pohode, nastesti..ale kazdy to snasi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.12.17 19:35

@barevnakvetinka nejvic je to asi na doktorce, ja u prvniho odberu mela jinou medikaci nez u druheho. U neceho muze byt sice vice vyzralych vajicek, ale mene kvalitnich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
8.12.17 20:49

@barevnakvetinka no…a Cetrodide jsem mela asi taky.To je to jak se musi namichat?

Ja mela taky Mokrou a 100% spokojenost.

A vajicka? Lepsi je mit kolem 10 a kvalitnich, nez vic a horsi kvality.

Ja mela myslim 11 folikulu. Z toho 9 vajicek a z toho 7 k oplodneni. A vsechna se oplodnila. Jedno zavedli a kazdnym dnem porodim Anicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
8.12.17 21:21

@Lucie343 to leti vid. Mozna pod stromeckem budete mit veselo :-)…ja bych tak strasne chtela zastavit cas. Dneska jsem se pri pohledu na spici deti poo rozbrecela jak zelva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.17 23:04

@Lucie343 super, tak ať máš rychlý porod bez komplikací a zdravou Aničku ;)
Mě trochu na Genetu děsí to, že je v neděli zavřeno. Když jsem chodila na Kety, tak mi transfer vycházel do víkendu a uměle mi to přeplánovávali na pátek nebo pondělí a nikdy to pak nedopadlo. Snad budu tentokrát úspěšnější. Hodně štěstí! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
9.12.17 07:24

@barevnakvetinka v sobotu ale pracujou ;) taky mi to vyslo na vikendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
9.12.17 08:49

@1985bara ja se ti nedivim.Ja si taky rikam, jak desne to vsechno leti a to bricho si fakt maximalne uzivam.Ja to proste miluju.Ale zaroven se tak desne tesim, az bude venku a ja ji budu moc nuchlat :srdce:

@barevnakvetinka dekuji :) no, ja mela snad pokazdy vsechno v sobotu. Podle me to tak trochu naplanujou i oni. Treba davkou hormonu a tak.Aby to proste nevyslo na nedeli. :nevim: ikdyz to je asi blbost, ze jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.17 10:03

@Lucie343 no v sobotu jsem tam někdy taky byla. ten čerstvý transfer mi tenkrát vyšel dobře, ale to jsem brala nejdřív antikoncepci na 6 týdnů kvůli endometrioze, takže mi pak řekli den, kdy ji vysadit a líp se to celé plánovalo. U těch ketů je člověk závislý na svůj cyklus a ty zavřené neděle byly pro mě prokleté. Právě to doktorka upravovala Estrofemem a nikdy ty transfery nevyšly. Byly 4 pokusy. My jsme teď kvůli tomu byli na dvou IVF v Heliosu v Brně, byly 2 transfery, v neděli normálně pracujou. Ty 2 se ale zas nechytly. byly to taky kety, poprvé jsem měla nízkou sliznici, tak mi dali taky Estrofem a u druhého byla sliznice dobrá, ale embryjko bylo trochu zpožděné, tak nemuselo být dobré. Cestování do Brna je ale hrozná pakárna, je to na 4 hodiny, takže se tam musí i přespávat a za noc kolem 1000-1400,– + benzín atd. Hodně nákladů navíc + ten čas strávený na cestách. Prostě se mi tam už nechce. Ono těch center, co mají otevřeno v neděli moc není, tady kolem LBC snad žádné, takže to je na prd. Dnad nám to tentokrát bude vycházet do průběhu týdne, jinak mě už klepne :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
9.12.17 23:58

@barevnakvetinka no tak to uz sis prosla teda mnoha pokusama. Myslis, te problem v nezdaru je ta endometrioze? Nebo kde je problem?

Kazdopadne moc drzim palce, aby to tentokrat vyslo a konecne se povedlo otehotnet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 19:31

@Lucie343 ahoj, díky. V té endometrioze asi problém nebude. Od té doby, co beru tabletky s hlívou ústřičnou je to zklidněné a nic nebolí. Spíš asi kvalita embrya a ta sliznice, nevím. Nedá se to zjistit. Jen zkoušet dál, dokud člověk má peníze a chuť. Já už jsem teda dost pesimistická a do dalšího IVF se mi nechce, ale manžel to chce celé zkusit nanovo a zkusit čerstvý transfer. Synáček chce taky sourozence, tak do toho ještě jednou půjdu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.12.17 20:43

@barevnakvetinka verim, ze uz jsi vycerpana.Ale moc ti preju, abyste to ted zvladli a sourozence doprali :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.12.17 20:52

@barevnakvetinka my jsme meli 2× neuspene IVF a 2× KETy. Pak nam byla doporucena pauza a Frantiskovy lazne, zacala jsem to sama resit z jineho uhlu - ocisteni a odkyseleni organismu, uprava stravy, mojžíšovka (tu hradi pojištovna) a 4 dny pred odjezdem do lazni jsem zjistila, ze jsem v tom a prirozene ;) psychika dela asi taky hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 22:06

@JarčaZ Tak to máš dobrý. :palec: Já byla v lázních v únoru, v březnu IVF, při kterým mě předávkovali hormonama, takže 18 vajíček šlo do kytek. Je to fakt i o štěstí. Nám zjistili, že vytvářím protilátky proti spermiím, takže přirozeně nejspíš neotěhotním… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.